*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Evo vec sam se us*o, da znas..........
Ja nikada nisam nikoga prvi vredjao.......
Ovo poslednje pitanje tebi je bilo samo moje iznenadjenje tvojom adresom.....![]()
Blago tebi, šta drugo da ti kažem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo vec sam se us*o, da znas..........
Ja nikada nisam nikoga prvi vredjao.......
Ovo poslednje pitanje tebi je bilo samo moje iznenadjenje tvojom adresom.....![]()
Nije tacno. Ja hteo da gradim u Ivana Milutinovica (Kneginje Zorke), skupio potpise stanara (tu su prizemne stare kuce), proverio sta i koliko sme da se gradi, skupio tonu papira i... ne moze. Stavio sapu jedan od politickih glavonja (rekose mi ljudi iz opstine i koji), pa cim izgradi ovih 10-ak drugih zgrada, onda ce i tu da krene da "obradjuje"... Naravno, bio je voljan da to ustupi za pola zgrade... Toliko o tome; SVE je vec zapljunuto...
@topic
Samo podrska Kosti. Svi ste toliko zatucani, da nemam reci... Je8e se politicarima za vas, slepci zadrti... NIJEDAN objektivan komentar, a na hiljade postova na pdf politika...
Sve sto imate kao argumente jeste da su ovi drugi VECI lopovi/kriminalci/ubice... E, moja luda, mazohisticka Srbijo, kratke pameti...
pa ti lepo izadji na tv ili na sud pa nas spasi te korupcije ako je sve to tacno sto si napisao... mada, pazi da ti verujem na rec, ne znam ja u kakve muljaze si ti hteo da udjes, kao sto bi kao trebaod a ti verujem da su narodnjaci bolji za srbiju neko demokrate...
pa ti lepo izadji na tv ili na sud pa nas spasi te korupcije ako je sve to tacno sto si napisao... mada, pazi da ti verujem na rec, ne znam ja u kakve muljaze si ti hteo da udjes, kao sto bi kao trebalo a ti verujem da su narodnjaci bolji za srbiju neko demokrate na rec...
Sta vredi da izadje na TV, u medije?
Dva dana ce se pricati, i onda ce prijava skupljati prasinu u nekoj fioci, dok ce lesinari poslati 100 inspektora koji ce u du*e zavirivati na bi li napisali kazne kojima ce zatvoriti neposlusnu firmu......
A sto se korupcije tice, bolje da ja ne pocnem da pricam.........
PS:Imam licno iskustvo sa tim......Godinu dana, preko 50 inspekcijskih kontrola(najmanje 3-4 dana svaka , pa sami izracunajte), i nikad nisu nista nasli.......Prestali su da dolaze, kada sam zapretio tuzbom protiv drzave, za narusavanje ugleda firme, i za sprecavanje normalnog poslovanja.
Osiguraće vlast u Bg 100% samo mi i dalje nije jasno kako će SPS to da opravda.
Ја колико знам, СПС је демнатовао изјаве ДС
Имам другачије информације, а ти Дел обично знаш да ти и ја отприлике имамо исте информацијеЛоше си обавештен ових данаИмам другачије информације, а ти Дел обично знаш да ти и ја отприлике имамо исте информације

Слажем се, али мислим да се то неће десити пре него се формира влада... Исто тако, признајеш да ако неко из СКЕЊ-а направи хаос, исто пада влада

Мислим да ће ти ипак бити сатисфакција управни одбор![]()

Opravdaće tako što će, najverovatnije, koalicioni sporazum da prekrše odbornici koalicije dss-ns na samom glasanju 14. jula.
Onda će sps-u biti lakše![]()
Iz iste vesti sto citirah Markowcu
Pa naravno da ce tada uci ili ce biti pred vratima EU, to je i cilj sve vreme. Jer ce tada iz tog razloga na izborima opet pobediti sadasnja vecina.
A tada ce se broj tema i forumasa na ovom podforumu prepoloviti, nickovi ce se menjati, ma svasta ce biti.
Gresis, jer je put u EU i dobijanje kandidature i clanstva isti, i tu nema razlike da li je Srbija u pitanju ili Rumunija npr.
Irci su dobili rok do kraja godine da isprave to sto su napravili, tako da sto se tice Lisabonskog ugovora, to ce EU sama resiti jer je u njenom interesu da ga resi. A to nas i ne tangira preterano, nama je sada cilj status kandidata i pristup fondovima, a ne clanstvo.
To sto se neki raduju zbog Iraca samo pokazuju da pojma nemaju kako cela stvar funkcionise.
Sto se Kosova tice, da ponovim citat
Znam da bi SRS i DSS voleli da je nase priznavanje Kosova uslov, ali ***, nije.
Opravdaće tako što će, najverovatnije, koalicioni sporazum da prekrše odbornici koalicije dss-ns na samom glasanju 14. jula.
Onda će sps-u biti lakše![]()

Ko gubi ima pravo i da se ljuti...
Zato dragi radikali, DSS-ci, NS-c, i ostali iz patriotskog bloka, kao i LDP-ci... idite negde na more ili u planinu, odmorite se malo, zezajte se po nekim drugim forumima, a za otprilike 3 ipo godine vratite se na ovaj forum i započnite predizbornu kampanju...![]()
![]()
![]()

Da vi ste opozicijapolako jos ces ti da molis LDP-ovce da te podrze u beogradu bez njih si popusio
tako da nema letovanja za LDP
ali moram reci da se DS bruka ovih dana u vezi marginalizovanja ustava biranjem pomocnika premijera i tako dalje bilo je jos par prekrsaja, a svi znamo da krse ustav,
zao mi je kao bivsi DS-ovac da vidim da to radi partija za koju sam se borio svih ovih godina, umesto da uci radikale i sps necemu, oni izgleda kao i dss uostalom ,uce od njih
sva sreca postoji jedna normalna opozicija kao sto je LDP koja moze da kritikuje demokrate argumentima, radikali kada to rade to izgleda suvise smesno,prosto malogradjanski a cesto sluzeci se klevetama pa se ne zna sta je laz a sta istina + izgubili su svako pravo na to jer su bili najveci tirani i krsioci gradjanskih sloboda.

Ko gubi ima pravo i da se ljuti...
Zato dragi radikali, DSS-ci, NS-c, i ostali iz patriotskog bloka, kao i LDP-ci... idite negde na more ili u planinu, odmorite se malo, zezajte se po nekim drugim forumima, a za otprilike 3 ipo godine vratite se na ovaj forum i započnite predizbornu kampanju...![]()
![]()
![]()