Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nisu sektaske gluposti.
Nego si ti neupucen.
Brockhaus je cenjena izdavacka kuca koja zaposljava najbolje strucnjake za prevod i komentare.
Ime im ne dozvolhava drugacuje.
Oni su potpuno neutealni jer su samo izdavacka kuca ne neka religija.
Osim toga svi komentari kazu to isto.
Kao sti vidis i sama Bublija kaze isto.
Medjutim , niko te ne tera da prihvatis.
Sve je to u njegovoj glavi:Zar ti ne znas gde je Edenski vrt? Kako ces otici tamo, ako ne znas put to "tamo".
Ukratko, postoje geografske odrednice i duševni poremećaji.Nemoj me terati da se ponavljam, vec napisah- Eden je duhovno mesto, ne materijalno.
Verovati u vecni pakao, ili vecno unistenje nekih dusa, ili verovati da posle zivota nema nicega su daleko blize dusevnim poremecajima.
Verovati u vecni pakao, ili vecno unistenje nekih dusa je blisko dusevnom poremecaju.
sa boldovanim se slazem....naravno da se nesto moze gledati iz vise uglova i i z mog ugla ti gresis, jer tvoje shvatanje dualizma se ne razlikuje od shvatanja onih vernika koji prihvataju samo skoljku odredjene religije. a sto se tice samog pojma duse...nisu mi bas najjasnija objasnjenja duse i duha, tako da i ne mogu da dam neko svoje vidjenje tog pojma.Gresim po tebi, ali ne i po meni. Nisi opovrgla moje vidjenje dualizma, vec si iznela svoje shvatanje. Time je do daljneg diskusija zamrznuta, osim u vezi tvog zahteva za "pojasnjenje" pojma "duse". Moj odgovor na ovo je da ne postoji naucna definicija duze, vec samo filozofska i, naravno, religijska, tj. biblijska Odgovor na pitanje sta je dusa dat je jedino u mitoloskom biblijskom spisu kao bozji dar coveku? Tu budalastinu tesko da moze pametan covek da proguta.Mozda ti imas neko bolje objasnjenje. Po meni je tvoja dusa ono sto tebe krasi kao individualnu inteligenciju, um, razum, a ne kao nesto sto ti je nekakav cupavi i zlocast supermen u liku boga "pozajmio" da ti sluzi za vreme tvog zivota.
Nemoj me terati da se ponavljam, vec napisah- Eden je duhovno mesto, ne materijalno.
CEO SVET JE OZBILJNO PREVAREN.
Božja budućnost za čovečanstvo je daleko uzvišenija od uobičajene slike besmrtne duše koja lebdi na oblacima i drndanja harfe u večnost. Za one koji to izaberu i ispunjavaju uslove, postoji život posle smrti kroz vaskrsenje. Ali taj život će doći kroz ponovno rođenje, kao besmrtno duhovno biće u samu Božju porodicu – putem budućeg vaskrsenja iz mrtvih!TO KAžE BOG SVETO PISMO ISTORIJA KOMENTARI STRUCNJACI ZA PREVOD I KOMENTARE BIBILJE.
Teolozi namerno zatvaraju oci pred ovim cinjenicama i izgovaraju se da ovo nije važno za spasenje jer nemaju odgovora kada poneka prosvetljena dusa postavi pitanje?
Jedna zabluda otvara put drugoj.
Njima je ocigledno važno da prime svoju platu ali istina ne.
I te kako je važno da spasenje ne zavisi od nas nego od Boga da bi ga ljudi tražili i kako se spasavaju da bi imali ispravan pristup Bogu i SPASENJUDA BI GA STVARNO I DOBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne postoje bilo kakvi biblijski osnovi za veru da „besmrtna duša” preživljava u svesnom stanju nakon smrti.
Tokom vekova hrišćanske vere, bezbroj propovedi su propovedane i bezbroj pamfleta su pisani pokušavajući da dokažu besmrtnost duše. Nakon pažljivog i otvorenog preispitaivanja, pokazano je da su svi oni prepuni grešaka.
Da ponovimo da je doktrina o besmrtnosti duše je izgrađena na temeljima biblijskih pogrešnih prevoda, pogrešnih pretpostavka i aljkavog istraživanja. Malo njih je imali duhovne hrabrosti da iznova pogledaju bez predrasuda ovo pitanje i prihvate istinsko Biblijsko učenje.
Činjenica je da kada je jasno svrgnuta lažna doktrina o besmrtnoj duši, zajedno sa njom pada podjednako paganski i lažni koncept raja i pakla – jedan od stubova tradicionalnog hrišćanstva!
Sotona đavo je uspeo – za sada – da prevari ceo svet (Otkrivenje 12:9). On je bio prvi koji je uveo ideju da čovek zaista ne umre nego da je nasledno besmrtan. „nećete vi umrijeti,” lagao je Satana Evu u rajskom vrtu (Postanje 3:4).
Vreme je da se odbace bajke i ljudske tradicije i da se razume veliki smisao i svrha ljudskog života koja je otkrivena u Bibliji!
KO CE imati hrabrosti da pogleda i prizna ovo za sebe?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verovati u postojanje Raja za pravedne i privremenog pakla i ponovno davanje sanse za gresne je lepo i plemenito verovanje.
Verovati u vecni pakao, ili vecno unistenje nekih dusa, ili verovati da posle zivota nema nicega su daleko blize dusevnim poremecajima.
To je i previše, kad se uzme u račun i tašta.Ne 40 nego koliko znam 100 devica.
Bog ti dao jednu zenu, zar ti to malo?
Ne 40 nego koliko znam 100 devica.
Bog ti dao jednu zenu, zar ti to malo?
"Put" do Edena je zivot po Bozijem Zakonu.zar ne treba da "znas put" da bi stigao i do tog duhovnog mesta?
Slazem se u potpunosti. Ali slusanje Deset Zapovesti koje je Bog dao Mojsiju, i koja nikad i nigde nisu podlozna promeni su svakako put u Eden.samo cu da kazem da se ne slazem, puko slusanje pravila koje neko drugi namece a koja su podlozna promeni u zavisnosti od stanja u drustvu nikako nisu put u "eden"