Drustvene mreže

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa tim lajkovima se zajebava balavurdija . Prvi kontakt ne ostvarujem preko fejsbuka neko preko drugih sajtova .
Kasnije zenske prebacujem na svoj FB profil , ali moram paziti da ih ne bude puno . Pazim da ih ne bude vise od 25 jer zna
biti zaebano ako ih je vise . One bez veze izbacujem sa liste , a sa onim bas bitnima sam na Skajpu .

A sta ce ti toliko puno zena? Samo si pravis obavezu a sve imaju istu picu.

Sta se smijes , desavalo se da se dopisujem sa tri u isto vrijeme , a sa cetvrtom kuckam na mob telefonu .
Dobro se mora paziti kojoj se sta pise i nije uopste uzivanje .

Zapravo sam upoznala lika koji je to radio i gledala sam kako :lol: a čak nije ni neki macan nego onako... žgoljavko :D
I stvarno se zajebo u jednom momentu pa su obe (m, dve od tri) trebale da dođu u isto vreme.

Dvadeset pet su na listi prijatelja . Balavci ih imaju i po 500 , ali to je bez veze .

Pa ok, ja ih nemam 500, ali imam onako oko 250 na listi, ali tu imam i poznanike, kolege i kolegice sa faxa, iz srednje škole drugare itd.
I nadje se poneka sa strane što mi nije nista.

Al ybg, ti vjerovatno trazis malo starije žene, one se i lakse mogu pokupiti, a sta ces kad je cura mlada, atraktivna, onda se napuše, misli da piša kolonsku vodu.

Pa ok, ja ih nemam 500, ali imam onako oko 250 na listi, ali tu imam i poznanike, kolege i kolegice sa faxa, iz srednje škole drugare itd.
I nadje se poneka sa strane što mi nije nista.

Al ybg, ti vjerovatno trazis malo starije žene, one se i lakse mogu pokupiti, a sta ces kad je cura mlada, atraktivna, onda se napuše, misli da piša kolonsku vodu.
Te koje pishaju kolonjsku vodu odmah izbacujes sa liste . Ja to radim sa zadovoljstvom .
Imam ih na listi oko 25 , a izbacio sam ih oko 50 !:mrgreen:
Jebenije su ove starije , znaju sve fore .

Vjerovatno i sami naziv teme asocira na sadržaj teme.

Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
Koliko je to dobro, i da li je ustvari dobro za neke prve korake, flertovanje ?

Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.

nisam za tu varijantu
ne volim ljude da pustam u svoj zivot tek tako a kamo li da se upoznajem ili flertujem preko fb-a
uglavnom, mislim da nema razlike u odnosu bilo upoznati nekog na ulici ili na netu
ljudi se nadju ili ne nadju

nisam za tu varijantu
ne volim ljude da pustam u svoj zivot tek tako a kamo li da se upoznajem ili flertujem preko fb-a
uglavnom, mislim da nema razlike u odnosu bilo upoznati nekog na ulici ili na netu
ljudi se nadju ili ne nadju

Da, ali ne mogu takodjer da shvatim, evo konkrentno cure, sto se dopisuju sve regularno, a nakon par dana na ulici prodje pokraj tebe ko pokraj bandere.
Pa ja bih barem prdno', treba da se zna neki red.

Ja s kim necu da imam kontakt, ni ne prihvatam ga na fb uopće.

Da, ali ne mogu takodjer da shvatim, evo konkrentno cure, sto se dopisuju sve regularno, a nakon par dana na ulici prodje pokraj tebe ko pokraj bandere.
Pa ja bih barem prdno', treba da se zna neki red.

Ja s kim necu da imam kontakt, ni ne prihvatam ga na fb uopće.

haha
a sta znam, ja nema nikog koga ne znam, u principu i one sa kojima sam ostvarila kontakt bilo koji, ograniceni su, a da ih licno ne poznajem
u pitanju je sta u stvari?
papir trpi sve, svako slovo ili osobina su izrazajnije a lakse je nekome nesto napisati nego to isto reci i pogledati ga u oci
zasto? verovatno zato sto se ljudi sazivljavaju previse sa virtuelnom stvarnoscu i ostane sve na tom virtuelnom i vizuelnom
kako se ja mogu muvati sa nekim kome oci u zivotu nisam videla? :eek:
meni je abnormalno da se ja lozim na neciju sliku, rec koju mi je napisao a ne koju je izgovorio i pogledao u mene

Vjerovatno i sami naziv teme asocira na sadržaj teme.

Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
Koliko je to dobro, i da li je ustvari dobro za neke prve korake, flertovanje ?

Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.

Ne mislim ništa dobro. Zato fb više i nemam. Više sam za varijantu da me muva uživo a ne preko neta. Na netu sve to doživljavam samo kao dobro zezanje.

Jednostavno, kao i u realnom zivotu mozda ces ostvariti kontakt, a mozda i ne. Nema pravila. Drustvene mreze su pogodne za poziv na izlazak/setnju/kafu jer jednostavno nemam ni toliko zelje ni vremena da jurim nekoga po gradu pa ako zbog toga gradi neke predrasude da sam ovakav ili onakav to je onda njen problem.

Poslednja izmena:
FB nije los, ako preko njega mozes da upoznas ljude sa kojima imas zajednicke prijatelje koje mozda ne bi upoznao zbog x razloga i okolnosti.

Naravno da je prihvatljivo da se pomocu toga uspostavi i live kontakt i razvije veza ili blisko prijateljstvo.

Lose je ako to postane i ostane primarni nacin komunikacije. Mada sada sve to moze i preko mobilnog, tako da mu dodje kao visi nivo SMS dopisivanja.

Vjerovao ili ne, ja sam upoznao cure koje gledaju na to koliko decko ima lajkova na statusima, slikama, objavljenim linkovima pjesama, i na osnovu toga zakljucuju da li je decko "faca" ili ne.

Dobro, to su vec pacijenti. Moj mladji brat koji se mnogo vise bleji na fejsu mi je pricao da mnogi prave desetine laznih profila, upravo zarad skupljanja lajkova i gluposti.

Back