ДС = СНС

ПАПРИКАРИУС

Elita
Banovan
Poruka
20.851
:lol: Al' si se iznervirao....:zag:

Nemoj da se ljutiš na grobara, pametan čovek, video da od opozicije nema koristi i da će Bota da vlada do sudnjeg dana, pa se priklonio...smučilo mu se....opet bi bio drugi...:lol:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Нисам, него некад мораш да црташ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Кажу да је "судњи дан" 21-ог децембра 2012-е - тако да ћемо издржати још ово мало!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
 

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920
1.ШТА ЈЕ ТО КОНКРЕТНО УРАДИО ПРОТИВ ВЛАСТИ!?:think::think::think::dontunderstand:

2.Једино конкретно што је то говедо издајничко урадило је

- да је када је имао преко 2 милиона гласова иза себе - поцепао у парампарчад комплетну српску опозицију! Стави прст на чело, па поразмисли, како би борба против режима изгледала да је тих 2 милиона људи остало сконцентрисано на једном месту!?

- да је најјачој опозиционој странци у Парламенту отео 22 мандата и директно их ставио режиму у руке! Или можда мислиш да им је прсосрпски прешједник тек тако дао мандате!?

- да је својим деловањем наставио да цепа и уништава сваки покушај опозиционог деловања!

која замена теза...па ОН је и освојио 2 милиона гласова...ја сам такође гласао за ЊЕГА!а Шешељ је поцепао странку понашајући се према Томи и 2 милиона гласова као да су његова приватна својина и као да је он нешто много био заслужан за њихово освајање...па је почео са Томом да се понаша као да му је *мали од палуб* и потрчко...а то је покушао и са гласовима грађана који су их дали радикалиома због ТОМЕ!!!а Тома то једноставно није хтео да толерише..јер је увидео да Шешељ уопште и нема намеру да освоји власт и да преузме ОДГОВОРНОСТ за земљу и народ већ да игра неке своје политичке игре што је заиста било неодговорно...и зашто стално заборављате да је СРС настала уједињењем Томине Народне РАДИКАЛНЕ странке и Шешељевог Српског четничког покрета...о каквој *издаји* стално лупетате...човек је унео своју странку у СРС,човек је освојио 2 милиона гласова на председничким изборима и на крају је,не слагавши се више са Шешељевим политичким игрицама,решио да је напусти и да пороба да освоји власт и нешто уради од ове Србије...као што видиш по многим изборима и подршци у народу-велика већина гласова дата својевремено СРСу је дата управо због Томе!!!а ви ништа друго не радите осим пљувања СНС радећи тако само на руку жутима и непријатељима Србије...како вас то не занима?како вас не брине што сте у коалицијама са жутима и шта се трговало и шта сте продали да би од Ђиласа дфобили онолика места по управним одборима па да заједно са њима пљачкате Србију???доста вишер уношења неслоге и причања жуте пропасганде...зар не видите шта уствари радите...?!причате као је Шешељ неправедно у затвору...СЛАЖЕМ СЕ! али зашто је то Томина кривица?док је био у странци чинио је све что је могао да помогне Шешељу...зашто не тражите од ових ваших жутих коалиционих партнера који ВОДЕ ДРЖАВУ и који су и ПОСЛАЛИ ШЕШЕЉА у затвор да учине све да заштите свог ГРАЂАНА?ШТА ви бре радите?!!
 
Poslednja izmena:

ПАПРИКАРИУС

Elita
Banovan
Poruka
20.851
која замена теза...па ОН је и освојио 2 милиона гласова......
Даље не вреди цитирати!

СА КОЈИМ ИДЕЈАМА, ИДЕОЛОГИЈОМ И ЦИЉЕВИМА ЈЕ ОСВОЈИО ТИХ 2 МИЛИОНА ГЛАСОВА!?:think::think::think:

П.С.
ДАЈ БОЖЕ ДА ЈА ГРЕШИМ,
али неће требати пуно
живи били па се овде и видели!
 

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.312
Ruke uvis, ovo je predsednik opštine Stara Pazova: Osuđivan za krađe i falsifikate, optužen za šverc

Željka Jevtić | 01. 11. 2012. - 20:55h | Foto: D. Goll | Komentara: 386
Na listu spornih kadrova nove vlasti upisao se i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović iz SNS, zvani Džokej kojim su se često bavili policija i tužilaštvo :mrgreen:- osuđivan je za krađe, falsifikate, a sada ima optužnicu i za krijumčarenje. :hahaha::hahaha::hahaha:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...ivan-za-kradje-i-falsifikate-optuzen-za-sverc
 

Top