Jbg, brate... ti pričaš o onim seljačinama (ne po nacionalosti, po ličnosti), koji su umislili da su nešto i da su neke baje pa su odlučili da čim su stigli u BG postanu snobovi... ali, ono, to ne čine samo oni koji dođu sa Kosova, to čine i oni koju dođu iz Niša, iz Leskovca, iz Kraljeva, iz Valjeva, iz Babušnice... Ali sve je do ljudi, ne do regionalne pripadnosti...
A fora je da je vrlo malo ljudi koji su došli sa KiM našli tako uhlebljenje i uspeli da prodaju svoja velika imanja za ogroman novac, bar približno realan pravoj vrednosti... verujem da i sam znaš da je mnogo, mnoogo više onih koji i ono što su prodali, bilo im je jedva dovoljno da zazidaju neku kuću u Alibunaru, ili kupe plac u nekom selu kod Svilajnca... a neki su jednostavno došli samo sa dva kofera, i ni dan danas nisu uspeli isterati pravdu... i povratiti svoje otete domove, tj. novac za njih... Pa sada žive u barakama, prihvatnim centrima, mislim da i sam znaš to... A bilo je i onih kojima su suviše besni da bi bili pohlepni, i jednostavno popalili kuće, a oni koji su izbegli su tada zahvaljivali Bogu što nisu popalili i njih...
Pa ako se ikad bude ratovalo, a čini mi se da sa ovakvom politikom neće još dugo vremena, taman toliko dok zaboravimo gde su nam koreni i predaci, ratovaće se za
Manastire, Crkve, Srpsku zemlju, ne za placeve...
Ali, jbg... nismo na Politici, već tinejđerima... pa nastavimo u tom stilu.