Državljanka Hrvatske podržala studente, pa proterana iz Srbije: Ima sedam dana da preseli život i porodicu

Окачи то решење по коме је дозвољено да блокирају Аутокоманду?
За свако одобрење даје се решење!
Evo ti rešenje u kome je dozvoljeno neograničeno blokiranje javne površine.

1000001587.jpg

чему Решење, ако АВ каже да их обезбеде. ;)

п.с. не капирам, председника нико не руши, шта се ти толико жестиш, или бринеш. :lol:
Батали паметовање, не иде ти. Пробај на некој лакшој теми, ставићу ти лајк.

Устав републике Србије који гарантује слободу кретања
За Устав Републике Србије (Република се пише великим словом, али си тренутно недоступан правосудним органима за кривично дело вређања државе :mrgreen: ) је надлежан Уставни суд, а не гастарбајтери и форумаши. А он се нешто није огласио. ;)

За Устав Републике Србије (Република се пише великим словом, али си тренутно недоступан правосудним органима за кривично дело вређања државе :mrgreen: ) је надлежан Уставни суд, а не гастарбајтери и форумаши. А он се нешто није огласио. ;)
Пробај поново да срочиш?

Пробај поново да срочиш?
Шта да срочим. Јел тврдиш да си студенти прекршили Устав. Ти си неки ауторитет да то тврдиш, а не Уставни суд Републике Србије? Ајде мало се врати у реалност. ;)

Лик је правно неписмен али боли да паметује!
Верујем да није чуо ни за Устав!
Ја верујем да си ти чуо за Устав. Само чуо. :mrgreen:
Него, ниси нам објаснио, како то да ти, кога је вучић отерао из земље, као аргумент у расправи наводиш вучићеву изјаву? ;)

Шта да срочим. Јел тврдиш да си студенти прекршили Устав. Ти си неки ауторитет да то тврдиш, а не Уставни суд Републике Србије? Ајде мало се врати у реалност. ;)
Незаконито су блокирали Аутокоманду и на тај начин угрозили слободу кретања која је Уставом загарантована!

Незаконито су блокирали Аутокоманду и на тај начин угрозили слободу кретања која је Уставом загарантована!
Па си ти овлаштен да реагујеш, а не рецимо тужилаштво и Уставни суд?

Netačno skup je uredno prijavljen policiji koja je obezbeđivala autokomandu svo vreme. Ja bio i prisustvovao. Ti ako nisi tvoj problem.

Nabavi bolje naočare jbg ili smanji spid :mrgreen:
Јефтино, јефтино. Ухваћен си у лажи и то је то.
То што си окачио има датум, погледај који?
Значи, у марту је дозвољено да блокирају Аутокоманду у јануару?
Па добро, мали зајеб, мада се Аутокоманде нигде и не спомиње али ако ти инсистираш, нека ти буде.

Netačno skup je uredno prijavljen policiji koja je obezbeđivala autokomandu svo vreme. Ja bio i prisustvovao. Ti ako nisi tvoj problem.
Он је (шатро) побегао у иностранство од вучићевог режима. Али му се сад пробудио мајчински инстикт па мора да брани вучића од ових што би да га смене, јер би ваљда онда морао да се врати у Србију. :mrgreen:

Па си ти овлаштен да реагујеш, а не рецимо тужилаштво и Уставни суд?
Не нисам овлашћен само покажи правни основ за блокаду Аутокоманде и изазивање хаоса и ограничавање Уставних слобода?

Јефтино, јефтино. Ухваћен си у лажи и то је то.
То што си окачио има датум, погледај који?
Значи, у марту је дозвољено да блокирају Аутокоманду у јануару?
Па добро, мали зајеб, мада се Аутокоманде нигде и не спомиње али ако ти инсистираш, нека ти буде.
Ja sam ti okačio dokumenta a ti se žali upravi vodovoda ako ti nešto nije jasno :mrgreen:

Не нисам овлашћен само покажи правни основ за блокаду Аутокоманде и изазивање хаоса и ограничавање Уставних слобода?
Eno okačio sam ti dokumenta hoćeš ponovo ako ih nisi pročitao i zašto nisi?

Ne postoji takvo resenje, samo moze obratno.
Ако постоји нека незаконита акција, мора да реагује нека државна институција, полиција, тужилаштво, суд... по службеној дужности. Ако тога нема, можемо само да закључимо да се није десило ништа противзаконито.
У противном, ваљда би институције деловале? ;)

Као што сам већ написао, али лошим ђацима мора се понављати:
Ако постоји нека незаконита акција, мора да реагује нека државна институција, полиција, тужилаштво, суд... по службеној дужности. Ако тога нема, можемо само да закључимо да се није десило ништа противзаконито.

Као што сам већ написао, али лошим ђацима мора се понављати:
Одобрено је ако није спречено?
images_edit_92294546450207.jpg

Хахахаха.....
Ово ћу урамити! Ово је требало смислити!

Vucic je toliko puta prekrsio ustav da nema potrebe pozivati se na isti.
Овде је Устав споменут у другом контексту а по питању Вучића, то је 100% тачно.
Узурпирао је и прекорачио овлашћења председника. Оно, држава, то сам ја!
Само једна узурпација не може бити оправдање за другу.

Батали паметовање, не иде ти. Пробај на некој лакшој теми, ставићу ти лајк.
Neki ovde samo i pisu zbog "lajkova" koje i sami rado daju na podmukao nacin, a ono sto pisu suprotno govori.
Ako se vlast sa tom akcijom slozi iz opravdanih, miroljubivih razloga u ovako vanrednim situacijama kao sto je bila i ta, a nema ostecenih, onda tuzilastvo i nema potrebe da reaguje.

Mada ako se drugacije ustanovi, nikad nije kasno.;)

Порука која ми је стигла из Србије од неколико људи:
*СТУДЕНТИ СУ ПОРАЖЕНИ, СТУДЕНТИ СУ ПРЕВАРЕНИ!*

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ ГРАДА НОВОГ САДА
ECOLOGICAL MOVEMENT OF THE CITY OF NOVI SAD
Члан Савеза еколошких организација Србије
Члан и оснивач Међународне организације за одрживи развој градова са седиштем у Берлину

Србија Тел: +381 021 63 72 940
21000 Нови Сад Моб. тел: +381 69 304 73 38
Бул. Цара Лазара 83/1-11 Е-mail ekopokretns@gmail.com
Датум: 10. април 2025. Е-mail: ekopokretns@gmail.com
Бр. деловодника: 39/2025
Web sitte: www.ekopokret.org.rs

*САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О ПРЕВАРИ СТУДЕНАТА*

Оно чега смо се сви ми искуснији прибојавали, нажалост се десило.

Историјски покрет студената који је пробудио целу Србију и довео је корак до ослобађања земље од окупације и тираније умно поремећеног човека је подлегао безскрупулозној превари политичких превараната по налогу окупатора.
Од изласка студената на улице са тим патриотским осећањем сам их упозоравао да не дозволе да им се наметну политиканти и издајници народа и државе. Држали су дистанцу од њих све до данас када су студентски пленуми прихватили предлог за избор тзв. експертске Владе! То је највећа превара која се могла изнети пред њих!

Ту превару је прва изнела МОБА, испостава ЦИА! На то сам одмах упозорио јавност, јер је један од оснивача МОБА агент ЦИА! Он је и назвао деловање студентског покрета непосредном демократијом како је променио име свом предлогу директне демократије која се никад нигде у људској цивилизацији није применила, јер је било немогуће спровести је. Тај агент ЦИА је по "свом" предлогу директне демократије предлагао да се политичари постављају на одређена места и после годину дана ако не буду испунили очекивања би били смењени, али није помињао ко би их постављао и на основу којих критеријума! У томе лежи превара!

Тако је и ова превара прихваћена од пленума студената са универзитета из Новог Пазара, Ниша и Новог Сада, док се чека став Београдског универзитета.

Поштовани студенти, уколио прихватите предлог за постављање тзв. експертске Владе, сав ваш труд, блокаде и пешачења биће узалудна!

Једини начин изласка Србије из агоније је приморавање војске и полиције да изврше своје Уставне дужности и ухапсе председника Србије, Владу, челнике БИА и Генералштаб због издаје народа и државе! Потом би на принудној и ванредној седници Народне скупштине изабрали Владу националног спаса. То је једино могуће мирно решење агоније Србије. Такву Владу мора изабрати овај сазив Народне скупштине да нико на свету не би могао да каже да је извршен државни удар.

Председника Владе националног спаса ће своја дела препоручити, неће га бирати чаршија, интересне групе или стране агентуре, а он би на своју одговорност предложио састав своје Владе.

Поштовани студенти, зар да онолику подршку народа који вам је износио свој последњи залогај хране изневерите и свој избор тзв. експертске Владе предате преварантима који никад нису водили рачуна о својој земљи и народу?

У име наше заједничке будућности, поштовани студенти, немојте предавати свој допринос буђења свести народа политичким преварантима, јер Србија више нема времена, не би могла поновити ову борбу у којој сте нас предводили.

Само хапшење умоболника на челу Србије, Владе, челника БИА и Генералштаба може народу Србије донети слободу! То су Уставне дужности полиције за које их народ и плаћа, они морају оправдати своја примања док народ гладује.

Затим би на ванредној седници Народне скупштине посланици под принудом усвојили следећих пет тачака дневног реда:

1. Доношење Одлуке о ванредном стању.

2. Образовање Владе националног спаса.

3. Образовање Специјалног суда за дела против народа и државе.

4. Поништавање свих међудржавних споразума, уговора, законских одлука и пљачкашких приватизација од 5. октобра 2000. због нелегитимности уличне банде која је тада извршила први државни удар, а после га само понављала сваке 4 године са другим актерима.

5. Пренос овлашћења Народне скупштине на Владу националног спаса.

6. Доношење Одлуке о распуштању Народне скупштине.

Доношењем наведених одлука Србија би се заувек ослободила окупације без иједне капи проливене крви, а народ би био гарант своје слободе као што пише у Уставу у чл. 2. и 3.

Поштовани студенти, прихватите изнети предлог, ако није касно, не дозволите да сав народни бунт који сте предводили буде узалудан.

Ја вам стојим на располагању уколико су вам потребна додатна објашњења.
Молим вас, поделите ово саопштење и другим пленумима да се што више студената упозна о описаном покушају преваре.

С поштовањем,
Никола Алексић,
069 304 73 38
Лично, ограђујем се од исте јер не живим у Србији и не знам све детаље али би волео да чујем шта се то дешава?

Back