ДС = СНС

RaniMraz

Zainteresovan član
Poruka
431
Гледам Тому јутрос, каже видећете како ће то да буде организовано. Полиција, СНС обезбеђење. Каже, нема шансе да дође до неких нереда. У моменту ми се учинило као да прича о некаквом концерту. А водитељка вести на јавном сервису потврђује то после исечка и каже да нема разлога за бригу. Скоро са ентузијазмом ми она то саопштава.

Тај митинг је пачија сраћка и организован је од стране режима. Режима кога је и СНС део.

Mora da bude puno obezbeđenja kao i na svakom pederskom skupu.

Han van Zem

Buduća legenda
Poruka
29.826
Mora da bude puno obezbeđenja kao i na svakom pederskom skupu.

Е да. Пази, молим те. шта су смислили. Биће полиције, СНС обезбеђење, и то преко хиљаду њих (одакле, бре, на ову скупоћу?), а одозго ће да надлећу авиони, а са бине ће да ми држи предавање Тома који каже да је спремио парче стиропора да метне под гузицу док буде седео на улици и чекао да падне влада. :dash:

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
сав скуп се финансира од чланских карата СНС.а

Овај ... СНС обезбеђење неће бити чланови СНС, него ће то бити професионална агенција за обезбеђење, наравно биће и полиције у том обезбеђењу, тако да ће бити финансирано из буџета.

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Ето ти напредњак, а они хоће да мењају власт ;)
Ја сам за промјене али без проливања крви, тј. да нико не страда. Мислим да треба неку врсту притиска направити у виду масовних протеста како би власт расписала избора али нисам за нереде...
Не би било у реду да се јуначим преко нета, када ни у РЛ нисам онај који изазива туче без повода.

Reg

Elita
Poruka
24.713
Фингирани сукоб између ДС и СНС доживљавам као однос добар пандур-лош пандур. Све је дозвољено у циљу замајавања људи, .

Apsolutno tačno i samo naivni ljudi (koji neće imati nikakvu korist od smene vlasti), ne misle tako. I naravno oni koji će od navodne smene vlasti imati materijalne koristi, što mogu da razumem, ali ne i da opravdam.

Svi oni koji su naprasno postali obožavaoci lika i dela bajčetinskog grobara ne razlikuju se ni najmanje od onih koji su podržavali Slobu devedesetih.

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
Ја сам за промјене али без проливања крви, тј. да нико не страда. Мислим да треба неку врсту притиска направити у виду масовних протеста како би власт расписала избора али нисам за нереде...
Не би било у реду да се јуначим преко нета, када ни у РЛ нисам онај који изазива туче без повода.

Замолио сам те да куцаш срБским језиком, а ти нећеш. Дакле, не обраћај ми се више

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
Da dođe i milion, neće se ništa promeniti.

Čak i da Bota ode, što uopšte ne bi bilo loše, pravi užas nas tek čeka s grobarom....živi bili pa videli.

Неће се ништа мењати ако СНС дође на власт, јер ће бити у коалицији са ДС, тако да само неће бити Г17+, ПУПС и Палма

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
ОК, Нојкићу, имаш аверзију према Србима из ЦГ...мене то лично јако вређа и погађа јер сам те поштовао...но, твоје је право да не комуницираш са мном, ја то нисам изазвао, како хоћеш...

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
nije naprednjacki nego je logicno.
kako je ocigledno da bez SNS nije moguca smena rezima, svako ko kritikuje i napada SNS istovremeno radi u korist rezima. sta tu ima nejasno?