Други круг: Николић против Тадића

Николић или Тадић

• Ukupno glasova
    472
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sramota je da uopšte raspravljamo o ovome...

treba da se stidiš svog glasa

najlepše godine života proveli smo kao psi... gladni...

a tebi smešno...

kuš pseta... đubrad sebična i neradnička...

i što bi rekao nepoznati počinilac-za koga je glasala "naša maja" ?

Slusaj "kvalifikovani":
Ja sam tu tvoju DANASNJU platu zaradjivao jos za vreme dok je Milan Panic bio premijer.......Zato nemoj da seres puno..........

A sto se drugih stvari tice..
Nije valjda da za te pare koje ti danas poklanjanju zahvaljujuci clanskoj karti, moras nesto i da radis?
Ne mogu da verujem.to je stvarno strasno, i bezobrazno s njihove strane.

Uticajni Londonski Gvardijan veruje da će Nikolic pobediti na Izborima u Nedelju..
Kosovo će proglasiti nezavisnost iduce nedelje-Slovenija će zatraziti hitan miting svih EU clanica sa ciljem priznanja Kosova i slanja EU misije..
Koštunica trazi od Tadica da ne podrzi EU slanje misije-najverovatnije pada Vlada i novi Izbori gde pobedjuju Radikali..
Srbija zamrzava odnose sa EU i okrece se prema Rusiji..
Ocekuje se veca kriza na Balkanu i EU..
moguć je pad evra prema dolaru..

http://www.guardian.co.uk/international/story/0,,2251047,00.html

Значи, Николић побеђује, дакле, Николић председник.

После, пада влада, и парламентарни избори...

Али, како се може очекивати да победе радикали?

Председник државе је из њихове странке, а - изгубио КиМ.

Дакле, Тома ће остати записан у историји Србије као председник за чијег је "вакта" Србија изгубила КиМ.

Није успео да их сачува, како је обећавао :twisted:

Slusaj "kvalifikovani":
Ja sam tu tvoju DANASNJU platu zaradjivao jos za vreme dok je Milan Panic bio premijer.......Zato nemoj da seres puno..........

Nije valjda da za te pare koje ti danas poklanjanju zahvaljujuci clanskoj karti, moras nesto i da radis?

ja sam zbog ovog se.e juče bio banovan... molim drugove moderatore da ne spavaju

Slusaj "kvalifikovani":

nije to moja plata glupi mali čoveče

prosek 1999. bio je 30 e

prosek 2008. je 320 e

dakle nije reč o meni... reč je o tvojoj nepopravljivoj gluposti...

isi umri sam, nemoj vući nas...

da li neko normalan može da kaže da je plata od 25 e ok, a plata od 550 e ne valja

toliko ste slepi i pristrasni da ne vidite kuda idete...

nemam ništa protiv... samo napred...

nemojte samo terati nas tim putem

Kaze milion i sest stotina hiljada ljudi u Srbiji, u prvom izbornom krugu......

Od toga kaze MILION njih vise nego sto ih je tako mislilo u decembru 2000......

Tih milion sigurno zivi bolje ?Pa hoce iz obesti promene......

da li neko normalan može da kaže da je plata od 25 e ok, a plata od 550 e ne valja

toliko ste slepi i pristrasni da ne vidite kuda idete...

nemam ništa protiv... samo napred...

nemojte samo terati nas tim putem
Taman posla - niko vas ne tera bilo gde. U demokratskim zemljama narod odlucuje ko ce biti na vlasti. Oni koji sebe nazivaju demokratama treba to prvi i da prihvate.

I zasto mislis da je predsednik drzave odgovoran za tvoju platu?

Kaze milion i sest stotina hiljada ljudi u Srbiji, u prvom izbornom krugu......

Od toga kaze MILION njih vise nego sto ih je tako mislilo u decembru 2000......

Tih milion sigurno zivi bolje ?Pa hoce iz obesti promene......

taj milion i šesto hiljada je najzad morao da počne da radi nešto, a ne da pije pivo po propalim firmama na račun poreskih obveznika...

znam da je teško razumeti ekonomiju, zato mi odgovori za koga je glasala "naša maja"

Taman posla - niko vas ne tera bilo gde. U demokratskim zemljama narod odlucuje ko ce biti na vlasti. Oni koji sebe nazivaju demokratama treba to prvi i da prihvate.

I zasto mislis da je predsednik drzave odgovoran za tvoju platu?

zato što je "rupa na tepihu" bio predsednik parlamenta samo tri dana i izazvao je krah na berzi i pad dinara... šta bi bilo da je stvarno neka vlast?

Narodu je zlo od lopovluka, afera, optuživanja, čerečenja i sve to na oči gladnih, obespravljenih i poniženih. Pre neki dan saznali smo da je nestalo četiri hiljade stanova! Pa da je četiri hiljade zrna kafe, srkali bi je do onomad.8-)

dosta je i meni lopovluka... što ne znači da treba da treba da uništimo i ovo malo nečega što smo jedva stvorili... da je ds bio bolji srs bi danas bio davna prošlost...

ovako-između fašiste i bitange, ja glasam za bitangu

Добра логика. :roll: :roll:

Кад је председник радикал, онда није одговоран, а кад је неки други, онда јесте.
Ne govorimo o logici i filozofiji nego o ustavu i zakonu Srbije. Gde stoji da je predsednik republike odgovoran za plate gradjana?
A ekonomsku politiku vodi vlada, zar ne?

taj milion i šesto hiljada je najzad morao da počne da radi nešto, a ne da pije pivo po propalim firmama na račun poreskih obveznika...

znam da je teško razumeti ekonomiju, zato mi odgovori za koga je glasala "naša maja"

Milion njih sedi i pije po kafanama????????
Ne mogu da verujem da mozes tako, i toliko da lupetas............
Ljudi po unutrasnjosti nemaju bukvalno `leba da jedu, dok spavaju po tetkinim kaucima:lol:

ti si samo prividno ispao kao "dobitnik " tranzicije........Onih 25 e 1999. je realno vredelo bar kao pola tvoje danasnje plate.......a tek cete videti prave boljitke ove vlasti, kada rasprodaju ovo malo sto je ostalo, pa bude trebalo da se ponovo stvara........Tacnije, tada to necete videti, jer su egzoticna ostrva na koja ce danasnji ekspoerti otici van naseg domasaja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back