- Poruka
- 33.512
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam malo prešla, tj oni su malo prešli![]()
Није исто кад пређеш исту километражу сваки дан посо-кућа, или пар пута обиђеш земљину куглуJa sam malo prešla, tj oni su malo prešli![]()
Јеси ли се рачунала?
Pa mogla bih. Godine provedene sa seksom i one bez njega, ogromna je nesrazmera, takođe kada sam ga imala retko je bilo redovno, a i kada bude obično se sve brzo završi
Tako da u svakom slučaju mogu više da se pohvalim kvalitetom nego kilometražom![]()
Е, Увек је мало...и квалитативно и квантитативно
С'обзиром да су ме женице хвалиле и када сам видео да умем, схватио сам да то више не морам да радим...![]()
Neko zaludan je seo i izracunao :
Polni odnos traje oko 15 minuta.Prosecni broj uboda iznosi 45 u minuti i to je 675 uboda za jedan odnos.
Ako je prosecna dužina penisa 15 cm,to znaci da jedna dama dobije kroz jedan odnos jedan kilometar penisa.
Proseco dama ima tri odnosa nedeljno.Godina ima 52 nedelje i to je 156 odnosa,puta 1 km, jedanko je 156 kilometara
Pa sada vidite koja je to kilometraža
Koliko kilometara godišnje vi predjete sa partnerom![]()
Mehanicari teoretisu o tome kako automobili moraju da se voze da gumice i ostala masinerija ne zapekne,kako je pozeljno na autoputu ponekad voziti pun gas da se izduvi i usisi prociste itd.Pa mogla bih. Godine provedene sa seksom i one bez njega, ogromna je nesrazmera, takođe kada sam ga imala retko je bilo redovno, a i kada bude obično se sve brzo završi
Tako da u svakom slučaju mogu više da se pohvalim kvalitetom nego kilometražom![]()
zvala je 2003ta godina i trazi svoju foru nazad.Neko zaludan je seo i izracunao :
Polni odnos traje oko 15 minuta.Prosecni broj uboda iznosi 45 u minuti i to je 675 uboda za jedan odnos.
Ako je prosecna dužina penisa 15 cm,to znaci da jedna dama dobije kroz jedan odnos jedan kilometar penisa.
Proseco dama ima tri odnosa nedeljno.Godina ima 52 nedelje i to je 156 odnosa,puta 1 km, jedanko je 156 kilometara
Опет би Срби смислили начин да преваре систем.Sa progresom veštačke inteligencije i eventualnog sjedinjavanja istog sa ljudima, možda će ljudi imati nešto poput instrument table na čipu koji će precizno pokazivati pređenu kilometražu.
Mehanicari teoretisu o tome kako automobili moraju da se voze da gumice i ostala masinerija ne zapekne,kako je pozeljno na autoputu ponekad voziti pun gas da se izduvi i usisi prociste itd.
A covek je masina veoma slicna automobilu,tako da je pitanje totalne apstinencije veoma upitno i usko povezano sa zdravljem coveka.
Previse ocekujete od muskaraca,mi smo uglavnom najobicnija stoka.To su muke, da.
Ali opet ne može se sa nekim sa kim je odbojno
većina muških su pak odbojni
sta 15 minuta ?Neko zaludan je seo i izracunao :