- Poruka
- 7.955
Brate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Од вишка глава не болиЗнамо се Платон и ја одавно, све знам шта је рекао, али
Па боље то но гажење пужева @bmaxaIzbacicu tabure iz kuce
Само не прекрштај дупло ноге и не буди женско и међу нама је све у редуDobro bre, sad se zaustavi.
Боље и то него порнићи са пластикарама и момцима са абнормалним ...Сећам се како сам се једном постидела јер ме наложио видео девојке која хампује плишаног медведа, little did I know
Dal moze to da se sveze oko glave?Милион пута сам ухватио даму како седи дупло прекрштених ногу што је мени на око било врло женствено и привлачно, а понекад и еротично, зависи од ситуације
Даме да ли сте некада овако седеле и да ли такво седење има неку поруку?
Мислим да сам негде још пре прочитао да је такво седење заводничког карактера, и да девојке често несвесно (а понекад и свесно) тако седе када се осећају сексипилнима и/или желе да на тај начин привулу мушку пажњу.
Шта ви мислите? Мушки да ли вам лепо изгледа кад жена овако седи? Је л сте ви некад видели неку вашу девојку или пријатељицу у овој пози?Pogledajte prilog 1357405
Милион пута сам ухватио даму како седи дупло прекрштених ногу што је мени на око било врло женствено и привлачно, а понекад и еротично, зависи од ситуације
Даме да ли сте некада овако седеле и да ли такво седење има неку поруку?
Pogledajte prilog 1357405
Немој ми тог шиптара, вечерам
Јестте, ја сам видео милион пута, многе друхарице, девојке у градуnikad nijedna žena nije ovako sela. znači nikad nijedna, ovo praktično ni ne postoji kao mogućnost nogu aaaaaaa
isto, nikad nisam čula da nekog muškarca pali ovo, znači nikad nijedan nije izrazio sličnu preferenciju aaaaaaa
А није, лепо изгледа мораш се сложитmuške preferencije su kao bingo za seniore
ubaciš u kutiju nekoliko najvećih erotskih klišea ikad, i koji god da izvučeš, znaš da je nečija žica pogođena
Јестте, ја сам видео милион пута, многе друхарице, девојке у граду
Ево кад сам био на одбрани матурског је баш једна школска, онако топ утегнута у црне најк хеланке тако седела
Ааааааа
Па што би лаго мајку му, нисам ја измислио такво седењеnema šanse
Врв и нема него је измислио на лицу местаОд чега правите науку. Нисам ни знала да за то постоји назив.
Ма ја сам покренуо тему. Мене је лично баш занимало јер сам приметио то. Ал нису сви очигледноОд чега правите науку. Нисам ни знала да за то постоји назив.
Јесте, све ове слике сам ја измислио. Јеси реална тиВрв и нема него је измислио на лицу места
Па шта има да се примети код седења. Поготово ако се дуже седи у канцеларији. Мораш да се мигољиш, мењаш позе, намешаш се.Ма ја сам покренуо тему. Мене је лично баш занимало јер сам приметио то. Ал нису сви очигледно![]()

Али какве везе ово има са ЉИС-ом. Свака жена некада тако седи.Јесте, све ове слике сам ја измислио. Јеси реална ти
Па ово је потфорум љубав и секс а не нешто не знам ни ја сад. Ваљда се овде и расправља о таквим темама?
Што бих измишљао и за то постављао тему? Нема логике