DS se deli na tri frakcije

Oce da zbrise a nismo dobili akcije:rotf::rotf::rotf:

Пукли смо сви за 1000 евра, и тако те паре не би нико добио.
они мора да имају 26 000 0000 000 евра да би од те суме одвојили 4 000 000 000 евра.
так о да се ја и нисам надао тој лопи , то је само била жвака за изборе.
али је успело , и сада идемо даље.

Пукли смо сви за 1000 евра, и тако те паре не би нико добио.
они мора да имају 26 000 0000 000 евра да би од те суме одвојили 4 000 000 000 евра.
так о да се ја и нисам надао тој лопи , то је само била жвака за изборе.
али је успело , и сада идемо даље.

To sam i ja govorio pa me zuti napadali:dash:

Ovo je katastrofa. Malopre mi javio ortak sa starog grada.
Djilas vodi jedno krilo stranke, Sule ima neku svoju ekipu , a Djelic ima neko svoje krilo.
Tu je sada glavni probem jer smo pukli u BG-u i odma su pocela neka neslaganja,
jer neko mora da bude krivac, ko je kriv svi se izvlace.
Glavna je fora da krive Djilasa jer kao on je najveci krivac jer satro nije bio ubedljiv.
glupo sto ali da imanekih neslaganja to je tacno.
Sta ce se sve desiti ko to zna , a na jugu i tamo Boru i Zajecaru je tek totalni haos.

kako te bre vise radikalski klonu nije sramota da lazes,to su sve obicne izmisljotina,znam sta se desava i u beogradskom DS-u a narocito dobro znam sta se desava u Boru i Zajecaru.

Moram i ja da napravim nekog klona tako pa da krenem da izmisljam kako se SRS raspada u svim mestima!

E uplasi me manijaku.
Pa znam ja bolje od tebe sta se desava , jer imam dobre izvore . Videces za koji dan kada novine budu pisale o tome.Tamo negde sreda ,cetvrtak.
Pa mi se tada javi.

naravno da ne znas posto si radikalski klon,bolje se predstavi pod pravim nikom,ja sam upucen u najuza stranacka desavanja i imam uvek informacije iz prve ruke tako da nece neka radikalstina da mi ovde soli pamet!

Djilas vodi jedno krilo stranke, Sule ima neku svoju ekipu , a Djelic ima neko svoje krilo.
Glavna je fora da krive Djilasa jer kao on je najveci krivac jer satro nije bio ubedljiv.
Sta ce se sve desiti ko to zna , a na jugu i tamo Boru i Zajecaru je tek totalni haos.

Daj brate, gurni i mene u jednom od 100 frakcije u DS

Jel ti to onaj Jerryjev durgar iz vrha stranke dojavio te insajderske informacije :mrgreen: e da i Bor i Zajecar nisu na jugu Srbije

Back