gost 267708
Veoma poznat
- Poruka
- 12.785
Ја ни немам фејсбук, заправо не радим ништа што је "ин" или "модерно".. Тако да..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa tim lajkovima se zajebava balavurdija . Prvi kontakt ne ostvarujem preko fejsbuka neko preko drugih sajtova .
Kasnije zenske prebacujem na svoj FB profil , ali moram paziti da ih ne bude puno . Pazim da ih ne bude vise od 25 jer zna
biti zaebano ako ih je vise . One bez veze izbacujem sa liste , a sa onim bas bitnima sam na Skajpu .
Sa jednom ili dve sam u igri , a ostale drzim na stent baju .A sta ce ti toliko puno zena? Samo si pravis obavezu a sve imaju istu picu.
Sa jednom ili dve sam u igri , a ostale drzim na stent baju .
Sta se smijes , desavalo se da se dopisujem sa tri u isto vrijeme , a sa cetvrtom kuckam na mob telefonu .
Sta se smijes , desavalo se da se dopisujem sa tri u isto vrijeme , a sa cetvrtom kuckam na mob telefonu .
Dobro se mora paziti kojoj se sta pise i nije uopste uzivanje .
Dobro se mora paziti kojoj se sta pise i nije uopste uzivanje .
Za samo dopisivanje ne treba puno vremena , ali ebes dopisivanje ako ih ne upoznas uzivo .Ma pusti stent baj, to i one za tebe misle. Nego jel trosis puno vremena na to sve?
Dvadeset pet su na listi prijatelja . Balavci ih imaju i po 500 , ali to je bez veze .dve, tri, pa i četiri mogu da razumem. ali 25![]()
Ma pusti stent baj, to i one za tebe misle. Nego jel trosis puno vremena na to sve?
Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
A je l vam raste penis od sve ove priče?![]()
Dvadeset pet su na listi prijatelja . Balavci ih imaju i po 500 , ali to je bez veze .
Te koje pishaju kolonjsku vodu odmah izbacujes sa liste . Ja to radim sa zadovoljstvom .Pa ok, ja ih nemam 500, ali imam onako oko 250 na listi, ali tu imam i poznanike, kolege i kolegice sa faxa, iz srednje škole drugare itd.
I nadje se poneka sa strane što mi nije nista.
Al ybg, ti vjerovatno trazis malo starije žene, one se i lakse mogu pokupiti, a sta ces kad je cura mlada, atraktivna, onda se napuše, misli da piša kolonsku vodu.
Vjerovatno i sami naziv teme asocira na sadržaj teme.
Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
Koliko je to dobro, i da li je ustvari dobro za neke prve korake, flertovanje ?
Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.
nisam za tu varijantu
ne volim ljude da pustam u svoj zivot tek tako a kamo li da se upoznajem ili flertujem preko fb-a
uglavnom, mislim da nema razlike u odnosu bilo upoznati nekog na ulici ili na netu
ljudi se nadju ili ne nadju
Da, ali ne mogu takodjer da shvatim, evo konkrentno cure, sto se dopisuju sve regularno, a nakon par dana na ulici prodje pokraj tebe ko pokraj bandere.
Pa ja bih barem prdno', treba da se zna neki red.
Ja s kim necu da imam kontakt, ni ne prihvatam ga na fb uopće.
Vjerovatno i sami naziv teme asocira na sadržaj teme.
Koliko je to dobro, i da li je ustvari dobro za neke prve korake, flertovanje ?
Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.
Vjerovao ili ne, ja sam upoznao cure koje gledaju na to koliko decko ima lajkova na statusima, slikama, objavljenim linkovima pjesama, i na osnovu toga zakljucuju da li je decko "faca" ili ne.