NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Ferdinand...
[/QUOTE![]()
e to,
da se pretvorim u ferdinanda...il da probam da takve varim
ps. nego, el ovo hronicna boles` el ima neki lek?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ferdinand...
[/QUOTE![]()
e to,
a inace, ako se onaj drugi skloni i pusti me da prodjem preko brvna, nije mi bas izazov za dalje..
znate tu pricu.
milion puta sam bila u toj situaciji. i nikad nista nisam iz nje naucila.
ili mi bude razbijena glava (i onom drugom, s kim se tresnem glavama), ili se oboje tako tresnemo glavama da oboje padnemo u tu vodu, pa se batrgamo da isplivamo na kopno pa jopet...
da li je to stvar karaktera, nesto sto jednostavno ne moze da se promeni ili je u pitanju nesto drugo..mozda horoskop, nemam pojma...
a inace, ako se onaj drugi skloni i pusti me da prodjem preko brvna, nije mi bas izazov za dalje..
kako je kod vas?
pomazite mi...
nisi lupila. e to vidis kako lepo zvuci, nas dvoje protiv svih, to je tako slatko.
ja ne.
dok traje odmeravanje snaga, dok se ostre koplja, dok se razmenjuju preteci pogledi kroz kacige, dok adrenalin ubija i srce besni od neizvesnosti....kad ne znas hoces li biti porazen, dotucen, smrvljen, ili ces ti to napraviti od njega..
ali ebote, osobe koje biram su iste kao ja, to je strasno. u tome je problem. viteski jurcamo u okrsa uz bojne pokice.masakr udvoje..dok toga ima ima postovanja ima zelje, plamena, odavanje priznanja onom drugom..predasi su retki, jos intenzivniji i samo deo nastavka okrsaja..
kad se izranjavimo, sedimo svako na svojoj strani vidajuci rane svako sebi.. sa prikupljanjem jos ubojitijeg oruzja za nastavak masakra..
ko se ne bi umorio..
ja jesam.
Ukratko, zabavno ti je samo kad se nabadas s drugima.znate tu pricu.
milion puta sam bila u toj situaciji. i nikad nista nisam iz nje naucila.
ili mi bude razbijena glava (i onom drugom, s kim se tresnem glavama), ili se oboje tako tresnemo glavama da oboje padnemo u tu vodu, pa se batrgamo da isplivamo na kopno pa jopet...
da li je to stvar karaktera, nesto sto jednostavno ne moze da se promeni ili je u pitanju nesto drugo..mozda horoskop, nemam pojma...
kako je kod vas?
pomazite mi...
e to,
ma, nije to nikakva bolest...
šta ja znam, to su tvoje bubice,
svako ima svoje, nije to sad nešto prestrašno...
pa, i ja sam znala biti takva u nekim situacijama, ali to je valjda trebalo tako
da bih nešto naučila i da bih dobila razlog i volju da mijenjam to što mi smeta,
što me zamara i izvlači ono najgore iz mene...
možda će se pojaviti neko s kim ćeš funkcionisati totalno drugačije
a da toga ne budeš ni svjesna (možda tek nekad kasnije), i da ti to baš prija...
neko ko će izvuCi ono najbolje na svijetlo dana...nadam se da razumiješ o čemu pričam...
jos nisi naisla na dostojnog protivnika, izgleda.........kad ga nadjes, taj ce znati da te drzi uz sebe na takav nacin da te ne smori ali da si ipak uvek u pripravnosti...gde god se snage preterano trose,
telo se automatski bori protiv takvih stanja, te takvi odnosi nemaju dugacak rok trajanja....
o boze budaletvoj odnos prema partneru me podseca na tifin odnos prema publici.. evo kako ga je brega opisao:
Tifa? Njemu je Bog dao najsilovitiji glas od sve trojice, tu nema sumnje, ali... Isuvise je droge proslo kroz njega, tako da je zauvijek ostao na nivou djeteta od 13 godina. Nikad nije umio da se postavi pred publiku kako valja, pa nije ni cudo sto ni jedan koncert nije mogao odraditi do kraja. Tremu je pobjedjivao na silu, kao da pred nastup kaze: "Sad cu ja vama stotini hiljada da ***** kevu!!!" Izadje i pocne se drati iz mozga i, normalno, posle druge-trece pjesme nije vise bio ni za sta.