neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 16.06.2008. u 14:12 - dublje i stvarnije #51 dog face boy: kad pizza popizdi to znaci da joj je dobroooooo Kliknite za proširenje... znaci kad pocnem da te makljam ondak mi je dobroooooooo.... e tako dobro mi jos onda nije bilo.....
dog face boy: kad pizza popizdi to znaci da joj je dobroooooo Kliknite za proširenje... znaci kad pocnem da te makljam ondak mi je dobroooooooo.... e tako dobro mi jos onda nije bilo.....
Dragantaur Iskusan Banovan Poruka 6.984 16.06.2008. u 15:05 - dublje i stvarnije #52 Raviola Vera: bolje da skuplja kolcheve, da se nabija na iste Kliknite za proširenje... ufff....rado bih ti slupo facu...dublje i stvarnije pajserom po glavi
Raviola Vera: bolje da skuplja kolcheve, da se nabija na iste Kliknite za proširenje... ufff....rado bih ti slupo facu...dublje i stvarnije pajserom po glavi
snoshaj efendija Elita Poruka 19.456 17.06.2008. u 00:26 - dublje i stvarnije #53 Otprilike Andric je hteo da kaze da i za gabore i krseve ima nade ako se nadje dovoljno slep, uduvan ili pijan covek.
Otprilike Andric je hteo da kaze da i za gabore i krseve ima nade ako se nadje dovoljno slep, uduvan ili pijan covek.