toma_ns
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
To sigurno kazes svojim roditeljima koji su te tako lepo vaspitalikuš pseta... đubrad sebična i neradnička...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sigurno kazes svojim roditeljima koji su te tako lepo vaspitalikuš pseta... đubrad sebična i neradnička...
sramota je da uopšte raspravljamo o ovome...
treba da se stidiš svog glasa
najlepše godine života proveli smo kao psi... gladni...
a tebi smešno...
kuš pseta... đubrad sebična i neradnička...
i što bi rekao nepoznati počinilac-za koga je glasala "naša maja" ?
Uticajni Londonski Gvardijan veruje da će Nikolic pobediti na Izborima u Nedelju..
Kosovo će proglasiti nezavisnost iduce nedelje-Slovenija će zatraziti hitan miting svih EU clanica sa ciljem priznanja Kosova i slanja EU misije..
Koštunica trazi od Tadica da ne podrzi EU slanje misije-najverovatnije pada Vlada i novi Izbori gde pobedjuju Radikali..
Srbija zamrzava odnose sa EU i okrece se prema Rusiji..
Ocekuje se veca kriza na Balkanu i EU..
moguć je pad evra prema dolaru..
http://www.guardian.co.uk/international/story/0,,2251047,00.html
To sigurno kazes svojim roditeljima koji su te tako lepo vaspitaliI treba - zasluzili su.
Slusaj "kvalifikovani":
Ja sam tu tvoju DANASNJU platu zaradjivao jos za vreme dok je Milan Panic bio premijer.......Zato nemoj da seres puno..........
A sto se drugih stvari tice..
Nije valjda da za te pare koje ti danas poklanjanju zahvaljujuci clanskoj karti, moras nesto i da radis?
Ne mogu da verujem.to je stvarno strasno, i bezobrazno s njihove strane.
Slusaj "kvalifikovani":
Ja sam tu tvoju DANASNJU platu zaradjivao jos za vreme dok je Milan Panic bio premijer.......Zato nemoj da seres puno..........
A sto se drugih stvari tice..
Nije valjda da za te pare koje ti danas poklanjanju zahvaljujuci clanskoj karti, moras nesto i da radis?
Ne mogu da verujem.to je stvarno strasno, i bezobrazno s njihove strane.
da li neko normalan može da kaže da je plata od 25 e ok, a plata od 550 e ne valja
toliko ste slepi i pristrasni da ne vidite kuda idete...
nemam ništa protiv... samo napred...
nemojte samo terati nas tim putem
Taman posla - niko vas ne tera bilo gde. U demokratskim zemljama narod odlucuje ko ce biti na vlasti. Oni koji sebe nazivaju demokratama treba to prvi i da prihvate.da li neko normalan može da kaže da je plata od 25 e ok, a plata od 550 e ne valja
toliko ste slepi i pristrasni da ne vidite kuda idete...
nemam ništa protiv... samo napred...
nemojte samo terati nas tim putem
ja sam zbog ovog se.e juče bio banovan... molim drugove moderatore da ne spavaju
Kaze milion i sest stotina hiljada ljudi u Srbiji, u prvom izbornom krugu......
Od toga kaze MILION njih vise nego sto ih je tako mislilo u decembru 2000......
Tih milion sigurno zivi bolje ?Pa hoce iz obesti promene......
svi radikali u severnu koreju, a ostali u južnu... al' nemoj posle da dolazite kod nas po 'leba...
I zasto mislis da je predsednik drzave odgovoran za tvoju platu?
Svasta se ovde vidi: ovaj trazi pomoc moderatora a izvredjao je koga je stigao u svakom postu. Spam i da ne spominjemja sam zbog ovog se.e juče bio banovan... molim drugove moderatore da ne spavaju
Taman posla - niko vas ne tera bilo gde. U demokratskim zemljama narod odlucuje ko ce biti na vlasti. Oni koji sebe nazivaju demokratama treba to prvi i da prihvate.
I zasto mislis da je predsednik drzave odgovoran za tvoju platu?
Svasta se ovde vidi: ovaj trazi pomoc moderatora a izvredjao je koga je stigao u svakom postu. Spam i da ne spominjem![]()
Eto ko je fasista i ko proteruje.svi radikali u severnu koreju, a ostali u južnu... al' nemoj posle da dolazite kod nas po 'leba...
Narodu je zlo od lopovluka, afera, optuživanja, čerečenja i sve to na oči gladnih, obespravljenih i poniženih. Pre neki dan saznali smo da je nestalo četiri hiljade stanova! Pa da je četiri hiljade zrna kafe, srkali bi je do onomad.8-)
Ne govorimo o logici i filozofiji nego o ustavu i zakonu Srbije. Gde stoji da je predsednik republike odgovoran za plate gradjana?Добра логика.![]()
Кад је председник радикал, онда није одговоран, а кад је неки други, онда јесте.
Eto ko je fasista i ko proteruje.
Radikali su bili i ostace u Srbiji - kome se ne svidja moze da ide; naravno ne mora ali nema razloga ni nekoga na silu zadrzavati u drzavi koju mrzi, sa narodom koji prezire.
taj milion i šesto hiljada je najzad morao da počne da radi nešto, a ne da pije pivo po propalim firmama na račun poreskih obveznika...
znam da je teško razumeti ekonomiju, zato mi odgovori za koga je glasala "naša maja"
zato što je "rupa na tepihu" bio predsednik parlamenta samo tri dana i izazvao je krah na berzi i pad dinara... šta bi bilo da je stvarno neka vlast?