Društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće

Добро, сложићу се да је Пропки лупио, није му први пут, али факт је да је феминацизам погубна идеологија која је унесрећила саму жену пре свега.

Jezivih gluposti se napisao... Kao što rekoh, da sam žensko, zapitao bih se gde ide svet u kom ljudi misle tako nešto. Da se ne lažemo.

I ovo poslednje je tačno, ali dobro, ne vidim da se puno bune, tako da još uvek guraju.

Aha, ne mogu uzvratiti "istinom' na izjavu da su žene u islamu robinje? Važi ;)
I ne osjećam se kao gost niti to imaš pravo za bilo koga reći. Ovdje smo svi jednaki.
Poštovaću tebe kao ženu, pretpostavljam stariju od mene pa se povući iz ovog prepucavanja, tvog i mog.
Svako dobro!
Moram li opet kopati po sunnah.com?

Zene koje ne vide srecu u majcinstvu ce setati kucice i kupiti gomna za njima; a posle 40te piti antidepresive i lajati na socijalnim mrezama.
Na kraju ce se sahranjivati sa LV i Coach torbicama; a sa njima i njihova loza.
Isto vazi i za muske mamlaze koji igraju kladionicu i piju brlju ispred zadruge.
Једном и са тобом да се сложим! :ok:

Jednu kasirku starosti dvadesetak godina ,inače pristojnu, često viđam kako sedi na pragu radnje gde radi sa cigaretom .Razmišljao sam da joj kažem da je pogrešno i ružno to što radi.Na pragu se ne sedi a još sa cigaretom u ustima ali sam ipak odlučio da to ne radim.Ko zna kakva može biti reakcija iste.Možda me izblamira u smislu da sam pokušao da joj se udvaram ovako mator.

Jednu kasirku starosti dvadesetak godina ,inače pristojnu, često viđam kako sedi na pragu radnje gde radi sa cigaretom .Razmišljao sam da joj kažem da je pogrešno i ružno to što radi.Na pragu se ne sedi a još sa cigaretom u ustima ali sam ipak odlučio da to ne radim.Ko zna kakva može biti reakcija iste.Možda me izblamira u smislu da sam pokušao da joj se udvaram ovako mator.
to je normalno jer nije imala babu da je vaspita,generacija njenih roditelja svakako ne moze nista da je nauci jer su to najveci propasnici Srbije

Samo pljujete Pezića pa daj osporite konkretnim islamskim izvorima to što on kaže. I on i Kuduzović i Ljakić i drugi.
Ко га пљује?? Напротив, многи од нас сматрају да Ефендија Пезић овде има право што се тиче декаденције западних друштава.

Back