Drustvene mreže

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
528027_444788742203016_126406120707948_1943797_1411043281_n.jpg

Dobro, to su vec pacijenti. Moj mladji brat koji se mnogo vise bleji na fejsu mi je pricao da mnogi prave desetine laznih profila, upravo zarad skupljanja lajkova i gluposti.

Ovaj jedan sto je isao sa mnom u srednju pravi lazne zenske profile, i preko tih profila sam sebi piše npr. "jao macane bas si swadak", "imas li curu" i sl.
Onda preko svog pravog profila odgovara ono u fazonu lafcine. :zcepanje:

Al što je najgore, svi su ga provalili da sam sebi to piše preko laznih profila. :eek:

Mora da su ga odgovori odali.:lol:

Ma seljacka posla, ja sam ga jos davno obrisao iz fb prijatelja.
Lik udje u moju listu prijatelja, gdje god vidi lijepo žensko, dodaje.
Tako je dodao neku curu, ja se tek poceo dopisivati sa njom, sta li je on njoj nalago' ko ce ga znati, poslije toga cura nista prema meni, i meni pukne film i delete sa zadovoljstvom.

P.S. Da neko ne pomisli da se tako olahko odricem drugova, nismo mi nikad bili nesto dobri. ;)

Drustvene mreze su uvele novu kategoriju u musko zenske odnose / poznavanje pravopisa. Sad je to bitan, cesto i presudan faktor u odabiru partnera. Tako da ima i pozitivnih strana u smislu edukacije stanovnistva.

Vjerovatno i sami naziv teme asocira na sadržaj teme.

Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
Koliko je to dobro, i da li je ustvari dobro za neke prve korake, flertovanje ?

Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.

Fb mi služi isključivo za maltretiranje malobrojnih frendova :D ( msm muzikom, fix idejama, inovacijama, instalacijama :zcepanje:)

Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?

Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.

Ne znam zasto bas konkretno fb. To je poprilicno isuvise lican medij preko koga mozes da upoznas osobu. Mislim da stvari preko neta treba da idu malo izokola da bi usao nekome u zivot tek tako. Ovako ti da profil koji naravno da ne govori nista o njoj, agovori neke suvoparne informacije. Odjednom uletis na njenoj listi prijatelja, sve se to postavlja javno i td. Mislim da fb nije uopste dobar nacin za upoznavanje nekoga. Bolja je ovde krstarica nego fb. I nemam nista protiv online upoznavanja. Prednost tome je pogotovu na pr na irc-u da mozes direktno i konforno da razgovaras sa doticnom, bez da se opterecujete fotografijama , nekim suvoparnim zivotnim informacijama, i posvetis prici koju je malo teze dobiti u stvarnom zivotu. Izadjes u kafic, buka, svi su hiperaktivni, svi gledaju ko kome prilazi, i ljudi i nisu toliko iskreni na tim mestima.Bilo gde danas, pogotovu upoznavanja preko zajednickih poznanika ili na poslu. To mi je tako ograniceno i dosadno.

Generalno, ne mislim ništa, ali imam stav o svemu i svačemu, pa i ovoj temi. Upoznavanje, kao i svako drugo. Ne vidim da je išta čudnije, od lupam kafića, ili bioskopa, gde takodje vidiš' samo nečiji obris, i oči i opet ne znaš ništa o njemu/njoj. Ali, da ti ja kažem...generalno, važno je da imaš posla sa druge strane žice sa nekim ko ima dušu, čisto srce i znaš ono...Savest , što se zove. Jer ako imaš posla sa bezosećajnom stokom, tada ti je isto, bilo se upoznavao sa nekim u četiri oka tj.licem u lice a ko je nečovek, dodje ti na isto, znaš. Jednako će da se folira i uživo i preko slova. A, ko zaista je ok, taj će se isto ponašati i na pijaci, buvljaku kao i na netu, lupam. Znači, treba imati sreće pa naleteti na normalnu osobu. U protivnom ćeš se osećati ovako: "Hat te normališ vodj?" :) (Prim.prevod, :"Jesi li ti "prehladjen- a, tj. normalana? :) A, ja o svojim iksustvima ne bih, ionako sam ja prepatetična za ovaj Forum, pa kako kažu, da ne patetišem. :) Toliko. Ja ne verujem u uspešnost veza sa lažljivim ljudima. A sa ljudima koji su odani i pošteni, iz kuće u kojoj te se neko ne stidi, e u uspešnost veze s takvim verovaću taman da ga upoznam na Marsu. Toliko. ♥

A, da ispričam jednu priču, koju sam pročitala u novinama, devojka je čekala nešto u Pošti, i u redu pored je stajao mladić. I tako je red bio nepregledan, i tako su se oni meruckali, šacovali i pošto je bila gužva, ona sa šaltera se proderala njeno ime, i on je čuo njeno ime i prezime. Nakon nekog vremena, njoj je stigao zahtev na Fejs, od njega. Dve nedelje nije prihvatila i momak je već mislio da neće nikada ga ni prihvatiti za prijatelja. Nakon dve nedelje, opaCc...jedan dan, "Vaš zahtev za prijatelja je prihvaćen", i tako su krenuli da se dopisuju. Druže. Ostvarili lepo prijateljstvo. Kasnije planula i ljubav. I sada se vole najviše na svetu. Znači, ima i lepih priča, nije sve tako sumorno. Znači, sve je negde stvar sreće. Majko, rodi me srećnu/og, pa me i na djubre baci. :) Lepa priča. Daje veru u to, da je sve oguće. Onima, što pod sretnom zvezdicom se rodiše. ♥

mene naziv teme , iskreno nije asocirao ,na glupost koju upravo procitah

Generalno, ne mislim ništa, ali imam stav o svemu i svačemu, pa i ovoj temi. Upoznavanje, kao i svako drugo. Ne vidim da je išta čudnije, od lupam kafića, ili bioskopa, gde takodje vidiš' samo nečiji obris, i oči i opet ne znaš ništa o njemu/njoj. Ali, da ti ja kažem...generalno, važno je da imaš posla sa druge strane žice sa nekim ko ima dušu, čisto srce i znaš ono...Savest , što se zove. Jer ako imaš posla sa bezosećajnom stokom, tada ti je isto, bilo se upoznavao sa nekim u četiri oka tj.licem u lice a ko je nečovek, dodje ti na isto, znaš. Jednako će da se folira i uživo i preko slova. A, ko zaista je ok, taj će se isto ponašati i na pijaci, buvljaku kao i na netu, lupam. Znači, treba imati sreće pa naleteti na normalnu osobu. U protivnom ćeš se osećati ovako: "Hat te normališ vodj?" :) (Prim.prevod, :"Jesi li ti "prehladjen- a, tj. normalana? :) A, ja o svojim iksustvima ne bih, ionako sam ja prepatetična za ovaj Forum, pa kako kažu, da ne patetišem. :) Toliko. Ja ne verujem u uspešnost veza sa lažljivim ljudima. A sa ljudima koji su odani i pošteni, iz kuće u kojoj te se neko ne stidi, e u uspešnost veze s takvim verovaću taman da ga upoznam na Marsu. Toliko. ♥

a šta ćemo sa lažljivcima manipulatorima?

Poslednja izmena:

Ne znam za te seksualno-emotivne odnose ali ja sam npr upoznala jednog Sasu s'kojim sam se srela i u rl,i zaista mi je drago da sam to uradila jer sam stekla divnog prijatelja.Ovim putem ga pozdravljam :lol::cao:
a da,nije u pitanju fb,ali jeste drustvena mreza

Kad smo već kod upoznavanja, jedno mi je ostalo interesantno ali ni to nije bio fb, fb smo razmenili mnogo kasnije jer sam ga već znala. Mislim da sam ga našla na onom četu krstarice pre ko zna koliko godina :lol: dialup ili tako nešto, tada je čet (onaj blesavi, nasumični, pun bolesnika i pedofila i ponekog normalnog čoeka) bio ubedljivo najinteresantnija stvar koju je internet nudio. Mislim da smo se sretali na tom četu dugo i baš fino komunicirali, na neko zezanje u vezi sa deljenjem informacija kažem mu - dobro bre oćeš i jmbg evo ti i pošaljem a on turi hahahahaha hahahahaha hahahahah..... missim jesam duhovita :rumenko: ali nisam toliko, u čemu je fora? Ispade da nam je isti datum rođenja. I tako blabla msn blabla telefon blabla na nekoj žurci ispade ql prijatelj. Nije sve samo u muvanju je l te. Fb je najinteresantniji zbog tih nekih davno izgubljenih rodbinskih veza, za ostalo su odgovorne mreže koje zapravo upoznaju nepoznate.

Back