ДС = СНС

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920
Фингирани сукоб између ДС и СНС доживљавам као однос добар пандур-лош пандур. Све је дозвољено у циљу замајавања људи, али суштински они раде за истог господара и између њих нема суштинских разлика.

а ја заиста више не знам одакле испадате са тим *логикама* да онај који једини ради нешто конкретно против власти (док га ви ,који не знам шта и који q уопште представљате, у исто време само нападате и трујете народ лажима и глупостима) и који покушава заиста да их смени а да не изазове својим потезима грађански братоубилачки рат у атмосфери узаврелих страсти народа-ради са тим истим режимом кога руши...ако нисте наручени од стране ове жуте издајничке власти да подмећете овакве глупости онда сте обичне будалетине које појма немају шта раде и немају никакву свест у каквој се ситуацији држава налази......:dash:

Poslednja izmena:

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
moj je interes, kao i svakog mentalno zdravog Srbina - smena rezima. posto je SNS najjaca stranka opozicije moja podrska ide njima. Da Zika Obretkovic ima vece sanse da smeni zute - podrzao bih i njega. Apsolutno me ne zanima kako se zove taj koji ce doci na vlast.

da ste malo ukljucili mozak, cak i vi koji mislite da je Toma izdajnik - podrzali biste ovaj miting i njegov dolazak na vlast - pa da se sto pre razotkrije. alternativa je da Toma ostane u opoziciji jos dugo, dugo - vi cete nastaviti da prdite o tome kako ce on u koaliciju sa Ds-om, ali necete imati dokaze za to, i nista necete postici, a Toma ce nastiviti da figurira kao lider opozicije.

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
moj je interes, kao i svakog mentalno zdravog Srbina - smena rezima. posto je SNS najjaca stranka opozicije moja podrska ide njima. Da Zika Obretkovic ima vece sanse da smeni zute - podrzao bih i njega. Apsolutno me ne zanima kako se zove taj koji ce doci na vlast.

da ste malo ukljucili mozak, cak i vi koji mislite da je Toma izdajnik - podrzali biste ovaj miting i njegov dolazak na vlast - pa da se sto pre razotkrije. alternativa je da Toma ostane u opoziciji jos dugo, dugo - vi cete nastaviti da prdite o tome kako ce on u koaliciju sa Ds-om, ali necete imati dokaze za to, i nista necete postici, a Toma ce nastiviti da figurira kao lider opozicije.

Да ли си спреман да поједеш сопствена говна ако СНС направи коалицију са ДС?

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405

vidim da ili nisi procitao ono sto sam napisao, ili je to sve previse komplikovano za tvoj mozgic.
cal iako SNS napravi koaliciju sa DS-om, u interesu Srbije je da se sto pre razotkrije prava priroda SNS-a, pa kakav god bila.

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
vidim da ili nisi procitao ono sto sam napisao, ili je to sve previse komplikovano za tvoj mozgic.
cal iako SNS napravi koaliciju sa DS-om, u interesu Srbije je da se sto pre razotkrije prava priroda SNS-a, pa kakav god bila.

Видим да, као и сваки напредњак, избегаваш одговор. Прво позиваш на линч оних који причају против СНС; а сада се ограђујеш.

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920

...да ли си ти спреман да поједеш своја кад то испадне обична подметачина жутиих и лаж?...у којој си и сам учествоваво и учествујеш?и зашто то не замераш својој партији?ту сарадњу са жутима?

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Опет ме радикали пријавили ни због чега..еј, бар да сам их вређао као човјек...овако добијам црвене картоне ни за шта !

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920
Опет ме радикали пријавили ни због чега..еј, бар да сам их вређао као човјек...овако добијам црвене картоне ни за шта !

то само говри или да то нису уопште никакви радикали већ пометнуте жуће или да је свест радикала заиста отишла у Q бар колико и свест жутих....

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
то само говри или да то нису уопште никакви радикали већ пометнуте жуће или да је свест радикала заиста отишла у Q бар колико и свест жутих....
Управо тако, ти "радикали" нпр. мене мрзе више него било ког форумског жутаћа.

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Фингирани сукоб између ДС и СНС доживљавам као однос добар пандур-лош пандур. Све је дозвољено у циљу замајавања људи, али суштински они раде за истог господара и између њих нема суштинских разлика.
Zar nisu radikali u dilu sa DS? :eek:

Ko ovde laže? :rtfm:

fresh&clean

Ističe se
Poruka
2.234
177521.jpg

:rotf::rotf:..:hahaha::hahaha:

*BILJA*

Buduća legenda
Poruka
32.193

Ja prijavila radikala - za kojeg mnogi kazu da je pandur, ne znam- za strahovitu uvredu, nista. NI prosli put, ni sad, pa? Vidis koliko je sati, ali kazaljke se okrecu, okrecu, okrecu, sat otkucava, otkucava, otkucava...Mada, ovu poslednju koju sam priajvila a vidim da nema reakcije, poslacu licno amdinistratoru, pa neka vidi kako bi se on osecao da njegovom kcerci (zeni, sestri, ne znam koliko covek ima godina) ovako nesto kaze, kao meni taj sto kazu da je pandur -inace radikal! Negde se mora probiti led, ne moze bas sve ni da se prikrije, ma koliko se neki trudili.

*BILJA*

Buduća legenda
Poruka
32.193
Па и Аца је рекао да ће се повући из политике ако изгуби за градоначелника Београда. Изгубио је и.... СЛАГАО. хехе

Nije izgubio, on je dobio najvise glasova, vise od Djilasa, ali je Tadic u kaoliciju primio one kojima nas je plasio godinama, tako dobio vecinu i ustolicio onog jadnika sa krivim ustima, neka mi Bog oprosti, nesto mi ga zao zbog toga, ali - kad njemu nije zao sto je prevarom ustolicen, sto bi meni, nisam ja kriva za to.

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Ja prijavila radikala - za kojeg mnogi kazu da je pandur, ne znam- za strahovitu uvredu, nista. NI prosli put, ni sad, pa? Vidis koliko je sati, ali kazaljke se okrecu, okrecu, okrecu, sat otkucava, otkucava, otkucava...Mada, ovu poslednju koju sam priajvila a vidim da nema reakcije, poslacu licno amdinistratoru, pa neka vidi kako bi se on osecao da njegovom kcerci (zeni, sestri, ne znam koliko covek ima godina) ovako nesto kaze, kao meni taj sto kazu da je pandur -inace radikal! Negde se mora probiti led, ne moze bas sve ni da se prikrije, ma koliko se neki trudili.
Ма срамота...овдје те називају свакаквим именима типа лопата и ништа...а ја само рекох да сам крив јер се Сале надовезао на једну ријеч која је његов копирајт (комбинација презимена шефа државе и једне опозиционе странке) и мени дадоше црвени картон ???
Хеј бре, је ли ово радикалска или српска Крстарица ?
Ставићу у потпис-запамтите Крстарица је форум на коме је забрањено шалити се са радикалима, мада се ја нисам ни шалио него исказао своју кривицу за Салетов бан...ужас.

ПАПРИКАРИУС

Elita
Banovan
Poruka
20.851
а ја заиста више не знам одакле испадате са тим *логикама* да онај који 1.једини ради нешто конкретно против власти (док га ви ,који не знам шта и који q уопште представљате, у исто време само нападате и трујете народ лажима и глупостима) и 2. који покушава заиста да их смени а да не изазове својим потезима грађански братоубилачки рат у атмосфери узаврелих страсти народа-ради са тим истим режимом кога руши...ако нисте наручени од стране ове жуте издајничке власти да подмећете овакве глупости онда сте обичне будалетине које појма немају шта раде и немају никакву свест у каквој се ситуацији држава налази......:dash:

1.ШТА ЈЕ ТО КОНКРЕТНО УРАДИО ПРОТИВ ВЛАСТИ!?:think::think::think::dontunderstand:

2.Једино конкретно што је то говедо издајничко урадило је

- да је када је имао преко 2 милиона гласова иза себе - поцепао у парампарчад комплетну српску опозицију! Стави прст на чело, па поразмисли, како би борба против режима изгледала да је тих 2 милиона људи остало сконцентрисано на једном месту!?

- да је најјачој опозиционој странци у Парламенту отео 22 мандата и директно их ставио режиму у руке! Или можда мислиш да им је прсосрпски прешједник тек тако дао мандате!?

- да је својим деловањем наставио да цепа и уништава сваки покушај опозиционог деловања!

Poslednja izmena:

Reg

Elita
Poruka
24.713
1.ШТА ЈЕ ТО КОНКРЕТНО УРАДИО ПРОТИВ ВЛАСТИ!?:think::think::think::dontunderstand:

2.Једино конкретно што је то говедо издајничко урадило је

- да је када је имао преко 2 милиона гласова иза себе - поцепао у парампарчад комплетну српску опозицију! Стави прст на чело, па поразмисли, како би борба против режима изгледала да је тих 2 милиона људи остало сконцентрисано на једном месту!?

- да је најјачој опозиционој странци у Парламенту отео 22 мандата и директно их ставио режиму у руке! Или можда мислиш да им је прсосрпски прешједник тек тако дао мандате!?

- да је својим деловањем наставио да цепа и уништава сваки покушај опозиционог деловања!

:lol: Al' si se iznervirao....:zag:

Nemoj da se ljutiš na grobara, pametan čovek, video da od opozicije nema koristi i da će Bota da vlada do sudnjeg dana, pa se priklonio...smučilo mu se....opet bi bio drugi...:lol: