- Poruka
- 187.605
Cadillac ima izgleda fenomenalan AWD Pogon - bolji i od Subaru-ovog i od Audijevog ! Ovo nisam video kod Audija/Subaru-a da auto moze da ide dalje sa jednim tockom bez podloge u vazduhu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće li mi reći kolika je registracija kod tehničkog pregleda od najjeftinijeg do najskupljeg, a i gume za leto/zimu?
Zavisi od kubikaze
Sve detalje imas na www.registracija-vozila.rs
Okvirno od 30.000 dinara pa do 240.000 dinara u zavisnosti od kubikaze i godista
Letnje/zimske gume isto zavisi od dijametra tj velicine uglavnom racunaj da su za SUV vozila gume za 50 evra skuplje od ekvivalentnih putnickih po gumi odprilike , zato sto imaju dublju saru i vecu tezinu nose tj vece su...
Za gume sve cene mozes da nadjes na www.beoguma.com
Hoće li mi reći kolika je registracija kod tehničkog pregleda od najjeftinijeg do najskupljeg, a i gume za leto/zimu?
Imaš na sajtu Moj auto cene registarcija ...tu možeš bar nešto da vidiš
Jeep je Talijan kao što je Novak Đoković Monačanin...
Pare su pare, poreklo je poreklo...
Istina je... mada mi je ovaj simpatičan, nadam se da će biti pouzdan... ali pazi 9 speed automatic... !Џип је сваким даном све већи Италијан![]()
Istina je... mada mi je ovaj simpatičan, nadam se da će biti pouzdan... ali pazi 9 speed automatic... !![]()
Da, ima četiri točka i monovolumen je... a još je i crven - dakle Panda 100%....Malo veca Panda. Uzas.
Malo veca Panda. Uzas.
Kad sa spoljne strane uključim reduktor kako dalje , da li automatski ide drugi menjač.
Otac mi je umro , ne mogu da se snadjem nije me naučio na vreme
Trebalo mi je vozilo danas na uzbrdici po snegu i ledu i auto me izdao jer nisam stručna
Može savet?