Drvece na Marsu?

Evo ga.
crater%3E.jpeg

Radi se o Mesecu :)
Da li je to krater ili ispupcenje :)

Ako mislite da je jedno ili drugo, razmislite o suprotnom i videcete kako jak utisak ostavlja :)

Blesavo skroz.....
Meni je jasno vidljivo da su krateri i u kratetima ispupčenja.

mars-suma-x.jpg

Gde su ovde senke?

Potrudicu se da nadjem precizn podate o slici, rezolciju, vreme i datum snimanja, itd. To jednostavno nije drvece vec rupe u ledu.

Cak i da jeste drvece, senka se ne bi videla, sudeci po vremenu snimanja jedan pixel ima min 100 metara sto znaci......

ovo moze biti svasta ali ....pukotine tesko..

nije ni bitno. interesantno je to da ama bas niko nije izneo taj argument da ni jedna druga planeta u S.S. nema sopstveno magnetno polje (zahvaljujuci pokretnim plocama) koje ima Zemlja i da je to jedna od vecih prepreka za nastanak i opstanak zivota(buduci da ima jednako, ako ne vecu ulogu zastite od atmosfere...ali nema veze...bitno je da svaki put ponovo otkrivamo toplu vodu....

Gde su ovde senke?

Potrudicu se da nadjem precizn podate o slici, rezolciju, vreme i datum snimanja, itd. To jednostavno nije drvece vec rupe u ledu.

Cak i da jeste drvece, senka se ne bi videla, sudeci po vremenu snimanja jedan pixel ima min 100 metara sto znaci......

nema šanse da su ovo nekakve rupe...inače, otkud znaš da je površina na kojoj se "drveće" nalazi led? :confused:
ja nisam neki stručnjak za fotografiju ili šta god, ali na slici se sasvim jasno vide tamni obrisi koji mogu biti senke...

pa,sateliti su vec snimili mars i sve to,i ja nisam videla drvece:confused:
ali ako je NASA to snimila,onda tu ima drveca....sto znaci da mozda ima/bilo je nekoh zivih bica
hmmmmmmmmmmm...................... :think:

M-1980:
a sto se tice Nibiru, Siriusa i slicno...to je jednostavno stvar vere...kao vera u Boga, pravdu, jednakost medju ljudima itd...

Nibiru, ko zna sta je, ja neznam. Ali za Sirius zvezdu sam astroloski uocio da ima neverovatan znacaj... :D
Tako da nije vise stvar vere, nego i cinjenica.............. :)

Evo malo uporedjivanja 'suma' na marsu sa onima na zemlji,pa i ima slicnosti u nekim situacijama ali ko zna.malo je verovatno,ali opet nije bas ni neverovatno...

Mars:
mars%20spots.jpg

Australija:
australia.jpg

Opet Mars:
mtrees.jpg

Ovo je navodno jezero na marsu
marslake.jpg

Led
marsw.jpg

I opet navodno vegetacija
marsbush1.jpg

marsbush2.jpg

Evo ga.
crater%3E.jpeg

Radi se o Mesecu :)
Da li je to krater ili ispupcenje :)

Ako mislite da je jedno ili drugo, razmislite o suprotnom i videcete kako jak utisak ostavlja :)

Blesavo skroz.....

Pa to su ispupcenja, bez ikakve sumnje. Posto je ova slika negativ morate je uneti u program za obradu fotografija i 'invertovati'. Tada se sasvim jasno vidi.

Back