dvadesete ili tridesete

Pricam malopre sa drugaricom i ona kaze mnoooooogo joj bolji sex posle 30. :telefon:
Ajde sad vi 30 + kad vam je bolji sex? Mozda bolje znate sebe, zene su samouverenije sta je caka? :lol:

Nema cake,nisu u pitanju ni godine, nego kakva je osoba s kojom imate sex;)Ako je to jedna,fina,kulturna osoba poput dragog muza onda je definitivno sex bolji sa 20.;),naravno dok jos niste upoznali pomenutog.

Pricam malopre sa drugaricom i ona kaze mnoooooogo joj bolji sex posle 30. :telefon:
Ajde sad vi 30 + kad vam je bolji sex? Mozda bolje znate sebe, zene su samouverenije sta je caka? :lol:

Pa nije isto..
Do dvadesete : same se skidaju i nishta neznaju
Do tridesete: malo se neckaju,brze se skidaju,kao neshto znaju
Do cetrdestete: nikada se ne neckaju,ne nose gacice ,svashta znaju
Preko cetrdesete: traze pauzu ,rade prekovremeno .svashta umeju

U principu ne volim generalizacije...ali hajde za potrebe teme - zene s godinama postaju svesnije sta i kako vole i ne vole, i ne stide se da to kazu; i sto je jos bitnije za razliku od musakraca nemaju problema sa opadanjem snage, moci, potencije. Zakljucak se namece sam.

U principu ne volim generalizacije...ali hajde za potrebe teme - zene s godinama postaju svesnije sta i kako vole i ne vole, i ne stide se da to kazu; i sto je jos bitnije za razliku od musakraca nemaju problema sa opadanjem snage, moci, potencije. Zakljucak se namece sam.

satic kuca tika taka....
beba_img.png

ne kazem da ne starim nego vrijeme za muskarce sporije teche
to je jednostavno tako i to je zakon prirode to nisam ja izmislio

vrhunac seksualne zelje kod muskaraca je u dvadesetim godinama a kod zena posle tridesete...;)
znaci kad se ona tek raspomamljuje on postaje čičica - smor.:mrgreen:
(vrhunac zelje prodje jureci klinke i moljakajuci da mu daju):lol:

Poslednja izmena:

Do tridesetog rođendana preboliš sve "dečije bolesti".....zaljubljivanje i odljubljivanje, "želim veće grudi, manju guzu, duže noge"....jurcanje za samim sobom, preispitivanja "ko sam? šta želim?"....
Sa tridesetim uđeš u zen fazu...shvatiš da ti je telo takvo kakvo jeste i da je bolje prihvatiti ga jer svejedno ćeš početi da stariš.... I u ljudima više ne gledaš pakovanje već sadržinu, tražiš društvo onih sličnih sebi..... I dobrim stvarima se prepuštaš sa više entuzijazma ali i sa više racionalnosti... A sex, u njemu uživaš bez da te je briga "da li on primećuje moj celulit? da li mu se sviđam?".....Ma videćeš i sama.....jednog dana....;)

Poslednja izmena:

Ja imam 30+...pa odgovor je jednostavan: žene su iskusnije, samim tim i opuštenije i nisu više balavice već znaju šta hoće i šta im prija u sexu.
Kad sam bila klinka nisam bila baš toliko opuštena ali sad- no frkenzi:lol:

A sto onda muskarci vole mlade kad mi zene u dvadesetim nw valjamo ni za k? :think: :lol:

Zato što pred onima od 20 mogu da izigravaju velike ljubavnike a pred onima od trideset i nešto....teško....
I devojka od dvadeset....ovo ne mislim kao uvredu, naprotiv sve smo bile takve....su lepršave, neobavezne, ne pada im na pamet da se udaju, svet je šarena lizalica koju još nisu otpakovale....
Žena od trideset godina, ima posao, zna šta hoće i šta neće, njena očekivanja su realnija i samim tim veća....I teže se prilagođava, teže pristaje na kompromise....
Ali sve je to normalno....
Svako doba je lepo na svoj način, ako umeš da uživaš.....;)

Back