Двери никад јаче!

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hoce li izbori da budu skoro? Nesto ne mislim da hoce.

Bolje da se zale sto ni u Cacku nisu usli na vlast, nego da se zale za ono sto je nekad bilo i sto nece da se promeni.

Ocito nisi dobro informisan o tome. Kada bi bio, shvatio bi da je takav njihov potez izraz principijelnosti na racun golog ucesca u vlasti. Da su postupili drugacije u Cacku i Novom Sadu, izgubili bi sustinu po kojoj se razlikuju od ostalih.

Толике су ваше финансијске могућности.
Као што заступљеност Комунистичке партије у медијима јасно показује колике су финансијске могућности те партије.

Ocito se ne razumemo. Ne govorim ja o placenim terminima niti se ovi pregledi odnose na to. U pitanju su informativne emisiji i zakonska obaveza predstavljanja aktivnosti izbornih lista.
Zakupljeni termini i spotovi su posebna prica. Tu se slazemo da ih je bilo onoliko koliko su para na raspolaganju imali.

Iz ovih izveštaja proizilazi da su Dveri dobile više medijske pažnje nego što realno zasužuju i koji su rezultat postigle.Ttako da visokocenjeno Prepodobno Starešinstvo ne može da bude nezadovoljno.

To koliko ko "realno zasluzuje" odredjujes ti ili Sonja Liht?
Pobogu, pokusaj jednom da udjes u sustinu teme pre nego nesto napises. Procitaj uvodni post jos jednom pa vidi o cemu se radi.
Evo ti pomoc:
.."Јер, чињеница је да од завршетка избора „Двери“ нема ни на једној телевизији, новинама, радију...

Poslednja izmena:
Шта бре? Еј, у дневнику 2 на РТС су стизали извештаји са „породичних шетња“ широм Србије.
Не да су Двери у кампањи биле заступљене, него и презаступљене у односу на реалне снаге партије/покрета.
Једино вас је Динкић прешишао.

Заступљеност у медијима је изгледала отприлике:
1) УРС и Тадић
2) ДС
3) СНС и ЉДП
4) СПС
5) Двери
6) Радикали
7) ДСС
...
8)остали

Dveri su bili pretposlednji po placanju tv spotova, reklama i slicno (19 miliona dinara), ispred SDS (9) i DSS (65)

vecernje novosti su izbacile listu posle izbora

РикРос, на теми о АП Војводини скоро да си бранио аутономаше. И сам знаш какав став о њима имају Двери, па ме интересује твоје мишљење о следећем – да ли би се Двери у случају уласка у органе власти након следећих избора, залагале за укидање аутономије?

inace ova lista mi je skroz nerealna... jedino za SRS verujem da se toliko srozao

Nije rec o pouzdanosti istrazivanja. Meni je interesantno sledece:

1. istrazivanje objavljuje list Danas koji sigurno nije naklonjen Dverima
2.istrazivanje se odnosi na postizborni period
3.Dveri imaju procenat veci nego zvanicno priznat na izborima
4.cinjenica je da od 02.05. Dveri nemaju pristup nijednom od glavnih medija
5.zakljucak iz naslova teme ima svoje puno pokrice

Иване,па то је реторичко питање.Унуташње уређење джаве Србије значи да се она уреди на основу садашњег стања,територије,статуса итд.,а не на основу уређења заједнице у којој је била и која не постоји.

РикРос, на теми о АП Војводини скоро да си бранио аутономаше. И сам знаш какав став о њима имају Двери, па ме интересује твоје мишљење о следећем – да ли би се Двери у случају уласка у органе власти након следећих избора, залагале за укидање аутономије?

ajde ti jos jednom obidji te teme jos jednom pa ponovo razmisli da li sam ja branio autonomase ili sam iznosio realno stanje....

ja sam vise puta naglasio da ja nisam autonomas, ali da vecina gradjana Vojvodine jeste i njihova volja mora da se postuje, jer ako na silu pokusavas to da promenis i da im nameces nesto, to nista dobro nece dobiti i samo ce Srbija na kraju stradati

ali to nije tema

Лист „Данас“ је објавио прву постизборну анкету о јачини политичких опција у Србији, по којој Двери имају близу 200 000 СИГУРНИХ гласача.
По овој анкети, Двери имају чак 4,6% сигурних гласача (реч је о тврдом гласачком језгру, односно о људима који су стопроцентно опредељени за Двери). Ако овоме додамо број за сада неопредељених, а који би у одређеном проценту такође гласали за Двери добијамо резултат који је негде око двоцифреног процента. То је свакако невероватан резултат с обзиром на никад јачу и жешћу медијску блокаду према покрету. Јер, чињеница је да од завршетка избора „Двери“ нема ни на једној телевизији, новинама, радију...

http://www.danas.rs/danasrs/politik...jeremic_tadic_i_djilas.56.html?news_id=243897

be81f7.jpg

reci da se salis ! :huh:

pa ti neopredeljeni glasaci nece glasati samo za dveri.
sudeci po anketi, dveri su ISPOD CENZUSA.

a ako je anketa imalo valjana, radikali masovno prelaze u naprednjake, a urs u ds.

mada je meni ova anketa poprilicno besmislena.
nemoguce je da dss ima manju podrsku nego pre izbora.

reci da se salis ! :huh:

pa ti neopredeljeni glasaci nece glasati samo za dveri.
sudeci po anketi, dveri su ISPOD CENZUSA.

a ako je anketa imalo valjana, radikali masovno prelaze u naprednjake, a urs u ds.

mada je meni ova anketa poprilicno besmislena.
nemoguce je da dss ima manju podrsku nego pre izbora.

Dobro, salim se ako ti to nesto znaci.
Anketa je pred nama a svako od nas ima mohucnost da izvlaci zakljucke. Ja neke izvukoh i napisah. Ti si izveo i napisao svoje. Recimo, i ja mislim da je podrska DSS-u mnogo veca a DS-u i LDP-u mnogo manja nego u ovom istrazivanju.
Ali, navedoh i nepobitne cinjenice koje su me inspirisale da otvorim temu. Time se ne umanjuje mogucnost zakljucivanja i komentarisanja ostalih podataka.

Dobro, salim se ako ti to nesto znaci.
Anketa je pred nama a svako od nas ima mohucnost da izvlaci zakljucke. Ja neke izvukoh i napisah. Ti si izveo i napisao svoje. Recimo, i ja mislim da je podrska DSS-u mnogo veca a DS-u i LDP-u mnogo manja nego u ovom istrazivanju.
Ali, navedoh i nepobitne cinjenice koje su me inspirisale da otvorim temu. Time se ne umanjuje mogucnost zakljucivanja i komentarisanja ostalih podataka.

Svi moji poznanici ( a i ja), rodjaci, prijatelji nisu izasli na izbore da bi syebali Tadica, ali ce na sledecim izborima glasati opet i to samo
za DS, neki i LDP. Kakve bre Dveri, kakvi bakraci? Pa neka i Amfilohije osnuje partiju, imace 0,5% kao i te besmislene Dveri.

Svi moji poznanici ( a i ja), rodjaci, prijatelji nisu izasli na izbore da bi syebali Tadica, ali ce na sledecim izborima glasati opet i to samo
za DS, neki i LDP. Kakve bre Dveri, kakvi bakraci? Pa neka i Amfilohije osnuje partiju, imace 0,5% kao i te besmislene Dveri.

u lepo si se drustvance uvalila! :lol:

dveri su imali vecu podrsku od ldp-a, mucni malo.
a na sledecim izborima ce imati i duplo vecu.

Лист „Данас“ је објавио прву постизборну анкету о јачини политичких опција у Србији, по којој Двери имају близу 200 000 СИГУРНИХ гласача.
По овој анкети, Двери имају чак 4,6% сигурних гласача (реч је о тврдом гласачком језгру, односно о људима који су стопроцентно опредељени за Двери). Ако овоме додамо број за сада неопредељених, а који би у одређеном проценту такође гласали за Двери добијамо резултат који је негде око двоцифреног процента. То је свакако невероватан резултат с обзиром на никад јачу и жешћу медијску блокаду према покрету. Јер, чињеница је да од завршетка избора „Двери“ нема ни на једној телевизији, новинама, радију...

http://www.danas.rs/danasrs/politik...jeremic_tadic_i_djilas.56.html?news_id=243897

be81f7.jpg

:hahaha:

Jel na krstarici???

ajde ti jos jednom obidji te teme jos jednom pa ponovo razmisli da li sam ja branio autonomase ili sam iznosio realno stanje....

ja sam vise puta naglasio da ja nisam autonomas, ali da vecina gradjana Vojvodine jeste i njihova volja mora da se postuje, jer ako na silu pokusavas to da promenis i da im nameces nesto, to nista dobro nece dobiti i samo ce Srbija na kraju stradati

ali to nije tema

Хм, ако је то начин да се не усталаса превише јавност у АП, онда и разумем.

Има и овог:

"Транспарентност Србија" се извинила "Дверима"

БЕОГРАД - Агенција за борбу против корупције и организација "Транспарентност Србија" упутиле су извињење "Дверима" због грешке у подацима о трошковима изборне кампање, саопштио је данас тај покрет.

У саопштењу се подсећа да је Покрет "Двери" реаговао јуче због погрешних података о трошковима његове изборне кампање који су изнети на конференцији за медије организације "Транспарентност Србија".

Back