Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemora sve da pise.
Trebas da pozanjes celu sliku ne samo njen jedan deo.
Ako su na slici, konji i jahaci, psi, lisica,, suma, dan itd.
A ti vidis samo kerove, onda nemozemo da znamo sta je stavrno na slici.
Jeste da je rec o lovu, ali ti trazis da negde u uglu pise jos da je lov inace ne priznajes da je na slici lov lisice???
Djabe sam ja pisao gore???
Bitne su tvoje pobude.
Ko gaji greh i takve misli nema prastanja.
Ko svesno cini gteh nema pokajanja.
Covek koji se stvarno pokaje i vise to ne cini ce dobiti oprostenje.
Ili covek koji njije namerno ucinio greh.
Planirati greh i gajiti ga nema oprostenja.
Библија каже да постоји живот после смрти и подземни светови рај и пакао. Говори да постоји Шеол (Хад) као један пакао и да постоји Гехена (огњено језеро) као други и главни пакао у коме не пате само душе већ и тела док се не униште.
Православље ме томе учи, јер је православље истраживало Библију откад постоји, скоро 2000 година и наравно да ће њему веровати које је старије него некоме ко је почео да проучава Библију у 18. веку и данас.
Да ли би ти више веровао човеку од 60 година који је пун искуства и знања или младићу од 20 година?
NEMORAS BRATE BUBNJAR DA GA POVUCES, NISAM NI TO TRAZIO OD TEBE, NEGO DA SE SAMO MALO UPOZNAS STA KAZE BIBLIJA NA TO; I DA TO IMA GLAVU I REP.
PA NEMORA SVAKO DA PRIHVATI ISTINU.
POZDRAV BRATE!
Ako.
Postoji, ali na kraju, kada isus dodje.
Unitsenje gresnika u ognju.
Ne gde se sada ljudi pecu, kuvaju a djavo lozi.
Ja znam da pravoslavni nemogu vise da izdrze staru sliku predstave pakla, jer ne pije vise vodu pa prilagodjavaju novu.
Ali ono koje sam ja ucio na pravoslavnoj veronauci glasi ovako:
Gresnici ce biti osudjeni na vecne muke, na vecni oganj.
Ali se ovde ne misli na materijalni oganj, vec na neki tajanstveni, kojic ce goreti i zeci, ali nece spaljivati i unistavati.
Pakao posle Hristovog dolaska je oganj koji ce u jednom trenutku izgoreti greh i gresnike.
Nece se peci citavu vecnost.
To nije Holivud, nego Biblija.
Off 19:20 I bi uhvaćena zver, i s njom lažni prorok koji učini pred njom znake kojima prevari one koji primiše žig zverin i koji se poklanjaju ikoni njenoj: živi biše bačeni oboje u jezero ognjeno, koje gori sumporom.
Off 20:14 I smrt i pakao bačeni biše u jezero ognjeno. I ovo je druga smrt.
Ako je tako onda se pokaj kad god planiras.
Kada pocinjes da ubijas?
Kako da izadje pred onoga koji je i sam gori od Mojsija 1000 puta???
To je ucenje biblije ne ucenje sekti.
Po tebi ispadose nekoliko pakla.
Nermam nista protiv da verujes ta pogresna nebiblijska ucenja...
Sto se tice Adama. Rec je o smrti kojom smo mi ljudi trebali da umremo za vecnost, od koje nas je Hrtistos spasio.
Zato sto je Bog nasao unapred zamenu za ljude Isusa, Adam i Eva nisu umrli odma.
Oni su platili svoj deo svojom smrcu, ali Isus danas je spasio vecne smrti svojom zrtvom na krstu.
Ne pitam to tebe.
Odakle ti zans za Mojsija i ubistvo Egipcanina?
Ako si to uzeo u obzir zasto onda ne uzmes izvestaje o Faraoni u egipcanima u obzir sa tog istog izvora?