kalin62
Aktivan član
- Poruka
- 1.271
ebote registracija 200 000 din pa ovo nije normalno , svake godine moze neki autic da kupi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ebote registracija 200 000 din pa ovo nije normalno , svake godine moze neki autic da kupi
tihi, nekidan jedan slican osta na cesti ko zadnji shupak, jos smo ga probali pogurati, a mi pandom sa 6 godina starim gumama prosli pored njega ko pored turskog groblja))
ja samo znam da na jahorini voze iskljucivo pande 4x4 gorska sluzba spasavanja je u pitanju
ne mogi ti dzipovi ni prici pandi i njenom pogonu i mjenjacu, sve je optimizovano i bukvalno napravljeno za brdo, kamionski mjenjac, takvi mu prenosni odnosi, ide cetvrtom 30kmh ladno. sem toga, lagana je i ima uze gume, stvorena za snijeg.
a ni ovi ljudi sto su se zaglavili nisu idioti vozaci, jednostavno stali i ne moze vise. drugi koji je ostao je noviji volvo karavan isto 4x4.
pa mogu da kazem da na zlatibor isto ima dosta pande 4x4 , nemislim na sentar zlatibora nego po one vuhoebine
Ne verujem da voze te pande jer imaju najbolji pogon na sve točkove,nego bih pre rekao zato što je jeftina.A i kad je to Fiat imao dobar 4x4 pogon?
Jedino se ovog sećam da kad uključi reduktor ide jako sporo ...
Znači , šta da radim ...
Uključim spolja , i koristim drugi menjač iz H
Može li ovo prostije da se objasni ...
Moram priznati da mi je fascinantno da Rusi za 100 godina nisu naučili da naprave automatski menjač.Nema sta Rusi i dalje prave neverovatno dobra off road vozila , najbolji balans kvaliteta i cene
Moram priznati da mi je fascinantno da Rusi za 100 godina nisu naučili da naprave automatski menjač.
Greota je da ne postoji na boljim kolima, bar kao opcija...
Mislio sam generalno, fascinantno mi je da Rusi koje smatram vrlo tehnološki naprednim (mislim, ljudi prave rakete, nema dalje!) - ali ebiga, ne mogu da naprave automatski menjač.... inače bilo bi najbolje da može da se bira, ko hoće manuelni neka uzme manuelni, svaki definitivno ima svoje prednosti. Ja recimo volim automatik uvek i na svemu, i zato mi ruska vozila otpadaju kao opcija u startu. Sigurno nisam jedini.nemam nista protivu automatika cak sto vise zavoleo sam automatik menjač
Mislio sam generalno, fascinantno mi je da Rusi koje smatram vrlo tehnološki naprednim (mislim, ljudi prave rakete, nema dalje!) - ali ebiga, ne mogu da naprave automatski menjač.... inače bilo bi najbolje da može da se bira, ko hoće manuelni neka uzme manuelni, svaki definitivno ima svoje prednosti. Ja recimo volim automatik uvek i na svemu, i zato mi ruska vozila otpadaju kao opcija u startu. Sigurno nisam jedini.
Eto šta biva kad ne može da se bira...![]()
Mislio sam generalno, fascinantno mi je da Rusi koje smatram vrlo tehnološki naprednim (mislim, ljudi prave rakete, nema dalje!) - ali ebiga, ne mogu da naprave automatski menjač.... inače bilo bi najbolje da može da se bira, ko hoće manuelni neka uzme manuelni, svaki definitivno ima svoje prednosti. Ja recimo volim automatik uvek i na svemu, i zato mi ruska vozila otpadaju kao opcija u startu. Sigurno nisam jedini.
Eto šta biva kad ne može da se bira...![]()
Ima tu dosta modifikacija,pogledaj mu suspenzije,koliko je podignut da bi mogao veci profil gume da stane.
Znas kad bi ovo proslo neko fabricko vozilo?Mozda bi i prosao neki ali da ga posteno izlupas o ovo kamenje