DS zamenio uloge sa radikalima i postao pirov pobednik

sad si ti kao srecan? :lol:
daj farbaj nekog drugo :)

iskreno zao mi je sto smo uzeli samo 28% a DS 36% . Al odlucile su one akcije DS-g17 to je bio zaista maestralan potez da se gluplji deo biraca privuce na njihovu vodenicu. Ali ipak bitno je da formiramo vladu i udjemo u istu ako je to moguce. Cak i da se to ne desi desava se jedna lepa stvar.

Tadic sere po svemu onome sto je DS uradio za ovih 8 godina, "vraca se u 90te" :lol: , formira vladu sa SPS-om i ponistava sve zakone koje je DS donela i donosi nove po zelji SPS-a :mrgreen:

Znaci sta god da se desi meni lepo :)

Mirka Marjanovića nećete vaditi iz naftalina. Pošteni i siromašni direktor (čega beše, Geneksa ili Progresa, jedna od te dve), pošten zbog kako bi DS branioci svojih miliona i svojih prijatelja tajkuna rekli, gde su dokazi, gde su bar optužnice, je preminuo pre neku godinu.

e da nam ti ovo nis saopštio ne bi znali...
torrente ako je sule registrovao tenkove moga je samo na ČA table,mrčajevci pripadaju opštini čačak a čačak drži ko:mrgreen:?

a ko ce po tebi formirati vladu :)

DS-SPS-manjine.
A ako bude potrebe predomisliće se i gdin. Koštunica, veruj mi. Večeras sam videla neke od njegovih, nisu baš tako sigurni u ono što pričaju :rotf:

P.S. Nije da se hvalim ali do sada nisam pogrešila u prognozama - ni za predsedničke, ni za parlamentarne prošle i ove godine a bogami izgleda sam prorekla sudbinu i za LDP. :mrgreen:

DS-SPS-manjine.
A ako bude potrebe predomisliće se i gdin. Koštunica, veruj mi. Večeras sam videla neke od njegovih, nisu baš tako sigurni u ono što pričaju :rotf:

P.S. Nije da se hvalim ali do sada nisam pogrešila u prognozama - ni za predsedničke, ni za parlamentarne prošle i ove godine a bogami izgleda sam prorekla sudbinu i za LDP. :mrgreen:

za tvoj info posto si losa iz matematike vlada moze da bude jedino DS-LDP-SPS-manjine - DS-SPS manjine nemaju dovoljno.

sedi jedan :thumbdown:

i vratio :D
Prosto znam da će SPS ići sa Tadićem, zato što je Koštunica politički mrtav, samo mu to još Andreja Mladenović nije rekao
iskreno, ja sam protiv toga, jer očekujem da se okončaju neke stvari
recimo, hag, ako će SPS to da podrži, onda je u ovoj zemlji sve moguće
ja sam za Vladu SRS-DSS-SPS posebno zato što je Tadić dobio ovoliko, jer bi ta vlada vrlo kratko trajala i onda bi doživela apsolutni poraz

potpisujem treba ih pustiti da vladaju, gac i nafta ce biti koliko ono marsovac? 20-30 din?
i penzioneri ce imati 400 eura penzije,maturanti ce dobijati besplatna putovanja,seljaci besplatno osemenjivanje,ljudi vestacku oplodnju,kosove ce vratit,svi ce biti zaposleni,
sto se mi brinemo jedva cekam njihovu vladu..
inace ja sam glasao za LDP,i opet cu.
sad se videlo da je skoro pola srbije iskreno i svim srcem za E.U i bolju buducnost , 5 okrobar je pokvaren sa kostunicom i ta vecina je bila ukaljana njime i ljudima koji su se tu gurali iz interesa, sad se barem zna da je ovih 48% ili koliko vec [1% manje vise] onih pravih bez ikakve sumnje i dileme,a ljiga kostunica je posta sad problem onih drugih,nas vise neopterecuje njegova labilna licnost,neodlucnost,licemerje,nepredvidivost [zato sto je psihicki bolsenik], sad neka o tome razmislja ona druga strana.

Poslednja izmena:
Sta ti je igra sudbine. Dosad su na izborima pobedjivali radikali a nisu mogli da formiraju vladu sada je pobedila koalicija DS-G17-SPO-SDP-LSV ali nece moci da formiraju vladu ;)

sta ti je zivot :mrgreen:

vreme je da sad demokrate budu malo pirovi pobednici dosta su to bili radikali :ok:

Како им се вратило,као бумеранг!
И то баш на кључним изборима.:D

vala pravo da ti kazem bolje da trcim pred rudu nego da budem ljigavac i smrad bez principa, uverenja, stavova i ideala.

Ja licno kad bi cuo nekog iz SRS-a da kaze "pa znas trebali bi da se udruzimo sa G17+ ili LDP da formiramo vlado" ja bih ga pljunuo i nikada vise toj stranci ne bi dao glas. Al kod vas demokrata je sve moguce pa i to da se udruzujete sa strankom "balkanskog kasapina" :mrgreen: da bi sacuvali vlast. To samo pokazuje da vi niste nista drugo do interesno udruzenje cija je jedina svrha postojanja pljacka i borba za otimacinu drzavnog novca i funkcija.

Iskreno zaista bi mi bilo drago da formirate vladu sa SPS-om mada mislim da se to nece desiti jer ce se u tom slucaju SPS raspasti.

vala pravo da ti kazem bolje da trcim pred rudu nego da budem ljigavac i smrad bez principa, uverenja, stavova i ideala.

Ja licno kad bi cuo nekog iz SRS-a da kaze "pa znas trebali bi da se udruzimo sa G17+ ili LDP da formiramo vlado" ja bih ga pljunuo i nikada vise toj stranci ne bi dao glas. Al kod vas demokrata je sve moguce pa i to da se udruzujete sa strankom "balkanskog kasapina" :mrgreen: da bi sacuvali vlast. To samo pokazuje da vi niste nista drugo do interesno udruzenje cija je jedina svrha postojanja pljacka i borba za otimacinu drzavnog novca i funkcija.

Iskreno zaista bi mi bilo drago da formirate vladu sa SPS-om mada mislim da se to nece desiti jer ce se u tom slucaju SPS raspasti.

Zato ste večiti DRUGI !:ok:

Back