Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Da sam rodila u 30-oj verovatno ni ja ne bih cekala za drugo.Ali ovako imam vremena,planiram prvo da zavrsim fakultet,da iz tatine firme predjem na neko drugo radno mesto i onda da zatrudnim,otprilike oko 24-te.Ali ukoliko se iz nekog trenutka nepaznje,dogodi da pre planiranog roka ostanem u drugom stanju,beba ce biti vise nego dobro dosla.Tako da se necu opterecivati,sta bude-bice.Pa hajde onda Zia uskoro da te vidimo i na Kutku za trudnice,nesto nam je ta tema tiha u poslednje vreme.
veruj mi da bih bila jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako srećna da se desi..no i sa Gabrielom smo se načekali, nije sve išlo glatko, ali višegodišnji trud se isplatio...nadam se da su mi trenutno hormoni još uvek na tako visokom nivou da će možda sad sve ići lakše...da ću lakše zatrudneti, a sve ostalo će već biti okej....samo to da se desi...a ti Happy-ca znam da si još mlada, i da želiš još što šta da postigneš pre drugog deteta, ali nemoj ni predugo da čekaš...po mom mišljenju idealno nikad neće biti, ni materijalno, mi emocionalno....znači ne treba čekati idealne uslove, nego jednostavno kad tamo duboko unutra osetiš da je došao trenutak, e onda brzo brzo poradite na tome...

ops: