DS i SPS osigurale vlast u Beogradu

[B Vi iz DS-a i ostale poturice mucnite malo glavom ako je imate pa razmis
lite ko je gubitnik na ovim izborima i sta ce biti sa vama kad se koalicija sa SPS-om raspadne. Mene bi bilo sramota da se radujem kada bi bio u koaliciji sa onima koga ne podnosim. Razmislite malo jeste li vi gubitnici ili su Socijalisti dobitnici jedno jeste sigurno a ta koalicija ce se olupati o glavu i vama i njima. Videcemo tada ko ce da se smeje. :klap:[/B]

Ako si tako pametan
Šta će SRS i DSS u koaliciji

Zar Koštunica nije bio protiv SLOBE, jeli
Zar ga on nije pobedio, nije sam dosuše, ali nema veze.
A on može da pravi koaliciju sa SPS....
To je OK...
Ne seri.... više molim vas
Imate vid kao slepi miš....:hahaha:
A pamćenje....:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Ako si tako pametan
Šta će SRS i DSS u koaliciji

Zar Koštunica nije bio protiv SLOBE, jeli
Zar ga on nije pobedio, nije sam dosuše, ali nema veze.
A on može da pravi koaliciju sa SPS....
To je OK...
Ne seri.... više molim vas
Imate vid kao slepi miš....:hahaha:
A pamćenje....:hahaha::hahaha::rotf::rotf:
Da li te je sramota sto si u koaliciji sa SPS-om. Samo da znas da ce te Slobu morati sahraniti u aleji velikana i to ce vam biti poslednji udarac ima Djindjule da se prevrce u grobu.:rotf:

Prosto ne mogu da verujem u necin na koji likuju "demokrate" zbog MOGUCE pobede i u Beogradu.
Ajde, recite mi ARGUMENTOVANO, ZBOG cega likujete???????
Zbog toga sto se svaki dan dogadjaju ubistva u kojima se gradjevinska mafija obracunava?
Odakle gradjevinska mafija, ako se sve radi transparentno, i ako nema korupcije?
Gde god sistem ne radi kako treba pojavljuje se mafija sa vecim, ili manjim vezama sa vlascu.
Hocete da vas Djilas opet posecuje samo pred izbore, i da vam asfaltira poneki sokak tada?
Hocete opet da vam pola grada u samom krugu dvojke nema nacina ni resenja za probleme grejanja?
Da popravke ulica, mostova u gradu obavljaju samo danju, uglavnom u vreme najveceg spica, dok nocu kada je to u svakoj metropoli normalno niko ne radi?
Hocete da vam se gradi most od 300 miliona evra, iako je isti moguce napraviti za mnogo manje novca?
Znate li da cete taj novac VI izvaditi iz svojih dzepova?
Hocete da osnovne papire, dokumenta, potvrde cekate u redovima po ceo dan?
Molio bih da mi odgovorite ARGUMENTIMA, a ne pricom sta bi bilo kad bi bilo.....
Da se razumemo, ja NE MISLIM da ce radikali resiti sve te probleme.
Ali, AKO nesto ne valja(a ne valja sasvim ocigledno i malom detetu) onda `ajde da ga menjamo.

Odgovori na pitanje
kako DSS može a drugi ne.
To govori kakvi ste ljudi
i nikada
i nikada
ne trebate da dobijete VLAST

A i nećete jer nemate 127 poslanika...:hahaha::hahaha::hahaha:

Kako nemaju vlast?
Toma je predsednik administrativnog,a Todorovic odbora za bezbednost.
Pa cak i ovaj sto je ispusio za gradonacelnika,kako se ono zove....a da Vucic,ako se vrati u poslanike,mogu i njemu da daju neki odbor.

Jednom ,ako budes dosao u Bg,seljacino glupa,shvatices sta je Beograd,a sta je Zemun. I da nikad cena kvadrata u Zemunu ne moze biti ni blizu,na primer Krstu,ili Zvezdari,cak ni blizu N.Bgd-u.
A tek da znas sto je u Ustipraci jeftin kvadrat,a tamo je DS na vlasti.

Idijote glupavi seljacki, ZEMUN NIJE BEOGRAD NITI CE IKAD BITI!!!! A novi beograd je napravljen tako sto je Zemunu uzet deo teritorije, ako nisi znao! ***** te glupa i nepismena seljacino iz mostanice, kome ti pricas o gradu, Zemun je stariji od Beograda, i dok su vas ****** turci, mi smo bili gospoda, ko sto rece ovaj vas djilas!!!
Znas kako kazu, Ima jedan Grad, pored je Beograd! Vrati se u tvoju mostanicu ili mml i ne seri o Zemunu, a ako ti nije nesto jasno, dodji pa da vidis sta je Grad, a ne tvoja vukojebina!

Idijote glupavi seljacki, ZEMUN NIJE BEOGRAD NITI CE IKAD BITI!!!! A novi beograd je napravljen tako sto je Zemunu uzet deo teritorije, ako nisi znao! ***** te glupa i nepismena seljacino iz mostanice, kome ti pricas o gradu, Zemun je stariji od Beograda, i dok su vas ****** turci, mi smo bili gospoda, ko sto rece ovaj vas djilas!!!
Znas kako kazu, Ima jedan Grad, pored je Beograd! Vrati se u tvoju mostanicu ili mml i ne seri o Zemunu, a ako ti nije nesto jasno, dodji pa da vidis sta je Grad, a ne tvoja vukojebina!

Vucica za gradonacelnika zemuna

Prosto ne mogu da verujem u necin na koji likuju "demokrate" zbog MOGUCE pobede i u Beogradu.
Zbog toga sto se svaki dan dogadjaju ubistva u kojima se gradjevinska mafija obracunava?
Odakle gradjevinska mafija, ako se sve radi transparentno, i ako nema korupcije?
Gde god sistem ne radi kako treba pojavljuje se mafija sa vecim, ili manjim vezama sa vlascu.
Hocete da vas Djilas opet posecuje samo pred izbore, i da vam asfaltira poneki sokak tada?
Hocete opet da vam pola grada u samom krugu dvojke nema nacina ni resenja za probleme grejanja?
Da popravke ulica, mostova u gradu obavljaju samo danju, uglavnom u vreme najveceg spica, dok nocu kada je to u svakoj metropoli normalno niko ne radi?
Hocete da vam se gradi most od 300 miliona evra, iako je isti moguce napraviti za mnogo manje novca?
Molio bih da mi odgovorite ARGUMENTIMA, a ne pricom sta bi bilo kad bi bilo.....
Ali, AKO nesto ne valja(a ne valja sasvim ocigledno i malom detetu) onda `ajde da ga menjamo.

znas kako po meni beograd je procvetao za ovih 8 godina zato i dalje glasam za demokrate mislim na DS i LDP.

guzvi je sve manje u ustanovama,rekonstruisu i grade se ulice po celom gradu [hvala bogu] uvodi se plin ili toplovod u svako domacinstvo, moj kraj se totalno promenio a 10 godin se nije menjao sem divlje gradnje koja ga je poruznila zauvek samo je propadao, gradski prevoz nam ima klimu [ne svaki] i mozes da udjes u autobus ko covek a ne da ispadas iz njega, parkovi lepsi, pozorista obnovljena [narodno pozoriste na prvom mestu] ,
bezveze je da nabrajam tako ociglednu stvar... zato cu stati.

Moram da ponovim, posto "demokrate" previde pitanja koja su neprijatna za njih.....

znas kako po meni beograd je procvetao za ovih 8 godina zato i dalje glasam za demokrate mislim na DS i LDP.

guzvi je sve manje u ustanovama,rekonstruisu i grade se ulice po celom gradu [hvala bogu] uvodi se plin ili toplovod u svako domacinstvo, moj kraj se totalno promenio a 10 godin se nije menjao sem divlje gradnje koja ga je poruznila zauvek samo je propadao, gradski prevoz nam ima klimu [ne svaki] i mozes da udjes u autobus ko covek a ne da ispadas iz njega, parkovi lepsi, pozorista obnovljena [narodno pozoriste na prvom mestu] ,
bezveze je da nabrajam tako ociglednu stvar... zato cu stati.

Cekaj, jos uvek nisi odgovorio na moja pitanja.........SVE se manje ceka?
Znas li da se cekanje u Zemunu svodi na maksimalno pola sata?
Uvodi se plin i toplovod?Pola kruga dvojke nema tu privilegiju.Znas li to?
Naravno da skoro svaki autobus ima klimu, kada je dozvoljeno privatnicima da otvaraju gradske linije....To je sasvim logicna posledica toga....i to nema puno veze sa gradskom vlascu......
Pozorista se obnavljaju iz sredstava ministarstva, i nemaju puno veze sa gradskom vlascu.
Parkovi lepsi?To si zakljucio na osnovu boljeg oblacenja narkomana u njemu?

i ja cu ponoditi da je mnogo bolje neko pre, samo sto ja neocekujem da odjednom postanmo sterilan grad sa savrsenom infrastrukturom i administracijom, ali posto je bolje nego re znaci da rade dobro i svaki dan vidim neko poboljsanje, sto bih menjao nesto sto se menja na bolje

edit: i upravu si mnogge stvari koje su bolje sada imaju veze i sa republickom vlasti sve je to povezano zato glasam za demokrate [DS i LDP] i na republickom nivou

Poslednja izmena:

Back