Društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće

Vjera je napravljena da bi mali broj ljudi mogao vladati vecinom, bez uvrede samo moje misljenje.
U hrišćanstvu nema vladavine već se zasniva na međusobnoj ljubavi bez ikakve arogancije ili osjećaja superiornosti. Gospod Isus Hristos Svojim apostolima kaže:
"Znate da knezovi naroda gospodare njima i velikaši vladaju nad njima.
26. Da ne bude tako među vama; nego koji hoće da bude veliki među vama, neka vam bude služitelj.
27. I koji hoće među vama da bude prvi, neka vam bude sluga;

28. Kao što ni Sin Čovječiji nije došao da mu služe, nego da služi i dade život svoj u otkup za mnoge.
" (Matej 20:25-28).

Otkud ja znam? o.O

Ja nikada o islamu nisam pisao nešto što se ne može pronaći u islamskim izvorima. To ne može biti pljuvanje onda.
Ne znam šta ti imaš uopšte pričati o islamu, naročito zašto pronalaziš ono što se i muslimanu najmanje sviđa u islamu, pa još sve to začiniš ismijavanjem, sarkazmom.
Ne sviđaš mi se ko čojk, nimalo!

Ne znam šta ti imaš uopšte pričati o islamu, naročito zašto pronalaziš ono što se i muslimanu najmanje sviđa u islamu, pa još sve to začiniš ismijavanjem, sarkazmom.
Ne sviđaš mi se ko čojk, nimalo!
Ne pričam ja samo o islamu. Ja kritikujem sve religije osim pravoslavlja i ukazujem na ono što je u njima pogrešno.

Ne pričam ja samo o islamu. Ja kritikujem sve religije osim pravoslavlja i ukazujem na ono što je u njima pogrešno.
Као модератор би требао да су неутралан и да критикујеш и негативне појаве у православљу попут несанкционисања појединих владика за педофилију итд., итд. А има се шта критиковати не само за то

Као модератор би требао да су неутралан и да критикује и негативне појаве у православљу попут несанкционисања појединих владика за педофилију итд.
Što sam i radio kada sam kritikovao patrijarha što šuti o Rio Tintu i o bliskosti sa vladajućim strankama.

Back