Da li stvarno volimo grubo?

Nesto tsko...
Društveno je seks, narucito kod žena, predstavljen kao nesto loše, kao da je žena popustila izazovu kada stupi u odnos, kao da nije izdržala...
Pa onda podsvesno traži kažnjavanje kroz grublji seks. Pa podsvesno prihvata grubost i projektuje da je to ok i da je čak i lepo.
To mi rekla jedna bivsa da se nju ubedjivalo da je sex prljav to joj I baba I keva govorile...sad ona to ne moze prebaciti u glavi nekad se opusti Al to nekako mehanicki izgleda I kratko traje

Budalastina.
To mozda u nekim malim sredinama gde se preko ograde percipira svet, ali zena koja je oslobodjena svih taktiziranjima ne pristaje na taj oblik potiskivanje.
Pa Srbija ti je takvom sredinom doduse jedno je za javnosti a drugo ispod zita doddjes u situaciju da spavas u drugu sobu kad dodjes u njenu kucu zbog roditelja a onda cujes price da si joj ko zna Koji po redu

Koliko je meni poznato seks je najcesce neka kombinacija neznosti i grubosti koja je primetna u naletu strasti..
..mada, ko sta podrazumeva pod gruboscu individualna je stvar...to davljenje, samaranje, ugrizi...to ne znam gde da svrstam...:lol:
To po meni recimo nije grubost to je izivljavanje...

u sexu je bolje grublje nego nežnije čak i kada su romantično zaljubljeni jedno u drugo
ali na skali za grubosti svako traži svoj podeok i način na koji mu stisak i jačina pulsiranja prija
meni je na primer vanserijski zapaljivo kada me partner uhvati rukom za vrat odmah uz kosu i drži me čvrsto ali me to ne povređuje
tada se rastopim i predem ko mače

Po nekad sebi dopustimo da imamo grub seks. Da li nam to zaista prija ili je to samo skriveno dopuštanje da nas neko kazni?

Dopuštam kad mi zaista prija.. ovo za kažnjavanje mi nije ni na kraj pameti.
Ne znam kako bih inače uvek bila u istom modu pa da samo volim grubo ili samo polako. Mada kontam da ima i takvih žena.

Meni logično da i u npr 15 vezanih minuta bude i jedno i drugo.. prosto menja se ritam.
Nekad bih žustrije od prve sekunde.. nekad ne.
Udaranje, šamaranje, davljenje, bičevanje i bilo kakve ekstremne grubosti nouu.. nisam u tom fazonu.
Ali zato jači stisak i zagrljaj, težina partnerovog tela i generalno pritisak umeju baš da pojačaju zadovoljstvo, meni bar.. osim kad su grudi u pitanju..

Od neke vrste grubljeg "razračunavanja".. koje možda nije uobičajeno, ali opet kažem nije ni grubo, ono hardkor grubo, izdvojila bih određene situacijice.. :whistling:
Npr kad na počeku uvoda u seks ja (obavezno to budem ja! :mrgreen:) potegnem nešto totalno nebitno tipa 'čekaj još samo da uradim to i to'.. a on od muke i besmisla samo prevrne očima i izgovori ili ne izgovori nego mi rukama stavi do znanja: 'ma dolazi bre, ovamo'.. :kiss:

I onda kreće "fajt". :zkez:
Nekad nemam dovoljno volje i entuzijazma pa kratko traje, ali nekad sam bogme zdravo raspozožena da se "branim". I stvarno pružam "ozbiljan otpor".. :mrgreen:
"Borba" je zapravo guranje, drpanje, ljubljenje, ujedanje, golicanje, valjanje, smejanje, iznenađivanje onog drugog u smuslu 'aaa, znači i tako ćemo..' pa onda ajd po tim "niskim udarcima" koje je onaj drugi uveo..
Uz sve moje "prljave trikove" obračun se uvek završi tako što ja "izgubim".. :brus:.. ali opasno prija kad se tako lepo ispipana, raščupana, razdrljena, izgužvana i izmorena na kraju jednostavno prepustim.. :heart2:

Back