DZIP / SUV

Постоји верзија са округлим фаровима и ова са правоугаоним. Овај са правоугаоном фаровима има хибридни погон, док овај са округлим фаровима има дизел мотор.

Ovo može biti dosta koristan video za one koji planiraju kupovinu nekog pravog i sposobnog terenca:

Мерцедес Г класе користи војска за своје потребе, а овај човек тврди да је то ауто само за спонзоруше.

Поред тога, не знам ко нормалан користи SUV за вожњу по њивама, када се зна да та возила нису за то прављена.

Знам ја тачно о чему причам.

images

Takođe i ovo:

Tu imate odgovor na pitanje zašto valjaju Japanci, a ne Rusi i Amerikanci.
Да сваки Јапанац ваља, не би га толико дорађивао.

Тачно је то да ВАЗ 2121 нема фабричку блокаду предњег и задњег диференцијала, већ само средњег. То исто може да се реши накнадном уградњом блокаде, као што Пеко решава друге проблеме помоћу својих модификација код јапанских возила. Тачно је то да ВАЗ 2121 подиже температуру, али и то може да се реши. Код старијих модела може да се угради уложак који отвара на нижим температурама. Нпр. стави се уложак који отвара на 80 или 78 степени и мотор добија боље хлађење. Ја из личног искуства могу да кажем да новија лада нива диже температуру и да је око 90 степени и преко, што је мени било чудно, али тако је. Ауто је прављен за државу где се температуре спуштају испод -50 тако да ме и не чуди.

Пеко ништа не говори о угловима рампе и прилазним угловима. Не прича зашто мора да подигне јапанске аутомобиле и зашто им уграђује нове опруге, односно другачије вешање. Зато што су им углови мали.

uglovi.jpg

Код ладе ниве због кратког међуосовинског размака нема толико потребе за подизањем, јер ауто не може тек тако да се насади, попут ових дужих, а углови су му доста добри и код фабричког модела, што се јасно види из ове табеле.

Да не испадне само да је лада нива дискриминисана, мораћу да се осврнем и на ланд ровер. Наравно да нико не очекује да Vogue може да иде по камењу и њивама, јер није за то прављен, али чисто сумњам да Defender не може туда да се креће, јер ако је могао да иде кроз пустиње и прашуме, не знам зашто не би могао и преко неке њиве. На крају крајева, не би га користила британска војска да је неспособан за савладавање препрека.

Чудна је и тврдња да су делови за јапанска возила јефитни и да су у рангу ладе. Ја нисам до сада чуо да је део за Ниву скуп, али јесам за јапанске аутомобиле.

Puh je radna mašina a g klasa za sponzoruše i grad. G klasa se pravi da ide 200+ kmh pa zato nie za njivu.
Ово што сам ти поставио је G wagen. Прави назив је Mercedes W460.

Постоји један мали проблем са тим аутом због ког се не појављује тако често. Полован и стар 40 година кошта 10.000,00 еура. То није случајно.

Svaki noviji automobil je pravljen da mu radna temperatura bude 90° ali kod lade su problem loša guma creva i loš aluminijum pa posle par god sve počne da piša i naravno auto malo malo kuva jer je 90 jako blizu 100 i kusur lako pobegne.

Drugačiji termostat ne rešava probl već povećava habanje hladnog motora.

Ne može da se kombijuje staro i novo nikako.

Ово што сам ти поставио је G wagen. Прави назив је Mercedes W460.

Постоји један мали проблем са тим аутом због ког се не појављује тако често. Полован и стар 40 година кошта 10.000,00 еура. То није случајно.
Bili su 1000-2000 evra do pre 5-6 god

Svaki noviji automobil je pravljen da mu radna temperatura bude 90° ali kod lade su problem loša guma creva i loš aluminijum pa posle par god sve počne da piša i naravno auto malo malo kuva jer je 90 jako blizu 100 i kusur lako pobegne.

Drugačiji termostat ne rešava probl već povećava habanje hladnog motora.

Ne može da se kombijuje staro i novo nikako.
ВАЗ 2121 користи мотор од ВАЗ 2106. И садашња нива има исти тај мотор, само је уграђено директно убризгавање, а радна запремина је повећана на 1700 кубика.

То је било на отпадима. Најјефтиније што сам ја нашао је 10.000 евра.

Тај ауто може да иде свуда и није без разлога коришћен од стране војске и полиције.
2500 ispravan registrovan bg table ofarban u crno. 2000 ili 2500 ccm

Back