gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, to su vec pacijenti. Moj mladji brat koji se mnogo vise bleji na fejsu mi je pricao da mnogi prave desetine laznih profila, upravo zarad skupljanja lajkova i gluposti.
Ovaj jedan sto je isao sa mnom u srednju pravi lazne zenske profile, i preko tih profila sam sebi piše npr. "jao macane bas si swadak", "imas li curu" i sl.
Onda preko svog pravog profila odgovara ono u fazonu lafcine.
Al što je najgore, svi su ga provalili da sam sebi to piše preko laznih profila.![]()
Jadan, mora da duma na pokojnu Milevu.
Al što je najgore, svi su ga provalili da sam sebi to piše preko laznih profila.![]()
Mora da su ga odgovori odali.![]()
a koliko bi ti, 100 dobrih?
Vjerovatno i sami naziv teme asocira na sadržaj teme.
Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
Koliko je to dobro, i da li je ustvari dobro za neke prve korake, flertovanje ?
Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.
Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.
Generalno, ne mislim ništa, ali imam stav o svemu i svačemu, pa i ovoj temi. Upoznavanje, kao i svako drugo. Ne vidim da je išta čudnije, od lupam kafića, ili bioskopa, gde takodje vidiš' samo nečiji obris, i oči i opet ne znaš ništa o njemu/njoj. Ali, da ti ja kažem...generalno, važno je da imaš posla sa druge strane žice sa nekim ko ima dušu, čisto srce i znaš ono...Savest , što se zove. Jer ako imaš posla sa bezosećajnom stokom, tada ti je isto, bilo se upoznavao sa nekim u četiri oka tj.licem u lice a ko je nečovek, dodje ti na isto, znaš. Jednako će da se folira i uživo i preko slova. A, ko zaista je ok, taj će se isto ponašati i na pijaci, buvljaku kao i na netu, lupam. Znači, treba imati sreće pa naleteti na normalnu osobu. U protivnom ćeš se osećati ovako: "Hat te normališ vodj?"(Prim.prevod, :"Jesi li ti "prehladjen- a, tj. normalana?
A, ja o svojim iksustvima ne bih, ionako sam ja prepatetična za ovaj Forum, pa kako kažu, da ne patetišem.
Toliko. Ja ne verujem u uspešnost veza sa lažljivim ljudima. A sa ljudima koji su odani i pošteni, iz kuće u kojoj te se neko ne stidi, e u uspešnost veze s takvim verovaću taman da ga upoznam na Marsu. Toliko. ♥