Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.980
Ja ništa nisam prvi započeo već onaj koji je otvorio ovu temu o Dubrovniku. Ja sam mu samo odgovorio. Inače poslao samo poruku Lovri Kunčeviću sa sljedećim : pitanjem: "Gospodine da li ste vi možda pričali da Dubrovnik u srednjem vijeku nije bio u Hrvatskoj i da tada u njemu nisu živjeli Hrvati? Imam raspravu sa jednim pročetnički nastrojenim Srbinom na nekom forumu i on me uvjerava da Dubrovnik maltene do kraja 19. stoljeća i početka 20. stoljeća nije imao veze sa hrvatstvom i još se poziva na vas i kaže da isto to vi tvrdite."
Njegov odgovor je...
Poštovani g. Prtenjača,
ne, to nije moja teza. Napisao sam jedan članak u kojem pokušavam pokazati da se sve takve rasprave vode na potpuno promašen način, odnosno krajnje anakrono i neozbiljno. Ovdje je link na taj tekst: https://hrcak.srce.hr/181188
Nadam se da će Vam biti od koristi.
Srdačan pozdrav,
LK. Dakle to sam i pretpostavljao da čovik uopće nije rekao to što tvrdiš već ti vadiš njegove riči iz koneksta, selektivno ga citiraš i manipuliraš.
Pa ja sam ti doslovno poslao link i taj članak citirao ga.

I da, 100% se slažem sa odgovorom koji ti je uputio: te rasprave se vode (odnosno, preciznije, ti ih vodiš) na jedan poptuno promašen način, odnosno snakrono i neozbiljno.
Jao, koja ispala, čoveče.