gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
ne znam...neiskusna
е, супер!
БЈЕЖ ДЕТЕ У ШУМУ И ЈЕ6И СЕ КАО ДА ТИ ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПУТ!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam...neiskusna
Pricam malopre sa drugaricom i ona kaze mnoooooogo joj bolji sex posle 30.
Ajde sad vi 30 + kad vam je bolji sex? Mozda bolje znate sebe, zene su samouverenije sta je caka?
Ajde sad vi 30 + kad vam je bolji sex? Mozda bolje znate sebe, zene su samouverenije sta je caka?
U principu ne volim generalizacije...ali hajde za potrebe teme - zene s godinama postaju svesnije sta i kako vole i ne vole, i ne stide se da to kazu; i sto je jos bitnije za razliku od musakraca nemaju problema sa opadanjem snage, moci, potencije. Zakljucak se namece sam.
ne kazem da ne starim nego vrijeme za muskarce sporije teche
to je jednostavno tako i to je zakon prirode to nisam ja izmislio
Nema cake,nisu u pitanju ni godine, nego kakva je osoba s kojom imate sexAko je to jedna,fina,kulturna osoba poput dragog muza onda je definitivno sex bolji sa 20.,naravno dok jos niste upoznali pomenutog.
znači li to da tebi nije sex dobar,sada na izmaku 30-tih???
kad cu ja u te tridesete?
Ne žuri... dođu brže nego što se nadaš...
Niko ne kaže da sex i u 20-tim nije dobar, uživaj...
A sto onda muskarci vole mlade kad mi zene u dvadesetim nw valjamo ni za k?
Ne nego joj nije dobar sex sa muzem.
pa pored toga sto su lepe i zgodne, vrlo bitna stavka je da mlade ne provaljuju koliko su nesposobni i losi u seksu.A sto onda muskarci vole mlade kad mi zene u dvadesetim nw valjamo ni za k?
A sto onda muskarci vole mlade kad mi zene u dvadesetim nw valjamo ni za k?