DS i SPS osigurale vlast u Beogradu

Nije tacno. Ja hteo da gradim u Ivana Milutinovica (Kneginje Zorke), skupio potpise stanara (tu su prizemne stare kuce), proverio sta i koliko sme da se gradi, skupio tonu papira i... ne moze. Stavio sapu jedan od politickih glavonja (rekose mi ljudi iz opstine i koji), pa cim izgradi ovih 10-ak drugih zgrada, onda ce i tu da krene da "obradjuje"... Naravno, bio je voljan da to ustupi za pola zgrade... Toliko o tome; SVE je vec zapljunuto...

@topic
Samo podrska Kosti. Svi ste toliko zatucani, da nemam reci... Je8e se politicarima za vas, slepci zadrti... NIJEDAN objektivan komentar, a na hiljade postova na pdf politika...
Sve sto imate kao argumente jeste da su ovi drugi VECI lopovi/kriminalci/ubice... E, moja luda, mazohisticka Srbijo, kratke pameti...

pa ti lepo izadji na tv ili na sud pa nas spasi te korupcije ako je sve to tacno sto si napisao... mada, pazi da ti verujem na rec, ne znam ja u kakve muljaze si ti hteo da udjes, kao sto bi kao trebalo a ti verujem da su narodnjaci bolji za srbiju neko demokrate na rec...

pa ti lepo izadji na tv ili na sud pa nas spasi te korupcije ako je sve to tacno sto si napisao... mada, pazi da ti verujem na rec, ne znam ja u kakve muljaze si ti hteo da udjes, kao sto bi kao trebaod a ti verujem da su narodnjaci bolji za srbiju neko demokrate...

Sta vredi da izadje na TV, u medije?
Dva dana ce se pricati, i onda ce prijava skupljati prasinu u nekoj fioci, dok ce lesinari poslati 100 inspektora koji ce u du*e zavirivati na bi li napisali kazne kojima ce zatvoriti neposlusnu firmu......
A sto se korupcije tice, bolje da ja ne pocnem da pricam.........
PS:Imam licno iskustvo sa tim......Godinu dana, preko 50 inspekcijskih kontrola(najmanje 3-4 dana svaka , pa sami izracunajte), i nikad nisu nista nasli.......Prestali su da dolaze, kada sam zapretio tuzbom protiv drzave, za narusavanje ugleda firme, i za sprecavanje normalnog poslovanja.

pa ti lepo izadji na tv ili na sud pa nas spasi te korupcije ako je sve to tacno sto si napisao... mada, pazi da ti verujem na rec, ne znam ja u kakve muljaze si ti hteo da udjes, kao sto bi kao trebalo a ti verujem da su narodnjaci bolji za srbiju neko demokrate na rec...

Sigurno bih dobio na sudu, verujem da ovde funkcionise pravna drzava...
U kakvoj ti to utopiji zivis? Savet ti nije ni za qratz...
Mozda bih u najgorem slucaju jos dobio preko pi*ke u nekoj ulicici...
Neka, hvala. Ako hoces, veruj; ako neces, zivi u zabludi da ovde sve funkcionise k'o u Svedskoj... samo nije tako hladno...

I ko je rekao da su ova druga gowna bolja od gowana koja su vec na vlasti? Sjasi kurta, da uzjase murta... Nekada sam mislio da je dobro sve dok se nesto menja, a onda sam shvatio da se u krug vrte isti ljudi, sa istim ciljevima... nakrasti, i za unuke...

Sta vredi da izadje na TV, u medije?
Dva dana ce se pricati, i onda ce prijava skupljati prasinu u nekoj fioci, dok ce lesinari poslati 100 inspektora koji ce u du*e zavirivati na bi li napisali kazne kojima ce zatvoriti neposlusnu firmu......
A sto se korupcije tice, bolje da ja ne pocnem da pricam.........
PS:Imam licno iskustvo sa tim......Godinu dana, preko 50 inspekcijskih kontrola(najmanje 3-4 dana svaka , pa sami izracunajte), i nikad nisu nista nasli.......Prestali su da dolaze, kada sam zapretio tuzbom protiv drzave, za narusavanje ugleda firme, i za sprecavanje normalnog poslovanja.

Tako je. Pre 10-ak godina sam to isto hteo sa kumom da uradim (gradnja, na Senjaku)... ista prica, isto odstojanje, samo drugo ime, kasnije podpredsednik vlade i ministar... kum hteo da to istera na cistac, a oni mu poslali hiljade inspekcija, ukljucujuci i sanitarnu koja je cetiri puta za dva meseca dolazila u prodavnicu koja se bavi racunarskom opremom?!?!
Zaboravih da odgovorim Fatalu za one "muljaze"... imao sam sve cisto k'o sunce, sto se papira tice... samo je trebalo, je li, podmazati...

Лоше си обавештен ових дана :) Имам другачије информације, а ти Дел обично знаш да ти и ја отприлике имамо исте информације

Ne, mi samo ponekad imamo informacije od sličnih izvora.
Ne mogu da tvrdim 100%, ali gotovo da sam siguran da će sporazum prekršiti koalicija dss-ns. Kad jedna članica koalicije prekrši sporazum on više ne postoji.
Tada sps potpisuje razvod, bez svoje krivice:lol:

Слажем се, али мислим да се то неће десити пре него се формира влада... Исто тако, признајеш да ако неко из СКЕЊ-а направи хаос, исто пада влада

Nema veze formiranje Vlade sa konstituisanjem skupštine grada.
Skupština grada je zakazana za 14. jul, a izbor vlade može da se prolongira, što opozicija upravo i čini.

Dakle sporazum će da prekrše dss-ns, uz malu popom pups-a, a sps će se elegantno izbući iz te priče;)
Ako ne bude tako - onda će mi kakva-takva satisfakcija biti upravni odbor:mrgreen:

Iz iste vesti sto citirah Markowcu

Pa naravno da ce tada uci ili ce biti pred vratima EU, to je i cilj sve vreme. Jer ce tada iz tog razloga na izborima opet pobediti sadasnja vecina.
A tada ce se broj tema i forumasa na ovom podforumu prepoloviti, nickovi ce se menjati, ma svasta ce biti.:mrgreen::mrgreen:

Gresis, jer je put u EU i dobijanje kandidature i clanstva isti, i tu nema razlike da li je Srbija u pitanju ili Rumunija npr.

Irci su dobili rok do kraja godine da isprave to sto su napravili, tako da sto se tice Lisabonskog ugovora, to ce EU sama resiti jer je u njenom interesu da ga resi. A to nas i ne tangira preterano, nama je sada cilj status kandidata i pristup fondovima, a ne clanstvo.
To sto se neki raduju zbog Iraca samo pokazuju da pojma nemaju kako cela stvar funkcionise.
Sto se Kosova tice, da ponovim citat

Znam da bi SRS i DSS voleli da je nase priznavanje Kosova uslov, ali ***, nije.

E ti si u velikoj zabludi....ili si neko ko pokusava sve nas da dovede u zabludu! Sta bi SRS i DSS voleli mene uopste NE ZANIMA i to nemoj meni da SPOCITAVAS jer ja sa njima nemam nikakve veze i RAZMISLJAM iskljucivo svojom glavom za razliku od mnogih ovde za koje se moze postaviti pitanje imaju li uopste cime da razmisljaju!

To BITI PRED VRATIMA - OPET JE PRICA O MAGARCU I ZELENOJ TRAVI,,,,a osim toga je i izmenjen iskaz onoga sto je izjavio Mladjan GEBELS Dinkic......ponavljam izjavio je a ja sam rodjenim usima cuo.....do kraja mandata ove nove vlade UCICEMO U EVROPSKU UNIJU I NA TOJ PAROLI DOBIO VELIKI BROJ GLASOVA....tada nije pominjao nikakva vrata i pragove....rekao je da cemo uci....

Dalje to sto oni sada kazu sta je uslov a sta nije su tricarije,gluposti i diplomatija.....jer isto tako SAD ,citaj zemlja CETVRTOG RAJHA je tvrdila....kako se SFRJ ne sma raspasti zbog postovanja Medjunarodnog prava i zbog ocuvanja mira na balkanu....a posle...e posle su najvise kumovali tome da se SFRJ raspadne i da Balkan bude sto vise nestabilan, te su i licno doprineli tome....kako im ne bi stala vojna industrija te kako bi napunili svoje dzepove MISTER DOLAROM.....tako da sta oni sa te strane DRINE govore ja ne verujem mnogo...vec samo verujem u rezultate onoga sto rade....a ti rezultati su visedecenijski haos na podrucju bivse SFR....glad,nemastina, ratovi.....i demokratija u IRAKU tj tzv demokratija CETVRTOG RAJHA koja je u Iraku skinula velikog diktatora Huseina i kao kolateralnu stetu odnela nekoliko miliona ljudi....a onda postoji neko ko veruje u njihove izjave....Ma iskrene su kao i cestitke Angele Merkel Ikeru Kasiljasu na osvojenoj tituli Evropskog Prvaka.....a da je mogla pojela bi ga!

Ko gubi ima pravo i da se ljuti... :)

Zato dragi radikali, DSS-ci, NS-c, i ostali iz patriotskog bloka, kao i LDP-ci... idite negde na more ili u planinu, odmorite se malo, zezajte se po nekim drugim forumima, a za otprilike 3 ipo godine vratite se na ovaj forum i započnite predizbornu kampanju... :lol: :lol: :lol:

Zato dragi radikali, DSS-ci, NS-c, i ostali iz patriotskog bloka, kao i LDP-ci... idite negde na more ili u planinu, odmorite se malo, zezajte se po nekim drugim forumima, a za otprilike 3 ipo godine vratite se na ovaj forum i započnite predizbornu kampanju... :lol: :lol: :lol:

polako jos ces ti da molis LDP-ovce da te podrze u beogradu bez njih si popusio:hahaha:
tako da nema letovanja za LDP:bye:

ali moram reci da se DS bruka ovih dana u vezi marginalizovanja ustava biranjem pomocnika premijera i tako dalje bilo je jos par prekrsaja, a svi znamo da krse ustav,
zao mi je kao bivsi DS-ovac da vidim da to radi partija za koju sam se borio svih ovih godina, umesto da uci radikale i sps necemu, oni izgleda kao i dss uostalom ,uce od njih:sad2:

sva sreca postoji jedna normalna opozicija kao sto je LDP koja moze da kritikuje demokrate argumentima, radikali kada to rade to izgleda suvise smesno,prosto malogradjanski a cesto sluzeci se klevetama pa se ne zna sta je laz a sta istina + izgubili su svako pravo na to jer su bili najveci tirani i krsioci gradjanskih sloboda.

polako jos ces ti da molis LDP-ovce da te podrze u beogradu bez njih si popusio:hahaha:
tako da nema letovanja za LDP:bye:

ali moram reci da se DS bruka ovih dana u vezi marginalizovanja ustava biranjem pomocnika premijera i tako dalje bilo je jos par prekrsaja, a svi znamo da krse ustav,
zao mi je kao bivsi DS-ovac da vidim da to radi partija za koju sam se borio svih ovih godina, umesto da uci radikale i sps necemu, oni izgleda kao i dss uostalom ,uce od njih:sad2:

sva sreca postoji jedna normalna opozicija kao sto je LDP koja moze da kritikuje demokrate argumentima, radikali kada to rade to izgleda suvise smesno,prosto malogradjanski a cesto sluzeci se klevetama pa se ne zna sta je laz a sta istina + izgubili su svako pravo na to jer su bili najveci tirani i krsioci gradjanskih sloboda.
Da vi ste opozicija :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Dragi moj prijatelju...lako ce DSS ( Mladenovic, Sormaz,Aligrudic), jos lakse SRS( Vucic,Nikolic) ..svi oni ce lako....nije za njih problem,ne zalim ja njih... VEC NAROD.......da li je vama od tog zutila koje vam stoji pred nosem jasno.....EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJj EJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

NAROD NIJE GLASAO OVAKVU KOALICIJU........nije onaj ko je glasao DACICA zeleo da ovaj ide u vladu sa TADICEM,,,,,,,Niti je onaj ko glasa TADICA zeleo vladu sa DACICEM ....... to je jasno...ovo je izdaja volje biraca I Z D A J A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back