DVANAESTA PLANETA

Na to pitanje su vam oni koji su teoriju malo bolje prouchili i imaju direktnija saznanja vec hiljadu puta odgovorili.
Ova tvoja rendzerka od Jula mi nije odgovorila zashto je krstila svoje dete ako tvrdi da ne veruje u vanzemaljskog tvorca?
Evo ja , ko laik da odgovorim do kojih sam ja informacija doshao.

1.Tajna, kriju svoje poreklo i isturaju piune da umesto njih izlaze u javnost.
2.Iz dalekog svemira kao i iz drugih dimenzija.shto mu dodje isto.
3.Jedni protiv drugih ratuju ali i saradjuju udruzujuci se u klanove.
4.Mogu i da bi se preobrazili potrebni su krvni rituali.
Ako budesh ispunila zhelju i videla kako to izgleda, verovatno necesh nikom moci da prichash o tome jer svi koji su prisutni takvim dogadjajima a nisu "oni", budu zhrtvovani-pojedeni.

Ovako je odgovoreno jedno pedesetak puta.
Da chujem sad kako obrazlazhete, vi koji tvrdite da "zloga" nema, svoje religijsko angazovanje?

lepo kaze boldovano, da BI SE PREOBRAZILI.....

Sve sto si napisao je mlacenje prazne slame.
Ja sam postavio konkretna "pitanja" a dobio zamucene odgovore. [/quote]

Ako su ti odgvori koje sam crtao i koji ne zahtevaju nikakav intelektulani napor. "zamuceni" mislim da je to samo tvoj problem.

Pomisnjes mi svinje, ok, mozak im ja veoma slican nasem, al za razliku od njih mi ljudi posedujemo odredjen stepen svesti i sposobnosti da stvaramo.

Pomnjem svinje kao metaforu a ne kao primer uporedne anatomije.
To je metafora.... vec sam se uverio da nije zahvalno ovde potezati metafore ...ali ... sta reci?

Objasni i jednu stvar. Da nas posecuji i nama vladaju neka reptilodina bica, zar ne mislis da bi bilo nekih materijalnih dokaza njihivig prisustva osim teorija zavere?

Ako je teza o intelitgentnim dinosaurima ili vanzemlajcima tacna, onda je tacno i da oni nece ostvaljati dokaze svog prisustva.Kao sto u svinjskom oboru neces naci nikakve ljudske satove, ogrlice, dvd plejere vec samo slamu.(METAFORA !)
A i ono sto se nadje na zemlji bice zataskano svim sredstvima.

Sam nemoj da mi spominjes razne simbole, jer simbol je simbol i svako u njemu moze da vidi ono sto zeli, sto ne znaci da je to apsolutna istina, zar ne?
Jer evo neko je postavio lobanje plemena Olmek i predstavio kao dokaz postojanja nekih reptila.....

Ne kao dokaz vec kao nesto sto podstice na sumnju.

Sta su nalupao za ono boldovano? Ja sam pitao zar je zaista moguce da neka intergalakticka rasa reptila mora da pribegava nekim okultnim metodama ( kao sto je pustanje krvi ) kako bi bila samo tako u stanju da menja svoj izgled/oblik?

Ovo "nalupao" je argument protiv coveka ili sredstvo onog ko nikakvih drugih argmuenata nema. Tako nesto ne zasluzuje odgvor ali ako bas hoces ...odgovor je da ne mozemo znati sta neka "intergalakticaka rasa" moze a sta ne. Pogotovu znanjima zasnovanim na naucnom metodu da prosudjujemo nesto za apsolutno nemoguce a drugo za moguce...

Ako su naprednija od nas (kao sto tvrdite) zasto bi se koristili tako primitivnim metodom eeeeeeeej?!?!??!!?!?!?!?!
pa nisu napredniji od nas o tome se radi. Taj metod nisu sami smislili nego su im smislila bica koja su napredna i koja su neutralna. Sve su to dobili na gotovo, da lakse vladaju dokonim ljudima poput tebe, i da pritiskaju njihovu svest.

To nisu nikakva sofisticirana bica. I da, logicnije je da aristokratske i bankarske porodice se bave kanibalizmom iz tog prakticnog razloga nego eto tako iz dosade i pomodarstva. A da se bave, ima mnogo dokaza i bez toga da se bave.

Nisu sofisticirana ( prefinjena ). Za rehnoloski napredak potrebno je odvajanje primitinog ponasanja od "normalnog". Ako su ta bica sposobna za putovanje kroz dimenzije, da putuju brze od svetlosti, MORAJU da budu na visem stupnju razvoja od nas. I sada mi reci da li zaista ima logike u svemu tome da piju ljudsku krv kako bi bili u stanju da opstanu u "nasem" svetu?

Izopačenost i perverzije SAMOZVANE elite,bankarske i tzv. plave krvi je prava tema.
Ko ih je tome naučio? Pa oni sami.
Pa samo malo proučite istorijske knjige, ima kao blata onih koji su VJERUJUĆI U SOPSTVENU SUPERIORNOST, pobili masu nedužnih ljudi...
Ako su se i bavili okultnim temama, to ne znači da su reposi,niti da dotični vladaju
njihovim postupcima. Naime,čovjek je živuljka sposobna za najljepše i potpuno nevjerovatne snove ružičaste i narandžaste boje...
Sa prelivima indigo i rezede. :cool:
Ali je još više sposoban da, loše koristeći slobodnu volju, planski uništava svoju braću.
Takođe da budan sanja najcrnje snove,vođen primitivnim porivima.
Ko ne vjeruje,a ne čita mu se istorija,nek ode na www.spacebabecentral.com.
Vidjećete dosta mašte,ali i onoga što nadilazi to,i postaje izopačenost...
A to nema veze sa dvanaestom niti X planetom(TO JE,INAČE OVA TEMA,12 PLANET).

Izopačenost i perverzije SAMOZVANE elite,bankarske i tzv. plave krvi je prava tema.
Ko ih je tome naučio? Pa oni sami.
Pa samo malo proučite istorijske knjige, ima kao blata onih koji su VJERUJUĆI U SOPSTVENU SUPERIORNOST, pobili masu nedužnih ljudi...
Ako su se i bavili okultnim temama, to ne znači da su reposi,niti da dotični vladaju
njihovim postupcima. Naime,čovjek je živuljka sposobna za najljepše i potpuno nevjerovatne snove ružičaste i narandžaste boje...
Sa prelivima indigo i rezede. :cool:
Ali je još više sposoban da, loše koristeći slobodnu volju, planski uništava svoju braću.
Takođe da budan sanja najcrnje snove,vođen primitivnim porivima.
Ko ne vjeruje,a ne čita mu se istorija,nek ode na www.spacebabecentral.com.
Vidjećete dosta mašte,ali i onoga što nadilazi to,i postaje izopačenost...
A to nema veze sa dvanaestom niti X planetom(TO JE,INAČE OVA TEMA,12 PLANET).
To je zato sto su coveku usadili svoj um. Usadili su mu nacin razmisljanja koji njima odgovara. Sve se svodi na cist EGOIZAM, a to je upravo ono sto oni prave od coveka.

To je zato sto su coveku usadili svoj um. Usadili su mu nacin razmisljanja koji njima odgovara. Sve se svodi na cist EGOIZAM, a to je upravo ono sto oni prave od coveka.

Ma daaaaaj, covek je inace cist k'o suza... To sto kum zahebe kuma, brat brata, a komsija zatruje komsiji kravu to je usadjena stvar... Daj bre molim te... Trazimo opravdanje za svoje gnusne postupke samo i nista vise...

:zcepanje:
najjaci odgovor do sada "meni se najvise dopada teorija ..." :zcepanje:

A sta je tu toliko smesno? :dontunderstand:

Mozda sto se usudjujm da blasfemicno uzimam tu svetu rec "teorija" za koju si navikla da je sreces kod neprikosnovenih istina tipa "Teorija evolucije" teorija relativiteta,teorija velikog praska itd.itd.

Bilo tebi to smesno ili ne, postojanje inteligentnih dinosaurusa takodje je teorija ... mnogo verovatnija od onih na koje si navikla i koje smatras istinima.

Ma daaaaaj, covek je inace cist k'o suza... To sto kum zahebe kuma, brat brata, a komsija zatruje komsiji kravu to je usadjena stvar... Daj bre molim te... Trazimo opravdanje za svoje gnusne postupke samo i nista vise...
to je vec dosta duboko pitanje. O tome se vode diskusije od kada je sveta i veka, i lepo kaze jedan meksicki saman:

"Ono što ti nazivaš svojim razumom uopšte nije tvoj razum. Mistici su uvereni da je naš razum strana tvorevina, koja je svakom od nas usađena.

Uzmi to za sada samo na znanje, bez daljnjih objašnjenja tko nam ga je usadio i kada se to dogodilo."

A sta je tu toliko smesno? :dontunderstand:

Mozda sto se usudjujm da blasfemicno uzimam tu svetu rec "teorija" za koju si navikla da je sreces kod neprikosnovenih istina tipa "Teorija evolucije" teorija relativiteta,teorija velikog praska itd.itd.

Bilo tebi to smesno ili ne, postojanje inteligentnih dinosaurusa takodje je teorija ... mnogo verovatnija od onih na koje si navikla i koje smatras istinima.

Teorija nije dokaz, a ti je tako koristis.Teorija se dokazuje.Teorijom se ne dokazuje!

Inače,postavljač teme je mogao da stavi Nibiru...
Ili Eris,Marduk ili Sedna...
:hahaha:
Ne stavljam smijeh jer je smiješno,već od muke.
Koliko se ljudiu zalijepi na temu,pa ode u off topic nepoznavanjem činjenica...
Mada,po nekoj teoriji,sa tog Nibirua dolaze neke reptiličević čike(možda i tete)
koji će da nas skaše u meljavu putem planete kosmičkog broda...
:cool:
Pa dobro,neka probaju ako smo toliko važni...
Ali ako smo već važni,ima i ko nas štiti. Zar ne?
Znate vi obožavaoci reptil teorije o kome pričam.
Njegovo se ime ne zaziva uzalud.
:heart:
Ah,da... Taj Nibiru je još prije 6 mjeseci trebao postati vidljiv golim okom u Australiji?!!!
Aaajdeee... Nešto ga ne primijetiše,zar ne? :mrgreen: A i Pluton nije planet,pa je 11-i...

Opet on o uništenju Nibirua...
Pa da,sad kad je prošao datum "dolaska",sad je uništen...
A ko ga je uništio?
Zar mi nismo stoka za napajanje reptiloida energijom i krvlju?
Gdje su Hablove fotke eksplozije?
Nešto tako ogromno bi ostavilo(na blizini na kojoj je tebao biti prije 6 godina) bar neke
krhotine koje bi se mogle lijepo snimiti...
Zar ne?
E,ali sad nema Dejvida Ajka...
Koji je usput prešao na govore protiv EU i to Hrvatima i drugima koji tamo još nisu.
Ali to nije tema.
:cool:

Ti optužuješ druge da ne poznaju temu o kojoj pišu.
A datum dolaska NIJE NIKAD NI BIO ta 2012.
Već 2009,maj mjesec.
O čemu ima gomila foruma u USA i Kanadi.
Ali ti to ne znaš.
A sad zaista odoh na pivo.
Evo i tebi bar virtuelno:

Prilozi

• nektar1.jpg
    nektar1.jpg
    24,4 KB · Pregleda: 3
Ti optužuješ druge da ne poznaju temu o kojoj pišu.
A datum dolaska NIJE NIKAD NI BIO ta 2012.
Već 2009,maj mjesec.
O čemu ima gomila foruma u USA i Kanadi.
Ali ti to ne znaš.
A sad zaista odoh na pivo.
Evo i tebi bar virtuelno:

znam ja to dobro i kazem ti da je to laz. Ja gledam po onome sto su rekli ljudi koji su radili s njima u bazama i rekli su 2003. ali je unisten da ne bi dosao. I u njemu nisi bili ovi od kojih su ovi sto vladaju.

Opet ste poverovali u ono sto je najglasnije.

Hahahahahaha... Sada je jos i unistena?! Ne mogu da verujem, pa ja stvarno ne mogu da verujem! Znaci bas u periodu kada bi trebala da postane vidljiva?! WTF?! Kako samo pouzdano baratate informacijama... Daj priznaj i samom sebi da je to nelogicno...

Hahahahahaha... Sada je jos i unistena?! Ne mogu da verujem, pa ja stvarno ne mogu da verujem! Znaci bas u periodu kada bi trebala da postane vidljiva?! WTF?! Kako samo pouzdano baratate informacijama... Daj priznaj i samom sebi da je to nelogicno...
izvoli nadji imas na ovom forumu u mnogo starijim postovima da je unistena i da je trebala da dodje 2003.

niste obavesteni, a omah dajete sebi za parvo da sudite.

Back