Ružan finansijski
Primećen član
- Poruka
- 672
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis?Jesi li joj ukrao nevinost?
Voli da staviš lopovsku masku, te postavljam pitanje da li si kao takav lopov ipak ukrao nešto - njenu nevinost. Da li si je razdevičio?Kako mislis?
Aa mislis kao fora Verovatno ne, samo je poceli da ne nervira i brine malo. Imam i ja fetise malo ludaste, ok nije mi problem da nosim to alo je pali, ali zasto nekad bez toga nece? Pa se brinem da joj nisam ruzanVoli da staviš lopovsku masku, te postavljam pitanje da li si kao takav lopov ipak ukrao nešto - njenu nevinost. Da li si je razdevičio?
Šta te briga, sve dok dobijaš seks. Ionako je nećeš ženiti.Aa mislis kao fora Verovatno ne, samo je poceli da ne nervira i brine malo. Imam i ja fetise malo ludaste, ok nije mi problem da nosim to alo je pali, ali zasto nekad bez toga nece? Pa se brinem da joj nisam ruzan
Pa ako sam joj ruzan sto je onda i dalje samnom? Ja je ne prisiljavam ako nece i spreman sam da je direktno ovo pitam jer mi do...iloMomče , ružan si joj, ne voli te, bilo ko bi mogao da bude lopov ali si se tu našao i tako dalje
ma ja se zezam jer mislim da se i ti zezaš..Pa ako sam joj ruzan sto je onda i dalje samnom? Ja je ne prisiljavam ako nece i spreman sam da je direktno ovo pitam jer mi do...ilo
zamišlja lopova očiglednoNije meni problem jos milion puta da stavljam ako nju to stvarno lozi vec da ne bude ono seksa se samnom a zimislja nekog Peru
Ocigledno ne mene. Jednom me terala da stavim betmen masku i to sam uradio, ali ne vidim poentu stvarnozamišlja lopova očigledno
Sve vise mislim da joj se tipa svidja moje telo a ne lice, kao onaj fazon muski uhh sto zgodna ali gabor u faci pa stavi kesu na glavuOcigledno ne mene. Jednom me terala da stavim betmen masku i to sam uradio, ali ne vidim poentu stvarno
Eee,ne mislim da si joj ruzan...Devojka mi stalno trazi da kada imamo odnos stavim masku na glavu, kaze to joj fetis. Da li da brinem da misli da sam ruzan tjst da joj se ne dopada moje lice. Jos trazi one kao lopovske da stavim kao to je bas lozi
Ma znam za taj fazon, nije problem bilo sta, ali bas svaki put zbog toga pitamEee,ne mislim da si joj ruzan...
Mozda se lozi na taj Rubber fazon kao u AHS...nije da je ne razumem...
Pa nahrani joj taj fetis do maksimuma kad vec uziva...verujem da ces uzivati i ti...Ma znam za taj fazon, nije problem bilo sta, ali bas svaki put zbog toga pitam
Kakva bestija kako fin mladicDevojka mi stalno trazi da kada imamo odnos stavim masku na glavu, kaze to joj fetis. Da li da brinem da misli da sam ruzan tjst da joj se ne dopada moje lice. Jos trazi one kao lopovske da stavim kao to je bas lozi
sledeci put joj sa lopovskom maskom marni svu lovu pa ce zaboraviti na fetiseAa mislis kao fora Verovatno ne, samo je poceli da ne nervira i brine malo. Imam i ja fetise malo ludaste, ok nije mi problem da nosim to alo je pali, ali zasto nekad bez toga nece? Pa se brinem da joj nisam ruzan