Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.435
U posljednjih 10 godina, u Srbiji je ubijeno 406 žena i djevojčica, a u BiH je ubijeno, u istom periodu, 72 žene."Gdje nije bilo ubistva nije bilo ni strasti"
bosanska narodna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U posljednjih 10 godina, u Srbiji je ubijeno 406 žena i djevojčica, a u BiH je ubijeno, u istom periodu, 72 žene."Gdje nije bilo ubistva nije bilo ni strasti"
bosanska narodna
Šta ti mećeš srce Peziću, mak'se iz kadra!
Nemoj mi stavljati te osobe tamnije boje kože, znaš da ih ne volim.
![]()
jesi iso lideru na grob nekad? sto mu stavise krst kad je komunista i sto ga sahranise mimo sveta, ispred kuce, ko kera?Ma vi ste nebitni, ovo je neka ujdurma još od austrougarske
Hajde da ne uzimamo vise misljenja pojedinih idiota i da na krilima toga gradimo neku novu netrpeljivost i rasprave.
Ovakvi primeri kad se dese jednostavno im ne das paznju i to je to.
Nemoj da od ove teme praviš temu “pojedinac”
Da ali muslimana ima 1.3MU posljednjih 10 godina, u Srbiji je ubijeno 406 žena i djevojčica, a u BiH je ubijeno, u istom periodu, 72 žene.
Pezić je budaletina poput onog Ekrema, niko ga ozbiljno ne shvaća, budalaš![]()
Prvo je crko Tudjman pa za njim lipsao Alijajesi iso lideru na grob nekad? sto mu stavise krst kad je komunista i sto ga sahranise mimo sveta, ispred kuce, ko kera?
Dobro, tvoje mišljenje, ja nisam neko ko se ravna po mišljenjima ljudi sa društvenih mreža, čak ih i nemam, ne koristim.Nisam sigurna
Svi koji stisnu lajk misle ko pezić
pa kad si nesnadjenaO ebem ti sreću ovakvu, kako mene ubosni ne zapadne jedan takav koji bi me držao u kući i sve mi obezbijedio
Ja danas skoro 13 sati radila, puu!

Pezić je budaletina poput onog Ekrema, niko ga ozbiljno ne shvaća, budalaš![]()
To što u BiH uglavnom žive redikuli koji ovog mudraca smatraju budalom još uvijek ne znači da je Hrvatska puna ozbiljnih ljudi koji žele poslušati riječi ovog gospodina.Šta ti mećeš srce Peziću, mak'se iz kadra!
to je poenta foruma naivcinoNe pravim temu pojedinac, vec navodim da se uvek uzimaju najgori primerci iz svakog tabora i onda se o njima razglaba. A time samo dajemo prostora idiotima da budu idioti, umesto da se okrenemo lepim i pozitivnim stvarima.
Pride, sto bi nas interesovalo sta pricaju njihovi verski tumaci ili kako god se to zove? Njihova stvar, ako je njima dobro onda super.

7777 na 433 da vratite EkremaPezić je budaletina poput onog Ekrema, niko ga ozbiljno ne shvaća, budalaš![]()

Dobro, tvoje mišljenje, ja nisam neko ko se ravna po mišljenjima ljudi sa društvenih mreža, čak ih i nemam, ne koristim.
Ti si tiktokerka, ne čudi me da to pratiš i tome vjeruješ.
tu si da te naucimoOcigledno, nista ne znam…![]()
Ne pravim temu pojedinac, vec navodim da se uvek uzimaju najgori primerci iz svakog tabora i onda se o njima razglaba. A time samo dajemo prostora idiotima da budu idioti, umesto da se okrenemo lepim i pozitivnim stvarima.
Pride, sto bi nas interesovalo sta pricaju njihovi verski tumaci ili kako god se to zove? Njihova stvar, ako je njima dobro onda super.
onda je tema za religiju,a ne za politikuElvedin Pezić iz Bosne i Hercegovine jedan je od najpoznatijih tumača islama u regiji
onda je tema za religiju,a ne za politiku