Dužina polnog odnosa u kilometrima

Pa mogla bih. Godine provedene sa seksom i one bez njega, ogromna je nesrazmera, takođe kada sam ga imala retko je bilo redovno, a i kada bude obično se sve brzo završi 😉

Tako da u svakom slučaju mogu više da se pohvalim kvalitetom nego kilometražom 😇

Е, Увек је мало...и квалитативно и квантитативно

С'обзиром да су ме женице хвалиле и када сам видео да умем, схватио сам да то више не морам да радим... :mrgreen:

Е, Увек је мало...и квалитативно и квантитативно

С'обзиром да су ме женице хвалиле и када сам видео да умем, схватио сам да то више не морам да радим... :mrgreen:

Pa ne znam... meni je uvek bilo malo, a sama sam birala da bude malo 🙄, jer je moralo biti kako treba ili nikako.

E, to za hvaljenje to je više muški ego. često seksate baš iz tih razloga da vas hvale i potvrđuju 😉

Neko zaludan je seo i izracunao :

Polni odnos traje oko 15 minuta.Prosecni broj uboda iznosi 45 u minuti i to je 675 uboda za jedan odnos.
Ako je prosecna dužina penisa 15 cm,to znaci da jedna dama dobije kroz jedan odnos jedan kilometar penisa.
Proseco dama ima tri odnosa nedeljno.Godina ima 52 nedelje i to je 156 odnosa,puta 1 km, jedanko je 156 kilometara

Pa sada vidite koja je to kilometraža :mrgreen:
Koliko kilometara godišnje vi predjete sa partnerom :lol:

Lepa računica, samo što prosečni seksualni odnos (dok je unutra) traje 2-3 minuta. Tako bar kažu istraživanja. Dakle, kilometraža je u stvari metraža.

Pa mogla bih. Godine provedene sa seksom i one bez njega, ogromna je nesrazmera, takođe kada sam ga imala retko je bilo redovno, a i kada bude obično se sve brzo završi 😉

Tako da u svakom slučaju mogu više da se pohvalim kvalitetom nego kilometražom 😇
Mehanicari teoretisu o tome kako automobili moraju da se voze da gumice i ostala masinerija ne zapekne,kako je pozeljno na autoputu ponekad voziti pun gas da se izduvi i usisi prociste itd.
A covek je masina veoma slicna automobilu,tako da je pitanje totalne apstinencije veoma upitno i usko povezano sa zdravljem coveka.

Polni odnos traje oko 15 minuta.Prosecni broj uboda iznosi 45 u minuti i to je 675 uboda za jedan odnos.
Ako je prosecna dužina penisa 15 cm,to znaci da jedna dama dobije kroz jedan odnos jedan kilometar penisa.
Proseco dama ima tri odnosa nedeljno.Godina ima 52 nedelje i to je 156 odnosa,puta 1 km, jedanko je 156 kilometara

zvala je 2003ta godina i trazi svoju foru nazad.

ozbiljno, na pocetku foruma je bila ova tema.
sad dal su iste brojke nz, ali znam da je bilo u kilometrima

Sa progresom veštačke inteligencije i eventualnog sjedinjavanja istog sa ljudima, možda će ljudi imati nešto poput instrument table na čipu koji će precizno pokazivati pređenu kilometražu. Do sada je važilo pravilo da ako upitaš ženu/devojku sa koliko muškaraca je spavala pre tebe, możeš slobodno to pomnožiti sa 3 do , isto tako ako žena upita muškarca , może slobodno podeliti sa 3 do 5.

Sa progresom veštačke inteligencije i eventualnog sjedinjavanja istog sa ljudima, možda će ljudi imati nešto poput instrument table na čipu koji će precizno pokazivati pređenu kilometražu.
Опет би Срби смислили начин да преваре систем.
Пише на километарсату 100 км, а госпођа на помоћним улазима прешла за још два велика сервиса.

Mehanicari teoretisu o tome kako automobili moraju da se voze da gumice i ostala masinerija ne zapekne,kako je pozeljno na autoputu ponekad voziti pun gas da se izduvi i usisi prociste itd.
A covek je masina veoma slicna automobilu,tako da je pitanje totalne apstinencije veoma upitno i usko povezano sa zdravljem coveka.

To su muke, da.
Ali opet ne može se sa nekim sa kim je odbojno
većina muških su pak odbojni

sta 15 minuta ?

e da mi je videti tog koji ubada 15 minuta iz prvog puta

odmah neka ide psihologu

velicina1.gif

Back