spavach
Poznat
- Poruka
- 9.460
u pravoslavlju nema ko u islamu da se zene pokoravaju svojim muzevima i da slusaju i postuju muzeve..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pričam ja samo o islamu. Ja kritikujem sve religije osim pravoslavlja...
Ništa. Čovjek je budala koju čak ni njegovi ne doživljavaju ozbiljno.Elvedin Pezić iz Bosne i Hercegovine jedan je od najpoznatijih tumača islama u regiji, a njegovi statusi na društvenim mrežama često izazovu veliku pozornost, kao i rasprave zbog njegovih zastarjelih stavova.
Jedan od takvih Facebook statusa odnosi se na položaj žene u društvu.
“Zapadno društvo moralno se SRUŠILO onog momenta kada su ženu izveli iz kuće i onda kada je žena postala sve osim MAJKA!!!”, poručio je Pezić, a njegov status je pokupio preko dvije tisuće lajkova
Neki od pratitelja složili su se s ovom nebulozom.
“Moderno društvo. Ljubomora kod muškaraca umire, a sram kod žena nestaje”, “Istina”, “Tako je, danas sve žene žele da rade samo da bi ostavile djecu nekom drugom da ih čuva, a one kao da se ‘odmore’ od djece jer im smetaju, pa idu da se miješaju s muškarcima”, neki su od komentara.
Jedna pratiteljica jasno je poručila Peziću što misli o njegovoj teoriji.
“Ljude koji misle da su svi belaji nastali kada se ‘žena izvela iz kuće’ ne bi trebalo izvoditi iz kuće. Sramotna izjava! Imam dojam da se pojedini ‘muškarci’ boje da im se ‘žena izvede iz kuće’ jer će, ne daj Bože, svijeta vidjeti pa joj on neće biti zanimljiv. Žena nije objekt da se drži u kući već joj je mozak dat s razlogom, da misli, da se školuje, da napreduje, a naravno i da taj mozak koristi i formira zdravu obitelj”, poručila je, a njen komentar je pokupio preko tisuću lajkova.
Pezićeva Facebook stranica broji preko 220 tisuća lajkova i skoro 300 tisuća pratitelja.
https://6yka.com/bih/izjava-jednog-...-moralno-srusilo-kada-su-zenu-izveli-iz-kuce/
I ovo je BiH
Šta reci i kako ove struje zaustaviti ?
Porediti pokojnog mitropolita i ovog...Razumijem da se prati sto je i logicno, isto kao np sto mi pratimo Amfilohija koji velica zlocince ,cetnike i fasiste , ne interesuje nas njegovo ucenje ali cisto iz opreza je logicno da i drugi prate Perzica.
imam samo jednu manu,unistim sve sto dodirnemJel kazem lepo u kujnu i nista drugo da ne diraju pokvarice
Jel se plasis kad nesto skuvas dal je dobro i ocekujes pohvale?imam samo jednu manu,unistim sve sto dodirnem![]()
ne plasim se ali volim kada je gost zadovoljan i sitJel se plasis kad nesto skuvas dal je dobro i ocekujes pohvale?
5x minimum u toku obrokaMa to je to pitas jel dobro svaki put

ne znam kako se slaze po bojama? po nijansama?Jel slazes peskire po boji i velicini i nameni i nerviras se ako je poremeceno
najveci je logicno poslednji! i ne sme nista da strci-ivica ide na ivicune kupujem te nezdrave glupostiMogu knjige da napisem o jaricama,msm jednu sve je sablom
Najace od svega za maslac u provadnici 3 dana ima da pricas kako si nesto super kupila inda mi se divis,moda sve da bude extended verzija
ali volim kada nesto organizujem i onda zelim divljenje mesec dana
Ima kako nema. Takve bi i trebale da budu.u pravoslavlju nema ko u islamu da se zene pokoravaju svojim muzevima i da slusaju i postuju muzeve..
Ti samo gledaš politiku.Što sam i radio kada sam kritikovao patrijarha što šuti o Rio Tintu i o bliskosti sa vladajućim strankama.
У праву је Уважени Ефендија Пезић!!Elvedin Pezić iz Bosne i Hercegovine jedan je od najpoznatijih tumača islama u regiji, a njegovi statusi na društvenim mrežama često izazovu veliku pozornost, kao i rasprave zbog njegovih zastarjelih stavova.
Jedan od takvih Facebook statusa odnosi se na položaj žene u društvu.
“Zapadno društvo moralno se SRUŠILO onog momenta kada su ženu izveli iz kuće i onda kada je žena postala sve osim MAJKA!!!”, poručio je Pezić, a njegov status je pokupio preko dvije tisuće lajkova
Neki od pratitelja složili su se s ovom nebulozom.
“Moderno društvo. Ljubomora kod muškaraca umire, a sram kod žena nestaje”, “Istina”, “Tako je, danas sve žene žele da rade samo da bi ostavile djecu nekom drugom da ih čuva, a one kao da se ‘odmore’ od djece jer im smetaju, pa idu da se miješaju s muškarcima”, neki su od komentara.
Jedna pratiteljica jasno je poručila Peziću što misli o njegovoj teoriji.
“Ljude koji misle da su svi belaji nastali kada se ‘žena izvela iz kuće’ ne bi trebalo izvoditi iz kuće. Sramotna izjava! Imam dojam da se pojedini ‘muškarci’ boje da im se ‘žena izvede iz kuće’ jer će, ne daj Bože, svijeta vidjeti pa joj on neće biti zanimljiv. Žena nije objekt da se drži u kući već joj je mozak dat s razlogom, da misli, da se školuje, da napreduje, a naravno i da taj mozak koristi i formira zdravu obitelj”, poručila je, a njen komentar je pokupio preko tisuću lajkova.
Pezićeva Facebook stranica broji preko 220 tisuća lajkova i skoro 300 tisuća pratitelja.
https://6yka.com/bih/izjava-jednog-...-moralno-srusilo-kada-su-zenu-izveli-iz-kuce/
I ovo je BiH
Šta reci i kako ove struje zaustaviti ?
Није, он је врло мудар човек који тачно погађа суштину моралног суноврата. Сто пута сам рекао, и поновићу- жена на улици (ако баш мора да иде по улици) треба да изгледа овако:Ovaj Elvedin je dalabu kakve nema.
U pravoslavlju NEMA da muž smije udariti ženu kad mu je neposlušna. U pravoslavlju NEMA da žena ne smije reći "ne" svom mužu ako nije u fazonu za znaš već šta već se sve radi po dogovoru supružnika. U pravoslavlju NEMA da žena ima manjak inteligencije. U pravoslavlju NEMA da muškarci u raju dobijaju sisate hurije.Ima kako nema. Takve bi i trebale da budu.
Суштина Православља није критиковање других него, пре свега, рад на самом себи.Ne pričam ja samo o islamu. Ja kritikujem sve religije osim pravoslavlja i ukazujem na ono što je u njima pogrešno.

Мислим да грешиш :u pravoslavlju nema ko u islamu da se zene pokoravaju svojim muzevima i da slusaju i postuju muzeve..