VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.406
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliki je problem kad ono sto si licno videla a malo si videla pocnes da uzimas kao objektivno....postoji imenica za to , zove se subjektivno.....Могуће , али ја пишем оно што сам лично видела и доживела .Тај дечак је био јако љут што је на пример та српска заставица била на земљи ..као што сам већ написла изгледа да заиста да овде људи поједини живе у паралелном универзуму , томе доста доприноси Н1..
На паради је било и доста руских држављана са малом децом који су такођер носили српске заставице .
Све остало што Н1 пише и промовише је чиста лаж , лаж која је и основни покровитељ те медијске куће .
ауторска тема
Сваки пут када присуствујем неком догађају као што је парада војна данас или све српски сабор који је био 12 Априла , видим видљиву разлику две Србије , тј два света који живе у једној Србији .
Имамо једну Србију коју смо данас сви ми који смо била на паради и могли да видимо , пристојну , патриотску .
Србију која жели да гради , жели да ствара и жели да напредује , али то није фраза и ону другу Србију коју стварају досовци и блокадери а то је рушилачка , пуна мржње и пуна поделе .
Данас на војној паради се видела Србија , светла страна Србије , заиста пристојне Србије .
Много младих људи који су били нормални , здрави , пуни патриотизма .Пристојни у сваком смислу те речи и видело се да воле Србију .
Док сам стајала у реду један дечак је подигао малу заставицу која је некоме пала на земљу и рекао
:" Нећу да српска застава буде на земљи и да је неко гази "
Деца , млади , људи стари сви на једном месту и са једним циљем а то је љубав према Србији , због тога никада и нема инцидената на таквим скуповима ..
Када се завршила парада и када је маса људи кренула према граду , видела се и друга страна , досовска , блокадерска која је цвкотала , мрштила се и цуцкала , али је била немоћна и поражена снагом српског јединства .Потпуно поражена .
досовци су званично данас поражени
ауторска тема
Сваки пут када присуствујем неком догађају као што је парада војна данас или све српски сабор који је био 12 Априла , видим видљиву разлику две Србије , тј два света који живе у једној Србији .
Имамо једну Србију коју смо данас сви ми који смо била на паради и могли да видимо , пристојну , патриотску .
Србију која жели да гради , жели да ствара и жели да напредује , али то није фраза и ону другу Србију коју стварају досовци и блокадери а то је рушилачка , пуна мржње и пуна поделе .
Данас на војној паради се видела Србија , светла страна Србије , заиста пристојне Србије .
Много младих људи који су били нормални , здрави , пуни патриотизма .Пристојни у сваком смислу те речи и видело се да воле Србију .
Док сам стајала у реду један дечак је подигао малу заставицу која је некоме пала на земљу и рекао
Деца , млади , људи стари сви на једном месту и са једним циљем а то је љубав према Србији , због тога никада и нема инцидената на таквим скуповима ..
Када се завршила парада и када је маса људи кренула према граду , видела се и друга страна , досовска , блокадерска која је цвкотала , мрштила се и цуцкала , али је била немоћна и поражена снагом српског јединства .Потпуно поражена .
ауторска тема
Ovo je dovoljno , vise ne moras nista da pises....to je ta Srbija na jednoj strani , a na drugoj je ona koju ne razumes..Непалаца није било , било је Кинеза , Руса и видела сам , ако што сам већ написла и Андреја Вучића и заиста ме одушевио колико је диван човек и отворен и колико га људи подржавају и воле .
Ona i jeste iz tog miljea. Komunista, scoijalista kojoj je Slobodan i Mira ideal srpstva. Kako ih je pronašla u Vučiću i nije mnogo čudno..
Daaa...kao ludi su bez njega.Непалаца није било , било је Кинеза , Руса и видела сам , ако што сам већ написла и Андреја Вучића и заиста ме одушевио колико је диван човек и отворен и колико га људи подржавају и воле .
Ovo je dovoljno , vise ne moras nista da pises....to je ta Srbija na jednoj strani , a na drugoj je ona koju ne razumes..
И ратне ветеране са видела , али не позере , него праве ратне ветеране .
Ovo ti Vučić oprostiti neće!Непалаца није било , било је Кинеза , Руса и видела сам , ако што сам већ написла и Андреја Вучића и заиста ме одушевио колико је диван човек и отворен и колико га људи подржавају и воле .
Daaa...kao ludi su bez njega.
Ne zna se da li ga više vole stanari zgrada po BG i NS, koje se vode na njegovu nevenčanu suprugu, oni koji obradjuju hiljade njegovih hektara zemlje u Vojvodini, ili radnici u firmama koje su neki osnovali njegovom ukradenom ličnom kartom.
I mi smo nekome veoma sličnom nekada prilazili na moru i slikali se!Искрено човеку су данас прилазили људи да се сликају са њим , да му се захваљују , да га подржавају и он се захваљивао њима и није био окружен неким телохранитељима , то је било на путу према једном пункту према палати Србија , него са два човека и лепо се поздрављао ..јако пријатан човек , баш сам позитивно изненађена .
Обзиром да је Андреј просуски орјентисан а омиљен је у народу , колико сам лично видела , могуће да крене и полтичком каријером .тј можда се кандидује .
то не би било лоше за Србију .
Видела сам и човека који је носио слику своје погинуле деце , ратних ветерана са Кошара и он је био на војној паради .Били су сви који су дали жртву за Србију и који воле Србију , и ја сам била почаствована што сам присутна .то је деловало као један савршен и безпрекоран патриотски чин .За мене све што је вредело је било ту и сви су били часни и све је било за Србију ...
Искрено човеку су данас прилазили људи да се сликају са њим , да му се захваљују , да га подржавају и он се захваљивао њима и није био окружен неким телохранитељима , то је било на путу према једном пункту према палати Србија , него са два човека и лепо се поздрављао ..јако пријатан човек , баш сам позитивно изненађена .
Обзиром да је Андреј просуски орјентисан а омиљен је у народу , колико сам лично видела , могуће да крене и полтичком каријером .тј можда се кандидује .
то не би било лоше за Србију .
ауторска тема
Видела сам и човека који је носио слику своје погинуле деце , ратних ветерана са Кошара и он је био на војној паради .Били су сви који су дали жртву за Србију и који воле Србију , и ја сам била почаствована што сам присутна .то је деловало као један савршен и безпрекоран патриотски чин .За мене све што је вредело је било ту и сви су били часни и све је било за Србију ...