Две Србије или два различита света!

546997842_1247736264060405_7862546715503027745_n.jpg

Могуће , али ја пишем оно што сам лично видела и доживела .Тај дечак је био јако љут што је на пример та српска заставица била на земљи ..као што сам већ написла изгледа да заиста да овде људи поједини живе у паралелном универзуму , томе доста доприноси Н1..

На паради је било и доста руских држављана са малом децом који су такођер носили српске заставице .

Све остало што Н1 пише и промовише је чиста лаж , лаж која је и основни покровитељ те медијске куће .
Veliki je problem kad ono sto si licno videla a malo si videla pocnes da uzimas kao objektivno....postoji imenica za to , zove se subjektivno.....

Tako svaka prostitutka moze da kaze to je najlepsi posao na svetu , isplatilo se Djuliji Roberts i upoznala tipa zagrizao na ribicu i hapi end, ili moja poznanica, sto je organizovala seksi zurke po BG , do 40 jurila muza , a onda upecala nekog u unutrasnjosti , ali i dalje nema obicaj da plati kad uzima u radnji ili na pijaci...

ауторска тема

Сваки пут када присуствујем неком догађају као што је парада војна данас или све српски сабор који је био 12 Априла , видим видљиву разлику две Србије , тј два света који живе у једној Србији .

Имамо једну Србију коју смо данас сви ми који смо била на паради и могли да видимо , пристојну , патриотску .
Србију која жели да гради , жели да ствара и жели да напредује , али то није фраза и ону другу Србију коју стварају досовци и блокадери а то је рушилачка , пуна мржње и пуна поделе .

Данас на војној паради се видела Србија , светла страна Србије , заиста пристојне Србије .

Много младих људи који су били нормални , здрави , пуни патриотизма .Пристојни у сваком смислу те речи и видело се да воле Србију .

Док сам стајала у реду један дечак је подигао малу заставицу која је некоме пала на земљу и рекао

:" Нећу да српска застава буде на земљи и да је неко гази "

Деца , млади , људи стари сви на једном месту и са једним циљем а то је љубав према Србији , због тога никада и нема инцидената на таквим скуповима ..

Када се завршила парада и када је маса људи кренула према граду , видела се и друга страна , досовска , блокадерска која је цвкотала , мрштила се и цуцкала , али је била немоћна и поражена снагом српског јединства .Потпуно поражена .

досовци су званично данас поражени
romi protiv blokada.jpg

ауторска тема

Сваки пут када присуствујем неком догађају као што је парада војна данас или све српски сабор који је био 12 Априла , видим видљиву разлику две Србије , тј два света који живе у једној Србији .

Имамо једну Србију коју смо данас сви ми који смо била на паради и могли да видимо , пристојну , патриотску .
Србију која жели да гради , жели да ствара и жели да напредује , али то није фраза и ону другу Србију коју стварају досовци и блокадери а то је рушилачка , пуна мржње и пуна поделе .

Данас на војној паради се видела Србија , светла страна Србије , заиста пристојне Србије .

Много младих људи који су били нормални , здрави , пуни патриотизма .Пристојни у сваком смислу те речи и видело се да воле Србију .

Док сам стајала у реду један дечак је подигао малу заставицу која је некоме пала на земљу и рекао

Деца , млади , људи стари сви на једном месту и са једним циљем а то је љубав према Србији , због тога никада и нема инцидената на таквим скуповима ..

Када се завршила парада и када је маса људи кренула према граду , видела се и друга страна , досовска , блокадерска која је цвкотала , мрштила се и цуцкала , али је била немоћна и поражена снагом српског јединства .Потпуно поражена .

Kapuljaši.jpg

ауторска тема

Ana-srednji-prst-1-scaled.webp

Непалаца није било , било је Кинеза , Руса и видела сам , ако што сам већ написла и Андреја Вучића и заиста ме одушевио колико је диван човек и отворен и колико га људи подржавају и воле .
Ovo je dovoljno , vise ne moras nista da pises....to je ta Srbija na jednoj strani , a na drugoj je ona koju ne razumes..

Ona i jeste iz tog miljea. Komunista, scoijalista kojoj je Slobodan i Mira ideal srpstva. Kako ih je pronašla u Vučiću i nije mnogo čudno..

komunočetnikuša dakle

Rekao bih da je to nova podvrsta na našoj sceni, mada nije usamljena, gomila sps-ovaca je pronašla u sebi neočetničke gene, podigla svoj nivo četništva na maksimum i izjednačila ga sa partizanštinom. Tako dobijeni hibrid ima zaista čudne karakteristike i vrlo logično česta šizofrena cepanja.

Hbg. nije lako deliti političku stranu sa četničkim vojvodama a u srcu gajiti ljubav prema maršalu.

U tom smislu iskreno mnogo više cenim pokojnu Miru Marković, koja je kao partizansko dete iz rata do kraja života gajila potpunu odvratnost prema bilo kakvom obliku četništva,
prezirala je Šešelja taman koliko i on nju, čak i u vreme dok su bili koalicija na vlasti.

Preživeli ostatak SPS-a uopšte nije imao takve moralne dileme, slizali su se na keca

Непалаца није било , било је Кинеза , Руса и видела сам , ако што сам већ написла и Андреја Вучића и заиста ме одушевио колико је диван човек и отворен и колико га људи подржавају и воле .
Daaa...kao ludi su bez njega.
Ne zna se da li ga više vole stanari zgrada po BG i NS, koje se vode na njegovu nevenčanu suprugu, oni koji obradjuju hiljade njegovih hektara zemlje u Vojvodini, ili radnici u firmama koje su neki osnovali njegovom ukradenom ličnom kartom.

Ovo je dovoljno , vise ne moras nista da pises....to je ta Srbija na jednoj strani , a na drugoj je ona koju ne razumes..

На другој је нешто што нисам видела , али сам осетила у коментарима и извештајима Н1 а то је сконцентрисана мржња према овој Србији коју сам данас видела

Све друго што емитује Н1 ја нисам данас видела а била сам на паради , то је мени као неки паралелни свет .

Данас док сам била међу тим Русима са српским заставицима , Кинезима са српским заставицима , децом и мајкама , старцима и младима који воле и поштују Србију, са земље подижу српску заставицу, и док је ту мирно и слободно пролазио и Андреј Вучић којег су људи заустављали да се са њим сликају и да му се захвале .Ту није било Н1, није ни могла ту да се нађе , њен задатак је био да шири дезинформације и шири мржњу а на месту где сам ја била , није било мржње , само љубав према Србији.

Ovo ti Vučić oprostiti neće!:nono2:

Daaa...kao ludi su bez njega.
Ne zna se da li ga više vole stanari zgrada po BG i NS, koje se vode na njegovu nevenčanu suprugu, oni koji obradjuju hiljade njegovih hektara zemlje u Vojvodini, ili radnici u firmama koje su neki osnovali njegovom ukradenom ličnom kartom.

Искрено човеку су данас прилазили људи да се сликају са њим , да му се захваљују , да га подржавају и он се захваљивао њима и није био окружен неким телохранитељима , то је било на путу према једном пункту према палати Србија , него са два човека и лепо се поздрављао ..јако пријатан човек , баш сам позитивно изненађена .

Обзиром да је Андреј просуски орјентисан а омиљен је у народу , колико сам лично видела , могуће да крене и полтичком каријером .тј можда се кандидује .

то не би било лоше за Србију .

Vidite da ima i gore, nije dosta Vucic nego ce Zemlju da uvuce na servis i smec Andreju , pa ce Srbija belo da prede ....

Uvek ima gore, to sam ja video odavno , ali stvarno ne postoji dno kad su Srbi u pitanju , znaci bas nema dna...
Pa ja sam doziveo da mi komsija koji slavi svetog Nikolu , taj dan, znaci samo posle 2 ujutro dodje u operaciju da krade...zajedno sa ukucanima, ej slavi slavu i ide posle u kradju...To je za mene bilo dno jer ja znam lopove ovako , meni se ofiraju ljudi , pa mi i lopovi kazu kad im nisam interesna zona...
i ima lopova koji rade prevare, ali taj nece da dirne svoju slavu , ima lopova koji su drp tehnika, a prodje jednom zapazi okom, drugi put gleda evakuaciju i treci put nosi...i taj nece da krade na svoju slavu , ali eto ima i ko hoce...

Uostalom Andrejevi drugari su mleli ljude i pravili pljeskavice..
Samo se razvija prica, od nekadasnje Srbije koja je jadna bila mrcvarena, pljackana, pljuvana, nije imala ni za more ni za hleba, ni za posao , u SFRJ, i gde je pravljena nastresnica koja ubija , eto posle nestanka SFRJ sad prave cevape od ljudskog mesa....gaje travu drzavno , a da ne pricam da se u bankama drzi kokain i heroin...

Искрено човеку су данас прилазили људи да се сликају са њим , да му се захваљују , да га подржавају и он се захваљивао њима и није био окружен неким телохранитељима , то је било на путу према једном пункту према палати Србија , него са два човека и лепо се поздрављао ..јако пријатан човек , баш сам позитивно изненађена .

Обзиром да је Андреј просуски орјентисан а омиљен је у народу , колико сам лично видела , могуће да крене и полтичком каријером .тј можда се кандидује .

I mi smo nekome veoma sličnom nekada prilazili na moru i slikali se!

Видела сам и човека који је носио слику своје погинуле деце , ратних ветерана са Кошара и он је био на војној паради .Били су сви који су дали жртву за Србију и који воле Србију , и ја сам била почаствована што сам присутна .то је деловало као један савршен и безпрекоран патриотски чин .За мене све што је вредело је било ту и сви су били часни и све је било за Србију ...

Видела сам и човека који је носио слику своје погинуле деце , ратних ветерана са Кошара и он је био на војној паради .Били су сви који су дали жртву за Србију и који воле Србију , и ја сам била почаствована што сам присутна .то је деловало као један савршен и безпрекоран патриотски чин .За мене све што је вредело је било ту и сви су били часни и све је било за Србију ...

ауторска тема

То је одувек тако, веруј ми, имам година.
Како се то зове - не знам, али знам да има контраша и одувек их је било.

Можда су чак бољи људи од нас, обичних.
Можда су само хиперсензитивни и не подносе прејака осећања.
Било чега.
И зато чим се појави гордост, понос, лепота, памет ... они се намрште.

Као да им је јело презачињено.
Воле и они слатку торту, али не толико слатку.
И слано печење, али мање слано ...

Back