Дупло прекрштне ноге...

Милион пута сам ухватио даму како седи дупло прекрштених ногу што је мени на око било врло женствено и привлачно, а понекад и еротично, зависи од ситуације

Даме да ли сте некада овако седеле и да ли такво седење има неку поруку?

Мислим да сам негде још пре прочитао да је такво седење заводничког карактера, и да девојке често несвесно (а понекад и свесно) тако седе када се осећају сексипилнима и/или желе да на тај начин привулу мушку пажњу.

Шта ви мислите? Мушки да ли вам лепо изгледа кад жена овако седи? Је л сте ви некад видели неку вашу девојку или пријатељицу у овој пози?Pogledajte prilog 1357405
Dal moze to da se sveze oko glave?

Милион пута сам ухватио даму како седи дупло прекрштених ногу што је мени на око било врло женствено и привлачно, а понекад и еротично, зависи од ситуације

Даме да ли сте некада овако седеле и да ли такво седење има неку поруку?

Pogledajte prilog 1357405

nikad nijedna žena nije ovako sela. znači nikad nijedna, ovo praktično ni ne postoji kao mogućnost nogu aaaaaaa

isto, nikad nisam čula da nekog muškarca pali ovo, znači nikad nijedan nije izrazio sličnu preferenciju aaaaaaa

Немој ми тог шиптара, вечерам
1686476330476.png

nikad nijedna žena nije ovako sela. znači nikad nijedna, ovo praktično ni ne postoji kao mogućnost nogu aaaaaaa

isto, nikad nisam čula da nekog muškarca pali ovo, znači nikad nijedan nije izrazio sličnu preferenciju aaaaaaa
Јестте, ја сам видео милион пута, многе друхарице, девојке у граду

Ево кад сам био на одбрани матурског је баш једна школска, онако топ утегнута у црне најк хеланке тако седела

Ааааааа

muške preferencije su kao bingo za seniore

ubaciš u kutiju nekoliko najvećih erotskih klišea ikad, i koji god da izvučeš, znaš da je nečija žica pogođena
А није, лепо изгледа мораш се сложит

Мене липно ложе тако ствари које никад нећеш видети да мушкарац ради, или жене то раде у већини

Ја генерлно као мушко не крстим ноге јер ми је то баш женски стил седења. Наравно да није да кад видим сваке прекрштене ноге да се попалим ко зец

Али ако девојка има лепе изражене бутине, ноге, листове, то се најбоље види код прекрштених а још боље код овако прекрштених ногу

Врв и нема него је измислио на лицу места
Јесте, све ове слике сам ја измислио. Јеси реална ти

Па ово је потфорум љубав и секс а не нешто не знам ни ја сад. Ваљда се овде и расправља о таквим темама?

Што бих измишљао и за то постављао тему? Нема логике

Ма ја сам покренуо тему. Мене је лично баш занимало јер сам приметио то. Ал нису сви очигледно🤣
Па шта има да се примети код седења. Поготово ако се дуже седи у канцеларији. Мораш да се мигољиш, мењаш позе, намешаш се.
Ја одем и до ВЦ -а па урадим неколико чучњева и неко истезање. Да ме баш не виде на камерама како се развлачим :lol:

Јесте, све ове слике сам ја измислио. Јеси реална ти

Па ово је потфорум љубав и секс а не нешто не знам ни ја сад. Ваљда се овде и расправља о таквим темама?

Што бих измишљао и за то постављао тему? Нема логике
Али какве везе ово има са ЉИС-ом. Свака жена некада тако седи.

Back