Двери никад јаче!

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svi moji poznanici ( a i ja), rodjaci, prijatelji nisu izasli na izbore da bi syebali Tadica, ali ce na sledecim izborima glasati opet i to samo
za DS, neki i LDP. Kakve bre Dveri, kakvi bakraci? Pa neka i Amfilohije osnuje partiju, imace 0,5% kao i te besmislene Dveri.

Eto, za tebe su besmislene (pretpostavljam i zasto) ali poenta teme i jeste u tome. Za te "besmislene" bi po toj anketi koju objavljuje list Danas (vidno naklonjen LDP-u) sigurno glasalo oko 200.000 ljudi. Nisam ja to izmislio niti ti svojim besom mozes to promeniti.

Razumljivo, jer ne formiraju vladu, ne jure pedere po ulicama, i niko nije umro iz Starešinstva.

Ali zato "Zene u crnom" formiraju vladu, dovode investitore, dele gladnom narodu hleb, ...pa su zato u udarnim vestima samo ako se ppojave sa jednim transparentom. Vazno je da je nesto proevropsko, propedersko,... i antisrpsko.

Ja sma uvek u tom drustvu i tu se nece nista menjati.

Dveri bre za ljude u Srbiji i ne postoje.

Ali za tebe ipak postoje posto se "ubi" dokazujuci da ne postoji nesto "sto ne postoji"!

:hahaha:

Jel na krstarici???

:dontunderstand: Sta na Krstarici?

sta znaci ako ih puste malo na TV oce da djipi na 10% il ce da se skrlja u 0,02

Ne znamo. Pretpostavljamo. Ja mislim da ce da "djipe", ti mozda da ce da se "skrljaju". Hajde da vidimo sta to zagovaraju kad su za tako kratko vreme na svom prvom izlasku na izbore zadobili podrsku. Uz sve to tvrde da su zestoko pokradeni i tesko optuzuju Borisa Tadica da je stvorio organizovanu kriminalnu grupu za kradju izbora. Podneli su krivicnu prijavu i odrzali KZN sa koje NIKO od velikih nije smeo ni rec da objavi. Zasto? Pametnom dosta!

Има и овог:

"Транспарентност Србија" се извинила "Дверима"

БЕОГРАД - Агенција за борбу против корупције и организација "Транспарентност Србија" упутиле су извињење "Дверима" због грешке у подацима о трошковима изборне кампање, саопштио је данас тај покрет.

У саопштењу се подсећа да је Покрет "Двери" реаговао јуче због погрешних података о трошковима његове изборне кампање који су изнети на конференцији за медије организације "Транспарентност Србија".

Problem je sto oni koji su objavili pogresan izvestaj nisu objavili i ovo. To je ta medijsko-rezimska manipulacija koju Dveri ergumentovano rasvetljavaju.

Има и нова радио-емисија на њиховом сајту - Едвард Херман о Сребреници

Zbog takvih stvari @Rayela, @ Lesandar i slicni ne mogu da ih smisle. Plase se da im ne pokvare izgradjenu "istinu" o svesrpskoj krivici.

Двери имају више гласова од ЉДП-а и осталих странака из простог разлога што наступају самостално. Кад би се све те коалиције раздвојиле на појединачне партије ниједна од њих не би прешла цензус ;)

Двери имају више гласова од ЉДП-а и осталих странака из простог разлога што наступају самостално. Кад би се све те коалиције раздвојиле на појединачне партије ниједна од њих не би прешла цензус ;)

Samo DSS je stranka u Parlamentu za koju se tacno (bez pokradenih) zna koliko glasova je dobila. Za sve ostale se moze samo nagadjati jer su isli u koalicijama.

Back