Друштвене мреже и тинејџери

Iskljucio sam bio fejs i veceras razmisljam da ga ponovo ozivim kad naidjem na ovo.

http://www.24sata.rs/zivot/specijal/vest/kako-da-ga-zavedete-na-fejsbuku/99133.phtml

E neces ga Useru ponovo aktivirati majku vam qrvinsku *****.

hahaha pa oplakah, ovo kao da je pisala baba saveta iz bravo novina

Prateći njegov profil, znaćete šta se njemu dopada, pa možete time da se vodite kada odlučujete o tome šta biste vi postavili na vašem profilu. Nakon okupljanja u njegovom omiljenom kafiću, postavite fotografije. To bi bio odličan povod za razgovor.

ovo me plasi

imam fejsbuk..sta znam, ne bih ga gasila, omogucio mi je lajv kontakt s brdo ljudi koje mimo njega nikad ne bih srela...jedino mrzim radove kad mi drugarica na dva minuta od mene pocne kuckati neke kilometarske novosti...samo je presecem da izadjemo na vazduh kao ljudi. ziv kontakt je neprocenjiv, a fb dodje tu da nadje jos zanimljivih ljudi mimo onih u okruzenju reala

Poslednja izmena:
hahaha pa oplakah, ovo kao da je pisala baba saveta iz bravo novina

Prateći njegov profil, znaćete šta se njemu dopada, pa možete time da se vodite kada odlučujete o tome šta biste vi postavili na vašem profilu. Nakon okupljanja u njegovom omiljenom kafiću, postavite fotografije. To bi bio odličan povod za razgovor.

ovo me plasi

imam fejsbuk..sta znam, ne bih ga gasila, omogucio mi je lajv kontakt s brdo ljudi koje mimo njega nikad ne bih srela...jedino mrzim radove kad mi drugarica na dva minuta od mene pocne kuckati neke kilometarske novosti...samo je presecem da izadjemo na vazduh kao ljudi. ziv kontakt je neprocenjiv, a fb dodje tu da nadje jos zanimljivih ljudi mimo onih u okruzenju reala

Kako vreme prolazi,sve vise mislim da su ove novine apsolutno u pravu.
Fejsbuk je mesto gde sebe mozes da prezentujes u sto boljem svetlu,bez da te iko prekida i realno,svi tamo se prezentuju najbolje sto mogu,jedino se ja glupiram.
Iskreno razmisljam da ukinem svoj profil,da udarim neke sminkerske fotke i da otvorim novi i da napravim zescu sminku,maksimalno da se isfoliram kao svi.

Kako vreme prolazi,sve vise mislim da su ove novine apsolutno u pravu.
Fejsbuk je mesto gde sebe mozes da prezentujes u sto boljem svetlu,bez da te iko prekida i realno,svi tamo se prezentuju najbolje sto mogu,jedino se ja glupiram.
Iskreno razmisljam da ukinem svoj profil,da udarim neke sminkerske fotke i da otvorim novi i da napravim zescu sminku,maksimalno da se isfoliram kao svi.

Изузми и мене.:mrgreen: Ја тамо толико лупетам,а не дао Бог да неко из реала види мој твитер налог,па ја мислим да би сви доживели срчку. То што ја тамо пишем,то је нехумано.:hahaha:

Meni je najjadnije kad devojke izgledaju lepo, a uzivo katastrofa...Mislim da se fotosop u zadnje vreme koristi mnogo vise od fejsa...

Naravno,da ne mislis da treba da se slikaju da izgledaju sto gore? :D U sustini one se slikaju sa mozda tudjim,lepim i skupim krpicama,a vamo kad izadju na ulicu nemaju kinte za dobre stvari pa izgledaju kao da ih poplava izbacila.

Naravno,da ne mislis da treba da se slikaju da izgledaju sto gore? :D U sustini one se slikaju sa mozda tudjim,lepim i skupim krpicama,a vamo kad izadju na ulicu nemaju kinte za dobre stvari pa izgledaju kao da ih poplava izbacila.

Pa ja imam drugaricu koja ima sto kila odokativno, a na fejsu je mrsavija od mene, lice kao porcelanska vaza, zubi beli kao sa reklame za kolgejt, mislim, ne da je preterala, nego strasno... Necu ni ja staviti sliku na kojoj sam ruzno ispala, ali nadam se da uzivo izgledam bar slicno...:rotf:

hahahh ni ja nemam puno slika, ne slikam se često a i mahom su to poluiskrivljene slike iz izlazaka, i onda mrzim što me ljudi pitaju zašto nigde ne izlazim :?
pa ebote ako nemam apdejt kad sam išla u wc i kojom pastom sam oprala zube posle jučerašnjeg pileta od zilion evrića ne znači da nemam život

i kad okačim nešto tipa kiril džajkovski, za kog ne zna možda 2,3 moja fejsbuk prijatelja, a lajkuju mi sve drugarice :lol:
čemu

A Kosovarke :) Da vidiš kakve su kod mene u Nišu,uh ;) a sve iz nekih vukoj*bina :mrgreen:
Kosovarke spadaju u red najlepših srpkinja, mada ima kandidatkinja iz dosta krajeva... :mrgreen:

A za ovo drugo, zavisi šta je za koga vukoj*ina... :lol:

Kapiram da si južnjak i da to nema veze sa društvenim mrežama.
Kapiram da ima izuzetaka koje mogu nabrojati na prste jedne ruke koju bi bez problema za njih dao.
Kapiram da je Instagram mnoooooogo hipsteVska stvar...Da bar napišem nešto vezano za temu.:lol:
Skapirao si.

A ja kapiram da tvoja lična iskustva ne trebaju imati puno veza sa opštim stanjem i da nije potrebno generalizovati... Iz iskustva znam, Kosovari su jako teški ljudi ponekada... ali u duši jako dobri...

I da ne budem skroz off... Nemam fb, nemam tviter, nemam instagram, nemam myspace... da li ja postojim? :(

Ja ne verujem,znači moram da se vratim na latinicu,jer mi pola teksta izvetri kada ga god napišem našim pismom. :eek:

Rekoh,da što se Kosovara tiče,nije da ih mrzim,ali me jako pogadja to što nisu uspeli da odole pritisku Šiptara,i što su jedan manji deo njih poprodavali svoja imanja za ogromne pare,a onda su velikoj vecini pokrali imanja,i proterali ih-.
Sada su ti isti,pokupovali stanove po Beogradu,šegače se,umišljaju da su superiorni u odnosu na sve,voze besna kola...

Ne bih ni da komentarišem to što ću,možda ne ja,ali generacije koje dolaze biti ti koji ce morati da brane tu zemlju u eventualnom ratu(a bice ga,sigurno,kad tad,ma u kom obimu).

Tako da,ne bih da ulazim u dalju polemiku,ne planiram sa svima da zaratim,jer je moguce da se vecina ne slaze sa mojim rezonom. :lol:

Poslednja izmena:

Back