mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.330
Roka se taj svime i svačim što mu dođe pod ruku pa ko bi normalan ovako uništio srbiju?!??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuo si, umro Jošk Broz, maršalov unuk! Kako se držiš? Kako je mačka Jugoslav?Čudi me da i u kavu nisu ubacili Hitlera.![]()
Držim se odlično.Jedan crveni manje.Čuo si, umro Jošk Broz, maršalov unuk! Kako se držiš? Kako je mačka Jugoslav?
Nije sto loce nego sto je ruzan.Tacno se vidi da nije SrbinPogledajte prilog 1737752
Pogledajte prilog 1737753
Pogledajte prilog 1737755
Pogledajte prilog 1737756
Pogledajte prilog 1737760
Pogledajte prilog 1737763
Pogledajte prilog 1737766
kafu nije popio jel...
al zato loce ko ispicutura...
Ja sam kao i svaki srpski domacin,lep i postenVidi se i na tebi što-šta.![]()
Ovaj lEvi ili desni?Ja sam kao i svaki srpski domacin,lep i postenza razliku od ovog basibozuka
To su neki tvoji neocetnici.Vidi se da ovaj levo ima potencijala ovaj desno je neka dilejaOvaj lEvi ili desni?Pogledajte prilog 1737800
saću da izbrojim koliko je tema ovaj grom otvorio o vučiću
ispostaviće se da je veći fan od čvarka
Njemu je predsjednička dužnost da brine o Srbiji.Onoliko koliko je AVtihristovih pojavljivanja u medijima...
Kad on sjaše sa Srbije...tad cu ga i ja prepustiti smetljistu istorije...
Sem na temama o sudjenju mu...
...
Zato je za 13 godina iz zemlje pobeglo 600.000 građana.Njemu je predsjednička dužnost da brine o Srbiji.
Mislim da su te brojke prenaduvane.Zato je za 13 godina iz zemlje pobeglo 600.000 građana.
https://nova.rs/vesti/drustvo/srbij...ovo-je-precizna-racunica-koliko-nas-to-kosta/
Pobrinuo se, nije da nije. Hvala mu. Sada je dosta.Njemu je predsjednička dužnost da brine o Srbiji.
Duvao ih je neko sa slabim kapacitetom pluća. Mislim da je puno više zbjegalo.Mislim da su te brojke prenaduvane.
Iznesi dokaze.Duvao ih je neko sa slabim kapacitetom pluća. Mislim da je puno više zbjegalo.
Iznesi dokaze.
Statistika pijace u Zenici nije relevantan dokaz.