Двери никад јаче!

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DZOS

Veoma poznat
Poruka
13.681
Лист „Данас“ је објавио прву постизборну анкету о јачини политичких опција у Србији, по којој Двери имају близу 200 000 СИГУРНИХ гласача.
По овој анкети, Двери имају чак 4,6% сигурних гласача (реч је о тврдом гласачком језгру, односно о људима који су стопроцентно опредељени за Двери). Ако овоме додамо број за сада неопредељених, а који би у одређеном проценту такође гласали за Двери добијамо резултат који је негде око двоцифреног процента. То је свакако невероватан резултат с обзиром на никад јачу и жешћу медијску блокаду према покрету. Јер, чињеница је да од завршетка избора „Двери“ нема ни на једној телевизији, новинама, радију...

http://www.danas.rs/danasrs/politik...jeremic_tadic_i_djilas.56.html?news_id=243897

be81f7.jpg

Не знам за Двери али овде опет фигурира чак 7,5% за странку Чеде ганфера што се и раније дешавало, а дотични никада није озбиљније прелазио цензус, а камоли да добаци до 7,5% што је чак 50% преко цензуса!!!

Каква медијска блокада? О, па ви кад почнете да њакете не знате да станете. (свиђа ми се рима)
Да није оних пребегача и Шешеља, никад више не би чули за радикале. (опција → пошаљите лидера добровољно у Хаг да вас одблокирају)

У време кампање, некако увек случајно се нађе камера наше јавне ку... пардон, нашег јавног сервиса, да усними Дверјане како шетају улицом, а ондак један Дверјанин (најчешће Обрадовић) стане испред камере и као нешто њаке.

Како ће ту снагу искористити у смислу бољитка Србије и њених грађана?

Evo kako ja to vidim (napominjem da nemam nikakve veze sa rukovodstvom Dveri):
Direktan uticaj na zivot gradjana imaju oni koji drze vlast. Opozicija svojim kritikama poteza vlasti i inicijativama vrsi neki uticaj na vlast u cilju korekcije ali u isto vreme ukazuje kako bi oni resili pojedina pitanja. Ovo je nacelno.
Uticaj Dveri se vec osecaju iako nisu u Skupstini. Naime, pocela je "kradja" nekih programskih opredelenja Dveri. Recimo, buduci Premijer sada govori o stranim bankama ono sto je vazna stavka u Programu Dveri, DSS u Bgd traze zastitu cirilice sto je jedna od bitnih stavki Dveri u ocuvanju tradicije i nacionalnog identiteta, SNS govori da ce ukinuti neke agencije (a Dveri smatraju da su sve nepotrebne i da su stvorene kao servisi za zaposljavanje partijskih kadrova), URS zagovara "departizaciju javnih preduzeca" a to je njihova ideja,...ima toga jos.
Ono sto je meni najindikativnije jeste medijski mrak za Dveri na velikim sredstvima informisanja a za svakog pravog novinara njihova pojava i uspeh na prvom izlasku na izbore sa nekim revolucionarnim idejama (Zakon o ispitivanju porekla imovine svih POLITICARA i TAJKUNA od 1989. do danas).
Ova anketa lista koji sigurno nije naklonjen Dverima (poznato je da su DS-LDP) govori mnogo svakome ko nije ostrascen.
Sta mislis koliko bi tek bilo da nisu zabranjeni na RTS, B92,PST,PINK.Politika, Blic, Press, Kurir,Novosti,...

Каква медијска блокада? О, па ви кад почнете да њакете не знате да станете. (свиђа ми се рима)
Да није оних пребегача и Шешеља, никад више не би чули за радикале. (опција → пошаљите лидера добровољно у Хаг да вас одблокирају)

У време кампање, некако увек случајно се нађе камера наше јавне ку... пардон, нашег јавног сервиса, да усними Дверјане како шетају улицом, а ондак један Дверјанин (најчешће Обрадовић) стане испред камере и као нешто њаке.

Hakde okaci nesto od toga, ziv ti ja. Mozda sam nesto propustio. Hej, na rts o njima ni rec nisu rekli od 02.maja kada je stigla zabrana.

Шта бре? Еј, у дневнику 2 на РТС су стизали извештаји са „породичних шетња“ широм Србије.
Не да су Двери у кампањи биле заступљене, него и презаступљене у односу на реалне снаге партије/покрета.
Једино вас је Динкић прешишао.

Заступљеност у медијима је изгледала отприлике:
1) УРС и Тадић
2) ДС
3) СНС и ЉДП
4) СПС
5) Двери
6) Радикали
7) ДСС
...
8)остали

E

Uticaj Dveri se vec osecaju iako nisu u Skupstini.
jos.
Ono sto je meni najindikativnije jeste medijski mrak za Dveri na velikim sredstvima informisanja a za svakog pravog novinara njihova pojava i uspeh na prvom izlasku na izbore sa nekim revolucionarnim idejama (Zakon o ispitivanju porekla imovine svih POLITICARA i TAJKUNA od 1989. do danas).
Ova anketa lista koji sigurno nije naklonjen Dverima (poznato je da su DS-LDP) govori mnogo svakome ko nije ostrascen.
Sta mislis koliko bi tek bilo da nisu zabranjeni na RTS, B92,PST,PINK.Politika, Blic, Press, Kurir,Novosti,...

Ma bre covece, ziv covek i ne zna ko su ti. Cuje za njih jednom godisnje kada je parada pedera jer oni onda pozivaju na nekakve
porodicne setnje i 1000 budala dodje i kao nesto protestvuje protiv pedera,. Sakupe se ispred Hrama Sv,Save i protestvuju.

Pa to je nevaznije od protesta malinara.

Двери још дуго неће моћи да одлучују о бољитку грађана,за то би било потрбно да имају ,бар,нека кључна места у Влади.
Али ако се акценат помери са једносмерног пута "без алтернативе" и почне мало више да обраћа пажња на стварне интересе и народа и државе,утицај Двери ће моћи да се осети итекако.
ДЗОС,је у праву кад каже да су и друге странке почеле да истичу она питања која су до сада била апсолутно скрајнута ,и третирана као "кочничарска" на путу у светлу ЕУ будућност.Ако период до следећих избора буде стварно посвећен стабилизацији и уређењу Србије а не јурењу за туђим интересима,Двери имају своје место у следећим изборима.

Шта бре? Еј, у дневнику 2 на РТС су стизали извештаји са „породичних шетња“ широм Србије.
Не да су Двери у кампањи биле заступљене, него и презаступљене у односу на реалне снаге партије/покрета.

1) УРС и Тадић
2) ДС
3) СНС и ЉДП
4) СПС
5) Двери
6) Радикали
7) ДСС
...
8)остали

Da ne pricamo napamet, evo zvanicnih podataka o zastupljenosti izbornih lista na najvecim TV stanicama. Napominjem da je po Zakonu RTS bila duzna da svim listama koje su odobrene da PODJEDNAK prostor.
Moja primedba o medijskoj blokadi Dveri odnosi se na period od 02.05. do danas ali i ovi pokazatelji dovoljno govore.

fbf6fp.jpg

wbuf4n.jpg

153tws5.jpg

10qb50y.jpg

1) УРС и Тадић
2) ДС
3) СНС и ЉДП
4) СПС
5) Двери
6) Радикали
7) ДСС
...
8)остали

http://www.rra.org.rs/uploads/useru...ra_predizbornog_programa_14.03-14.04.2012.pdf

Zvanican izvestaj.

Немају се шта жалити, него нека се раде на својој организацији да опстану до следећих избора и постигну бољи резултат. Време им иде у корист, јер ће ова власт бити подједнако неспособна као и претходна.

Ma bre covece, ziv covek i ne zna ko su ti. Cuje za njih jednom godisnje kada je parada pedera jer oni onda pozivaju na nekakve
porodicne setnje i 1000 budala dodje i kao nesto protestvuje protiv pedera,. Sakupe se ispred Hrama Sv,Save i protestvuju.

Pa to je nevaznije od protesta malinara.

Ti si najbolji dokaz koliko su u medijskom mraku. A to kako nazivas ljude koji mirno iskazuju svoj stav, govori o tvojoj tolerantnosti. No, mi smo vec navikli na vas iz "Druge Srbije".

Ako Dveri ikada udju u vladu, verujem da ce dosta pacifista da se okrene terorizmu.

Jaki pacifisti, nema sta. Bas kao vasi Zapadni uzori koji bombarduju po celom svetu, onako pacifisticki, andjeoski.

'nači mi komunisti treba najviše da se žalimo na medijski mrak. :lol:

Da ste pravi borili biste ste za postovanje Zakona. Imali ste, po Zakonu pravo na jednaku zastupljenost na RTS sa DS, SNS,LDP,...i svima sa izbornog listica za Skupstinu Srbije.

Мање-више толико сте гласова и освојили.

Ti si znao pre izbora pa si dosapnuo Tijanicu, zar ne? Ne budi smesan, govorimo principijelno a ne stranacki.

Poslednja izmena:
Ti si znao pre izbora pa si dosapnuo Tijanicu, zar ne? Ne budi smesan, govorimo principijelno a ne stranacki.
Толике су ваше финансијске могућности.
Као што заступљеност Комунистичке партије у медијима јасно показује колике су финансијске могућности те партије.

Back