limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.161
evo jedan unikatan komad...ime zamislite po želji...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Verovatno.Volim zuto...kao da sam iz vranjanskog kraja, a nisam,a i vranjanci su chudo..bar ovaj koga ja znam..Ajd okachi da i ja vidim to staklo...
@kuchka
Jedna si od retkih...![]()
..imam ja i po neki komad bizuterije ali..nakit od zutog zlata je za mene primo..

Verovatno.Volim zuto...kao da sam iz vranjanskog kraja, a nisam,a i vranjanci su chudo..bar ovaj koga ja znam......
..imam ja i po neki komad bizuterije ali..nakit od zutog zlata je za mene primo..
![]()
))Verovatno.Volim zuto...kao da sam iz vranjanskog kraja, a nisam,a i vranjanci su chudo..bar ovaj koga ja znam......
![]()
....super je stvarno....moja sestra je isto umjetnicka dusha,slican nakit voli....

ja imam neki bolestan otpor prema bilo kakvom nakitu, jedino burmu nosim, ostalo niks.Nosi li ga josh uvek neko?
ja imam neki bolestan otpor prema bilo kakvom nakitu, jedino burmu nosim, ostalo niks.
a moja kuma kada naredja 6 zlatnih narukvica, oko vrata 3 debela lanca, kao strasilo. :-)
ali ona zena tako voli, sta sad...

ja imam neki bolestan otpor prema bilo kakvom nakitu, jedino burmu nosim, ostalo niks.
a moja kuma kada naredja 6 zlatnih narukvica, oko vrata 3 debela lanca, kao strasilo. :-)
ali ona zena tako voli, sta sad...
Imam ja jednu poznanicu, ona ima po pet narukvica na svakoj ruci, jednu oko noge i jos i prstenje i mindjuse - i izgleda fanatsticno. Stvarno ima svoj stil - i divan nakit
jer je proputovala ceo svet, i ona kad stavi zad, slonovacu, belo zlato itd. sve odjadnom - stvarno dobro izgleda. I jos pusi dugacke, braon cigarete. Teska lujka, mnogo mi se dopada.
Nije mi jasno samo zašto ih čuvam 
evo jedan unikatan komad...ime zamislite po želji...
![]()
![]()
Ovo je jedan od komada, malo raskošniji, za retke prilike. Murano, naknadno ručno oslikan. Svaka perla se razlikuje (ne vidi se baš na fotki).
Imam i jednostavne, geometrijskih oblika, i živih, kontrastnih boja.
Simpatičan mi je i nakit koji "za dž" može da se nađe na tezgama.
Дрвене перле, 200 динџи на уличној тезги:
Дрвене перле, 200 динџи на уличној тезги:
![]()