Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.775
Ti si počeo pa i dovrši. Ćera pojma nemaZna ćera verovatno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si počeo pa i dovrši. Ćera pojma nemaZna ćera verovatno.
Добро, сложићу се да је Пропки лупио, није му први пут, али факт је да је феминацизам погубна идеологија која је унесрећила саму жену пре свега.
Видећеш ти кад те Ефендија Елведин буде привео к познанију права.Ti si počeo pa i dovrši. Ćera pojma nema

Ima ćera verovatno koga upućenijeg da priupita...Ti si počeo pa i dovrši. Ćera pojma nema
Не схватају нажалост. Схвате кад остану саме, без дома, мужа, деце, фамилије.I ovo poslednje je tačno, ali dobro, ne vidim da se puno bune, tako da još uvek guraju.
То стоји.Jezivih gluposti se napisao...
Sveto Pravoslavlje je jedina istinita vjera.Moram ponovo da pišem jer mi poruka obrisana.
Koliko je ovo ružno, kritikujem sve osim moje savršene vere, kako možeš da izjaviš nešto ovako?
Moram li opet kopati po sunnah.com?Aha, ne mogu uzvratiti "istinom' na izjavu da su žene u islamu robinje? Važi
I ne osjećam se kao gost niti to imaš pravo za bilo koga reći. Ovdje smo svi jednaki.
Poštovaću tebe kao ženu, pretpostavljam stariju od mene pa se povući iz ovog prepucavanja, tvog i mog.
Svako dobro!
da skines tog brdjanina sa slike,to ne treba tvoja ideja vodilja da bude nego junaci iz tvog kraja od pre drugog rata,prave patrioteНе схватају нажалост. Схвате кад остану саме, без дома, мужа, деце, фамилије.
То стоји.
Hahhaagahahahahaha.Nisam vjernica, zaista ali ako bih birala vjeru kojoj ću se okrenuti posve sigurno bi to bio islam, ni u jednoj drugoj žena nije voljena, pažena i cijenjena kao u Islamu.
Једном и са тобом да се сложим!Zene koje ne vide srecu u majcinstvu ce setati kucice i kupiti gomna za njima; a posle 40te piti antidepresive i lajati na socijalnim mrezama.
Na kraju ce se sahranjivati sa LV i Coach torbicama; a sa njima i njihova loza.
Isto vazi i za muske mamlaze koji igraju kladionicu i piju brlju ispred zadruge.

Зашто, мој аватар је баш кул.da skines tog brdjanina sa slike,to ne treba tvoja ideja vodilja da bude nego junaci iz tvog kraja od pre drugog rata,prave patriote
Vrata mog doma za tog gospodina uvijek su otvorena.Povedi ga doma!
to je normalno jer nije imala babu da je vaspita,generacija njenih roditelja svakako ne moze nista da je nauci jer su to najveci propasnici SrbijeJednu kasirku starosti dvadesetak godina ,inače pristojnu, često viđam kako sedi na pragu radnje gde radi sa cigaretom .Razmišljao sam da joj kažem da je pogrešno i ružno to što radi.Na pragu se ne sedi a još sa cigaretom u ustima ali sam ipak odlučio da to ne radim.Ko zna kakva može biti reakcija iste.Možda me izblamira u smislu da sam pokušao da joj se udvaram ovako mator.
Босанског Мудраца, боље рећи.Vrata mog doma za tog gospodina uvijek su otvorena.
![]()
Kopaj nos, pametnije ti je.Moram li opet kopati po sunnah.com?
Ćeru to ne zanima.Ima ćera verovatno koga upućenijeg da priupita...
Pitaj hodžu pa javi šta on kaže?
Zaboli me uska roza za efendijuВидећеш ти кад те Ефендија Елведин буде привео к познанију права.![]()
Немој тако да говориш о уваженом Ефендији Пезићу.Zaboli me uska roza za efendiju![]()
Nisam imenovala efendijuНемој тако да говориш о уваженом Ефендији Пезићу.![]()
Ovo je razlog zašto se sa fanatičnim vernicima ne može ni razgovarati, vi niste sposobni za dijalog, za kritičko razmišljanje.Sveto Pravoslavlje je jedina istinita vjera.
Ко га пљује?? Напротив, многи од нас сматрају да Ефендија Пезић овде има право што се тиче декаденције западних друштава.Samo pljujete Pezića pa daj osporite konkretnim islamskim izvorima to što on kaže. I on i Kuduzović i Ljakić i drugi.