Da li su Dveri sekta?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хоћеш да кажеш да верују у Бога творца и зато показују основно непознавање научних чињеница. Дакле, по теби су Миланковић, Пупин, Тесла, Планк, Њутун, Декарт, Мичурин, Ломоносов, Кљосов, Вилер( који је умро пре неколико година), ненаучни, јер су веровани у Гспода Бога Творца. Били вериници и ишли у Цркву. Пупин је чак градио цркве по Америци. Младић је био југословенски комуниста, који је у задњем часу ипак стао уз свој народ, и тиме се уписао у историју. Јер, видиш, био је рат. А у рату постоје само две стране. Наша и њихова. Овај пут, нису успел да направе стару градишку,и ако су хтели. И управо је тај Младић учествовао у њиховом слречавању. Уосталим видећеш сам, чим уђеш у пубертет.
Окачи ми једну слику Тесле у цркви.

КОју су научну чињеницу они порекли?
Већ рекох шта је Младић. Југословенски комунситна, који је у одсудном тренутку стао на страну свог народа. Видим да је теби Алија Изетбеговић дражи.
Шта је ту чудно? Комунисти су увек били уз свој народ.
Него, кађи ти мени, како војвода Шуштерич и остали шетници Јанеза Јанше?
Јел' било неких плавогардејских маршева за Дан победе? Зна ли се шта?

IMG_20250517_013150_1.jpg

IMG_20250517_013712_1.jpg

Poslednja izmena:
Па шта?
Комунисти су тиме чак и успоставили коректив за искорењивање филетистичког јеретичког елемента унутар СПЦ.
То је богоугодно и кроз њих Господ чинодејствује, инаће се не би ни десило. Како не капираш?

Па шта?
Комунисти су тиме чак и успоставили коректив за искорењивање филетистичког јеретичког елемента унутар СПЦ.
То је богоугодно и кроз њих Господ чинодејствује, инаће се не би ни десило. Како не капираш?
Ау ал ти измишљаш. Па ни не читаш шта ди цитирао. Сарадња са Бугарима је добра ?

Stavljanje reci drugima u usta samo pokazuje manjak argumenata.
Mislim na evoluciju.
Mladic je radio i jos neke druge stvari koliko ja znam , sem stajanje na stranu svog naroda , i Srbija ima daleko bolje vojskovodje , komadante i vojvode kroz svoju istoriju koji nisu optuzivani ni za sta sem za borbu za slobodu za razliku od ovog sto si ti spomenuo.
Имала је Србија свашта, пре првог светског рата. Али, у том тренутку, ето, он је стао на страну свог народа. А у рату постоје само две стране. Наша и њихова. Ништа друго. Чак и сам Дарвин је своју теорију назвао само " Теорија". Терије су за прицењивање и за расправу. Дарвин није био тако искључив као дарвинсти који су дошли нешто касније. Наругао им се и сам Франц Кафка.

Него, кађи ти мени, како војвода Шуштерич и остали шетници Јанеза Јанше?
Јел' било неких плавогардејских маршева за Дан победе? Зна ли се шта?
Комунисти српског порекла, прво што су урдили, оренули су се против свог народа. Много си , колико сам видео носили георгијевску ленту, а она је царска. Немам појма на шата мислиш кад гоориш о Шуштеричу.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Секта
Секта (лат. secta и лат. sequi и под утицајем лат. secare) је издвојена или затворена група људи која чврсто следи своја начела. Најчешће се секта формира насупрот основној групи из које је потекла, развијајући учење, које је по уверењу чланова секте, исправније у односу на учење основне групе.

Dveri su srecom izdvojene i politicki ( po broju glasova ) i po njihovim nacelima , vecina drugih politickih stranki ne lupeta anti naucna i ultranacionalisticka sranja.
:roll:

Zašto Dveri podržavaju studente od početka studentskih protesta? Zašto ih i dalje podržavaju?

Zašto je Boško Obradović štrajkovao ispred Narodne skupštine? I još 1000 zašto.

Jedina greška Dveri je pogešna procena u vezi Zavetnika. Jedina greška.
Oni kada se zeznu ja izgubim 4 godine života. Svako od njih se zezne po jednom i ode meni život.

Имала је Србија свашта, пре првог светског рата. Али, у том тренутку, ето, он је стао на страну свог народа. А у рату постоје само две стране. Наша и њихова. Ништа друго. Чак и сам Дарвин је своју теорију назвао само " Теорија". Терије су за прицењивање и за расправу. Дарвин није био тако искључив као дарвинсти који су дошли нешто касније. Наругао им се и сам Франц Кафка.
A scientific theory is an explanation of an aspect of the natural world that can be or that has been repeatedly tested and has corroborating evidence in accordance with the scientific method, using accepted protocols of observation, measurement, and evaluation of results
Naucna teorija nije samo "teorija" , to na sta ti mislis se u nauci zove hipoteza.
Evolucija je posmatrana cinjenica.

Zašto Dveri podržavaju studente od početka studentskih protesta? Zašto ih i dalje podržavaju?

Zašto je Boško Obradović štrajkovao ispred Narodne skupštine? I još 1000 zašto.

Jedina greška Dveri je pogešna procena u vezi Zavetnika. Jedina greška.
Имали су они много фаулова. Коалицију са Несторовићем рецимо. Само да би ушли у скупштину

Комунисти српског порекла, прво што су урдили, оренули су се против свог народа. Много си , колико сам видео носили георгијевску ленту, а она је царска. Немам појма на шата мислиш кад гоориш о Шуштеричу.
Пази, комунизам сте ви монархисти измислили. Тога пре вас није било.

A scientific theory is an explanation of an aspect of the natural world that can be or that has been repeatedly tested and has corroborating evidence in accordance with the scientific method, using accepted protocols of observation, measurement, and evaluation of results
Naucna teorija nije samo "teorija" , to na sta ti mislis se u nauci zove hipoteza.
Evolucija je posmatrana cinjenica.
Боже, какве глупости. И ти мислиш да ће сад тај неки напис из Википедије , или ко зна одакле, да ишта промени. Каква бре посматрана чињеница? Какве су ти то глупости? Неко је посматрао иприметио како еволуција напредује? Свашта. Заист није проблем и том Богослову Дарвину. Проблем је у сектаиа и верницима вере, који су каснији дарвинисти творили. Суштина науке је у сумњи. Зар незнаш то. Вера је за вернике, сумња је за научнике, иначе мрднули не би.

Back