- Poruka
- 102
Hajde "pobednici" odgovorite: Zasto ste se popisali po Djindjicevom grobu? zar je to vredno opstanka na vlasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja cu ponoditi da je mnogo bolje neko pre, samo sto ja neocekujem da odjednom postanmo sterilan grad sa savrsenom infrastrukturom i administracijom, ali posto je bolje nego re znaci da rade dobro i svaki dan vidim neko poboljsanje, sto bih menjao nesto sto se menja na bolje
edit: i upravu si mnogge stvari koje su bolje sada imaju veze i sa republickom vlasti sve je to povezano zato glasam za demokrate [DS i LDP] i na republickom nivou
Hajde "pobednici" odgovorite: Zasto ste se popisali po Djindjicevom grobu? zar je to vredno opstanka na vlasti.
Pa ako te nije sramota sto ste u koaliciji sa SPS-om cemu onda baloni, vi se uvek uzalud radujete. Bolje je casno poginuti nego sramno ziveti. Razmisli malo ko je sve u koaliciji sa vama pa onda reci dobro je.mislis djindjic bi vise voleo da dodju radikali - sesalj i kostunica - trut na vlast?
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=47645
A Vucic? A Dubravka? A Mladenovic?
A cast, deca, postenje, obraz?
![]()

steta bre foruma da nam ode najveci patrijota pf. politike![]()
jel ti citas bLJic
Pa ako te nije sramota sto ste u koaliciji sa SPS-om cemu onda baloni, vi se uvek uzalud radujete. Bolje je casno poginuti nego sramno ziveti. Razmisli malo ko je sve u koaliciji sa vama pa onda reci dobro je.

Ne treba oduzimati Vučiću oštre predmete, čak naprotiv. Neka se ubije ako želi, jedan kreten manje.

prvo ja sam glasao za LDP a on koliko znam nije sa sps, a drugo te price cast i ostalo je postalo stvarno otrcano to vi radikali volite da koristite jer nemate dovoljno argumenata, sustina sps prati ds a ne obrnuto, ako bude obrnuto ds moze da se oprosti od ovolike podrske gradjana i moze lepo da pocne da se bori za cenzus

Pa to je jos gore: Znaci DS pisa po Djindjicu a vi pozdravljate to. Dupla bruka razmisli maloprvo ja sam glasao za LDP a on koliko znam nije sa sps, a drugo te price cast i ostalo je postalo stvarno otrcano to vi radikali volite da koristite jer nemate dovoljno argumenata, sustina sps prati ds a ne obrnuto, ako bude obrnuto ds moze da se oprosti od ovolike podrske gradjana i moze lepo da pocne da se bori za cenzus
Ne treba oduzimati Vučiću oštre predmete, čak naprotiv. Neka se ubije ako želi, jedan kreten manje.

Obzirom kako lagano izgovaras teske uvrede na racun nekoga koga ne poznajes.....
Mozda bi mu ipak trebalo oduzeti.
Zamisli da krene sa tim ostrim predmetima da kolje i je*e po Bg, i naleti na tebe?
`Ajd sto se ovog drugog tice,to si vec navikla od svojih "demokrata" pa ti sigurno ne bi bilo mrsko, ali je ovo prvo zabrinjavajuce, zar ne?![]()

Obzirom kako lagano izgovaras teske uvrede na racun nekoga koga ne poznajes.....
Mozda bi mu ipak trebalo oduzeti.
Zamisli da krene sa tim ostrim predmetima da kolje i je*e po Bg, i naleti na tebe?
`Ajd sto se ovog drugog tice,to si vec navikla od svojih "demokrata" pa ti sigurno ne bi bilo mrsko, ali je ovo prvo zabrinjavajuce, zar ne?![]()
LDP jeste isto sa SPS-om vec na vlasti u par opstina. Takodje ako dodje do koalicije ZES SPS u beogradu ona nece biti moguca bez podrske LDP-a ... Tako da LDP JESTE sa SPS-om![]()
![]()
nema tu mito ako oces da gradis normalne stvari na ucrtanim objektima po postojacim projektma ne treba ti mito, ja ne znam gde ti zivis to si pobrkao sa 90-tim kada je svako radio sta hoce i gradio gde oce.
Hoces da kazes da ljudmila voli da joj guraju cvrste predmete u p...u

A je li to iz straha od Radikala ili iz ljubavi prema SPS-u.pa ja to podrzavam, svuda gde ima mogucnosti da dodju nesposobni radikali na vlast a moguce je napraviti drugu vecinu koja je barem malo normalnija, naravno da podrzavam tu vecinu.
uvek biras bolje resenje, nekad se desi da imas sva dobra pa je tesko izabrati bolje, nakada imas dva losa pa moras izabrati manje lose, retko kada imas da biras dobro i lose naravno onda je lako.
Onda izgleda voli isto sto i Bota..........
Vec je svima jasno da je i on ima.....i da je dobro razradjena.....
Zato, posle ovih konsultacija o vladi uopste ne seda na barske stolice.
@"ljudmila"
Mora da ide do ZOO-vrta da te nadje???????

Razradiće tebe moderator posle ovoga, veruj mi![]()

Nije tacno. Ja hteo da gradim u Ivana Milutinovica (Kneginje Zorke), skupio potpise stanara (tu su prizemne stare kuce), proverio sta i koliko sme da se gradi, skupio tonu papira i... ne moze. Stavio sapu jedan od politickih glavonja (rekose mi ljudi iz opstine i koji), pa cim izgradi ovih 10-ak drugih zgrada, onda ce i tu da krene da "obradjuje"... Naravno, bio je voljan da to ustupi za pola zgrade... Toliko o tome; SVE je vec zapljunuto...
@topic
Samo podrska Kosti. Svi ste toliko zatucani, da nemam reci... Je8e se politicarima za vas, slepci zadrti... NIJEDAN objektivan komentar, a na hiljade postova na pdf politika...
Sve sto imate kao argumente jeste da su ovi drugi VECI lopovi/kriminalci/ubice... E, moja luda, mazohisticka Srbijo, kratke pameti...