Drvo,staklo,dijamant.....

evo jedan unikatan komad...ime zamislite po želji...:)

IMG_3329-1.jpg

Verovatno.Volim zuto...kao da sam iz vranjanskog kraja, a nisam,a i vranjanci su chudo..bar ovaj koga ja znam..;)....:)..imam ja i po neki komad bizuterije ali..nakit od zutog zlata je za mene primo..:)

Iskreno ja vecinu znam koji vise vole zuto zlato,i sve moje drugarice nose....najbitnije je da je sa ukusom....ono sto ne volim da vidim nakicenost zutim tipikl gasrabajterski....ono stavim sve sto imam da se vidi....
Zato kuco vjerujem da je kod tebe sve sa ukusom...i volim da cujem kad se ne prati moda slijepo,jednostavno svako ima svoj ukus,imidz,i zasto odstupati zarad tudjih misljenja....:D

ja imam neki bolestan otpor prema bilo kakvom nakitu, jedino burmu nosim, ostalo niks.
a moja kuma kada naredja 6 zlatnih narukvica, oko vrata 3 debela lanca, kao strasilo. :-)
ali ona zena tako voli, sta sad...

Imazena kojima stoji da se nakindjure :) Imam ja jednu poznanicu, ona ima po pet narukvica na svakoj ruci, jednu oko noge i jos i prstenje i mindjuse - i izgleda fanatsticno. Stvarno ima svoj stil - i divan nakit :) jer je proputovala ceo svet, i ona kad stavi zad, slonovacu, belo zlato itd. sve odjadnom - stvarno dobro izgleda. I jos pusi dugacke, braon cigarete. Teska lujka, mnogo mi se dopada.

hehe, zlatara-gatara, sad si me djuro podsetila na gatare, tako i one imaju tonu nekog nakita na sebi. :-)
03-GATARA-FRAJ.jpg

eh, muvalo, nekom to valjda dobro stoji, ova moja je k'o bozicno drvce.
i meni se ponesto dopadne, samo nikako ne vidim sebe sa tim, ne znam zasto, skroz sam operisana od zlata i srebra.
e setila sam se, svidjaju mi se one narukvice sa milion privezaka, ovako nesto. :-)
Swatch-Bijoux-All-For-Me-Bracelet-JBM038-U-2.jpg

ktcharmbracelet.JPG

i obozavam OGROMNEEEE satove. :-)

Obožavam nakit, minđuše naročito. Zlato nit' volim nit' nosim, dok srebro obožavam. Simpatičan mi je i nakit koji "za dž" može da se nađe na tezgama.
Volim jednostavne minđuše i narukvice, ali u poslednje vreme sam počela da nosim nešto napadnije prstenje...
Inače imam veliki problem što gubim nakit lako, pa po jedan par minđuša imam mnogo. :)Nije mi jasno samo zašto ih čuvam :roll:

evo jedan unikatan komad...ime zamislite po želji...:)

IMG_3329-2.jpg

Salvador Dali i zena mu, Gala

Elem,
zlato obozavam i belo i zuto,volim da je malo neobicnije ili da ima neke lepe kamencice(drage i li poludrage) i onda boju kamencica kombinujem sa garderobom.Nikad previse,ogrlica i jedan efektan prsten (osim burme na drugoj ruci),jedino bisere ne volim da kombinujem ni sa cim
Jako volim i opale jer su veoma zivopisni i mnogo mi se svidja kako menjaju boju u zavisnosti od svetla

Back