Други круг: Николић против Тадића

Николић или Тадић

• Ukupno glasova
    472
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледам Утисак на Б92.
Што лажу народ са тим називом емисије, то није "утисак недеље", већ "дојам тједна". А да, у тој емисији зна се ко има претплатничу карту: Теофил Панчић, трио вештица из Салема (Борка Вућић, Соња Би серко, Наца Кандић), Свилени, манеКен, Прашак, Говедо, дерски_пе гласић Султан од Меридијана.. и много још ""независних"" и ""објективних"" политичких анал итичара. (морам чак дупле наводнике).. и још много њих. Јер, конкуренција у пљувању је толико велика да мислим да би требало да емисију воде у Арени да тамо стану сви дежурни пљувачи. И каква бре Оља, што се скрива иза надимка?

"Boze oprosti im jer ne znaju sta rade"(Isusov cit.)

Narode zar imas toliko kratko pamcenje?!

(Neki "covek"koji bi trebalo da predstavlja menadzera Marije Serifovic, optuzuje jednu Miru Banjac da deli ljude na ljude prvog, drugog i treceg reda!Sta je s ovim covekom?, gde mu je pamet?gde srlja?, u izvrljane, prljave ulice, izginule silne ljude?, restrikcije?, prazne prodavnice?ocaj?cemer?jad?bedu?inflaciju?kriminal u cvatu?)

Javno obracanje gospodinu Tomislavu Nikolicu

Gosp.Tomislave Nikolicu obecavate invalidima dostojanstvo i pomoc?!!!Pa sto im niste pomogli pre nekolicinu godina kada ste bili slizani sa Slobodanom Milosevicem i SPS-om na vlasti, sto tada niste uveli te cuvene "promene"?!
Na Karadjordjevom trgu u Zemunu vam je jedna od poslovnica radikalne stranke. Prosetajte malo do tamo da vidite kakav vam je izlog, upljuvan, strokav ispunjen popadalim muvama iz 1999.Tesko vam je da pocistite???
Takva bi nam i zemlja bila koju bi vi vodili...upljuvana, strokava, ziveli bi u djubristu kao sto smo i ziveli...Pre nego pocistite zemunsku pijacu , pocistite tu kancelariju!(znate onu staru-prvo ispred svoga praga...)
U propagandnom programu vi se igrate sa svojim unucima u svojoj kuci u kojoj ste napravili unucima decju sobu.To je bas lepo od vas, samo bas ovih dana opremam sobu svome sinu pa znam koliko kosta jedna takva decja soba, citavo jedno malo bogatstvo za tako malu prostoriju.I neka kosta, i treba svojima obezbediti najbolje, ali nemojte napadati druge kako super zive i trose.Cutite i ne obracajte se sirotom narodu sa laznim obecanjima i napadima na neke kako sjajno zive jer "ne zive Tomice"!
Vasa kampanja pod nazivom"pohvali budalu" je krajnje degutantna i vulgarna jer svi znamo ko je obezbedio frontove na srpsko-slavonskoj granici(odatle i oni jadni ljudi bez ekstremiteta-invalidi kojima sad zelite pomoci) i cuvenu"Silerovu", u kojoj su bespravno gradili kurta i murta zahvaljujuci vasem "Aminu"....
Ima Tomislave jos mnogo toga sto bih vam sasula u lice u ime moga sina, jer je jos mali,...ali i u svoje ime, ali se ipak nadam da ce RAZUM prevladati i da ce nase pametne zene kojima pricate nebuloze na javnim obracanjima, shvatiti sovinizam koji ste nam uputili 24. Januara, a toga niste ni svesni,velika je to sramota!
Nemojte nam vi govoriti sta mi treba da radimo i koji je nas polozaj, mi zene to jako dobro znamo i by the way beba ne doji kako vi kazete na snimku u porodilistu, vec Zena-Majka!Ako niste znali!

I zato zbog nasih mladih Novaka, Jelena, Ana i sve nase dece vas prezirem i zelim da se sunovratite tamo gde i pripadate, na upljuvanu kancelariju na Karadjordjevom trgu u kojoj cete kada je pocistite mozda jednog dana i progledati!Za sve ima nade, pa mozda i za iskup vase gresne duse!

Ne kazem da je vas suparnik na izborima 03.02. fenomenalan i da je savrsen,daleko od toga, ali smatram da je bolji kao COVEK, sto je za mene kao pojedinca ovog naroda od neprocenjivog i presudnog znacaja!
Povodom toga cak mu ni ime ne spominjem, samo mu daje svoj jasan i glasan glas!

VEEEEELIKI glas za predsednickog kandidata br.2!!!

Stara Zemunka!

Opremanje decije sobe i luksuzne vile se nikako ne mogu svrstati u istu kategoriju, ima tu "male" razlike u ceni. Ulice su iskopane sirom Srbije, dodjite do Nisa...a ovi vaseg predsednickog kandidata ko avet sami vladaju deceniju skoro, a ne nekolicinu godina, ko sto napisa neko!
Spominjes Novaka i Anu, Jelenu... pa sto ne daju Djokovicima lokaciju za Akademiju? Daju al ucenjuju: podrzite Tadica na izborima i imacete je!!! U Novaku, Ani, Jeleni i ostalim Velikim ljudima smo svi isti, svi ih volimo a ne samo "bogom dani".
Necu o ratu, necu o izbeglicama, necu o licima sa hendikepom, jer se zbog svih pokidanih ruku, nogu, unistenih domova se vas presednik izvinio. Ja nikada u zivotu oruzje nisam video(osim na televiziji), a on se kao predsednik moje zemlje izvinio i u moje ime!!!
A dali se neko drugi nama izvinio, da li se neko izvinio Srbima??? Mesic je ustasama u Australiji rekao da je Hrvatska u drugom svetskom ratu dva puta pobedila. I kao NDH i kasnije??? Da li se neko izvinio za Jasenovac???
Tadic bolji covek...Nikolic ima skupu decju sobu...kakve budalastine!!!

Opremanje decije sobe i luksuzne vile se nikako ne mogu svrstati u istu kategoriju, ima tu "male" razlike u ceni. Ulice su iskopane sirom Srbije, dodjite do Nisa...a ovi vaseg predsednickog kandidata ko avet sami vladaju deceniju skoro, a ne nekolicinu godina, ko sto napisa neko!
Spominjes Novaka i Anu, Jelenu... pa sto ne daju Djokovicima lokaciju za Akademiju? Daju al ucenjuju: podrzite Tadica na izborima i imacete je!!! U Novaku, Ani, Jeleni i ostalim Velikim ljudima smo svi isti, svi ih volimo a ne samo "bogom dani".
Necu o ratu, necu o izbeglicama, necu o licima sa hendikepom, jer se zbog svih pokidanih ruku, nogu, unistenih domova se vas presednik izvinio. Ja nikada u zivotu oruzje nisam video(osim na televiziji), a on se kao predsednik moje zemlje izvinio i u moje ime!!!
A dali se neko drugi nama izvinio, da li se neko izvinio Srbima??? Mesic je ustasama u Australiji rekao da je Hrvatska u drugom svetskom ratu dva puta pobedila. I kao NDH i kasnije??? Da li se neko izvinio za Jasenovac???
Tadic bolji covek...Nikolic ima skupu decju sobu...kakve budalastine!!!
Ko ovom drma kavez:shock::shock::shock:

Gledam bre tog Tadica,ma stvarno je ocajan.
Очајничким снагама преко прљавих кампања жели да се домогне још којег гласа. Њему је одзвонило давно.
icon_butt.gif

Сваким даном СРС све јача и јача, ето нама катаклизме, ратова, санкција, баба-рога буууууу, бууууу :lol::lol::lol:

Draga Paola, najiskrenije ti želim da tvoj kandidat pobedi na predstojećim izborima.

Ali ono što ti nikako ne želim je to da tvoja deca i deca svih drugih ljudi u Srbiji, više nikad nemaju uzroe kakve su imali devedesetih godina, u liku Arkana, Legije i Cece.

Za razliku od tih vremena, za samo osam godina, njihovi uzori su danas Nole, Ana, Jelena, Janko.

Da ova vlast ništa drugo nije uradila, baš ništa, dovoljno je što je kriminalce poput Legije smestila tamo gde i pripadaju - medju drugi ološ - u zatvor.

Ma мани 90-те. ја бих се вратила још даље, у краљевину, на књаза, на дахије... А, шта мислиш о томе? Све може, само не помињати последњих 7-8 година? Затвор за Легију и остале, него шта! Они су довели ДОС на власт и ЗАТО ТРЕБА ДА РОБИЈАЈУ! Што су убили савезника, ма кога брига за то, то је обрачун међу савезницима. Али, да не убијају даље, е, зато их треба држати затворене, ако већ нема смртне казне. Не брини ни за моју децу, а ни за већину мојих ђака! Они сво знају моје политичке ставове, преко ове активности на Форуму. Провалили су ме! Прилазе ми провокативно и са симпатијама, јер читају све ово и има неких који и учествују на овом Форуму. То сам препознала по томр што ме значајно гледају када поткупим метлом неког ЛДПовцу или боришковића.

Ja bi' otiš'o u Vavilon...Ali, nema tehničkih mogućnosti:sad:..
Možda ako Toma pobedi:D...
Moglo bi ono Šešeljevo tajno oružje da se modifikuje malo u ''vremenski stroj''...
Da se vratimo u ono divno vreme kad' se današnji Iračani, Iranci i Irci nisu STIDELI što su Srbi...
:lol::lol::lol:

Некима је и Вавилон преблизу! Њиховом праисторијском памћењу и мишљењу одговара палеолит, на пример?

Ma мани 90-те. ја бих се вратила још даље, у краљевину, на књаза, на дахије... А, шта мислиш о томе? Све може, само не помињати последњих 7-8 година? Затвор за Легију и остале, него шта! Они су довели ДОС на власт и ЗАТО ТРЕБА ДА РОБИЈАЈУ! Што су убили савезника, ма кога брига за то, то је обрачун међу савезницима. Али, да не убијају даље, е, зато их треба држати затворене, ако већ нема смртне казне. Не брини ни за моју децу, а ни за већину мојих ђака! Они сво знају моје политичке ставове, преко ове активности на Форуму. Провалили су ме! Прилазе ми провокативно и са симпатијама, јер читају све ово и има неких који и учествују на овом Форуму. То сам препознала по томр што ме значајно гледају када поткупим метлом неког ЛДПовцу или боришковића.

:shock::shock::shock: Nastavnik, profesor???:shock::shock:

Volela bih samo da znam u kojoj školi radite. Moje dete sigurno ne bi mogao da podučava takav "pedagog".

Tipičan primer čoveka - žene koga su "iznedrile" devedesete. Bez kriterijuma, bez moralnih načela.

Po tebi nije problem u tome što je taj Legija, (uzmimo njega za primer) prodavao drogu našoj deci, nije problem što je ubijao, nije problem što je bio loš uzor hiljadama dece u ovoj zemlji.

Strašno. Tužno.

Ja bi' otiš'o u Vavilon...Ali, nema tehničkih mogućnosti:sad:..
Možda ako Toma pobedi:D...
Moglo bi ono Šešeljevo tajno oružje da se modifikuje malo u ''vremenski stroj''...
Da se vratimo u ono divno vreme kad' se današnji Iračani, Iranci i Irci nisu STIDELI što su Srbi...
Stroj??? Da nije umro, rekao bih da je sam njofra, glavom i bradom, ovo napisao?

Nikolić se obraća siromašnijim slojevima i to nije slučajno. On želi da se pozicionira kao 3 put. Zašto mu je to važno? Sve zemlje tranzicije su prošle sličan put: nakon smene komunista, nova vlada bi posle nekoliko godina redovno gubila izbore, pa bi na vlast došli neki reformisani komunisti, socijalisti i slično. Zašto? Zato što je u prvih nekoliko godina teret tranzicije najteži. Tad se dešava najviše otpuštanja, bolni rezovi i ostalo.E sad, ovde imamo situaciju da naši socijalisti uopšte nisu reformisani, a zbog tranzicijskih problema široki slojevi traže taj 3. put. Radikali gledaju da se u tom pogledu nametnu koristeći činjenicu da zaista nisu bili pretežni i odljučujući deo vlasti, mada se protiv ključnih grešaka Miloševića uopšte nisu bunili, naprotiv.
Zato greše oni koji smatraju da radikali dobijaju mnogo glasova jer je dosta ljudi spremno da ratuje za Kosovo, Veliku Srbiju, šta već. Dosta ljudi nema posao, to su radikalski glasači i oni uopšte ne moraju biti neobrazovani kako mnogi misle. Imate veliki broj službenika koji su izgubili posao i ne mogu naći drugi ili su našli, ali gori. Dalje, imate zanimanja koja su praktično u izumiranju, recimo profesori marksizma i ONO. Sve su to fakultetski obrazovani ljudi. Toma to zna i zato se baš ne pretrže oko ratničke retorike.

Срби су се стидели када је манекен лио крокодилске сузе над балијама у Поточарима, и када је заобишао гробља у Братунцу где су сахрањени Срби.
Bolje bi bilo da su se stideli da uopšte urade to na Potočarima.

:shock::shock::shock: Nastavnik, profesor???:shock::shock:

Volela bih samo da znam u kojoj školi radite. Moje dete sigurno ne bi mogao da podučava takav "pedagog".

Tipičan primer čoveka - žene koga su "iznedrile" devedesete. Bez kriterijuma, bez moralnih načela.

Po tebi nije problem u tome što je taj Legija, (uzmimo njega za primer) prodavao drogu našoj deci, nije problem što je ubijao, nije problem što je bio loš uzor hiljadama dece u ovoj zemlji.

Strašno. Tužno.

Ти мора да си одскора овде на форуму!? Стари учесници знају добро ко је Паола, и баш немам воље да теби и било ком новом учеснику објашњавам, нити да вам лечим фрустрације. Довољно је да знаш да сам професор једне угледне (и ОГЛЕДНЕ!) београдске школе! Мојој деци није ни Легија нити било ко други продавао дрогу! Тај феномен се зачео у време санкција, које су наметнули спонзори ваших фаворита, а драматизовао се довођењем истих на власт. Спрега шиптарске мафије и политичара са жутом мафијом убија и моје ђаке! За последице питај твоје фаворите. Доласком домаћина, уместо пицопевца, тај проблем ће се почети полако да сузбија. ПУСТИО ЈЕ ЈАКЕ КОРЕНЕ за ових 7-8 година!

Stroj??? Da nije umro, rekao bih da je sam njofra, glavom i bradom, ovo napisao?
Samo ću citirati ovu izjavu:)
Iako zvuči groteskno, pa i smešno ali dovoljno govori o karakteru čvrsto-rukaša.
Mi smo Srbi rešili da živimo u jednoj državi - svi, pa makar svi drugi bili isprebijani na mrtvo.
Milić od Mačve, NIN, 2. jun 1995.

Ти мора да си одскора овде на форуму!? Стари учесници знају добро ко је Паола, и баш немам воље да теби и било ком новом учеснику објашњавам, нити да вам лечим фрустрације. Довољно је да знаш да сам професор једне угледне (и ОГЛЕДНЕ!) београдске школе! Мојој деци није ни Легија нити било ко други продавао дрогу! Тај феномен се зачео у време санкција, које су наметнули спонзори ваших фаворита, а драматизовао се довођењем истих на власт. Спрега шиптарске мафије и политичара са жутом мафијом убија и моје ђаке! За последице питај твоје фаворите. Доласком домаћина, уместо пицопевца, тај проблем ће се почети полако да сузбија. ПУСТИО ЈЕ ЈАКЕ КОРЕНЕ за ових 7-8 година!

Ništa ne bih izgubila da ni sada nisam saznala ko je Paola.

Osoba iz zone sumraka.

Nikolić se obraća siromašnijim slojevima i to nije slučajno. On želi da se pozicionira kao 3 put. Zašto mu je to važno? Sve zemlje tranzicije su prošle sličan put: nakon smene komunista, nova vlada bi posle nekoliko godina redovno gubila izbore, pa bi na vlast došli neki reformisani komunisti, socijalisti i slično. Zašto? Zato što je u prvih nekoliko godina teret tranzicije najteži. Tad se dešava najviše otpuštanja, bolni rezovi i ostalo.E sad, ovde imamo situaciju da naši socijalisti uopšte nisu reformisani, a zbog tranzicijskih problema široki slojevi traže taj 3. put. Radikali gledaju da se u tom pogledu nametnu koristeći činjenicu da zaista nisu bili pretežni i odljučujući deo vlasti, mada se protiv ključnih grešaka Miloševića uopšte nisu bunili, naprotiv.
Zato greše oni koji smatraju da radikali dobijaju mnogo glasova jer je dosta ljudi spremno da ratuje za Kosovo, Veliku Srbiju, šta već. Dosta ljudi nema posao, to su radikalski glasači i oni uopšte ne moraju biti neobrazovani kako mnogi misle. Imate veliki broj službenika koji su izgubili posao i ne mogu naći drugi ili su našli, ali gori. Dalje, imate zanimanja koja su praktično u izumiranju, recimo profesori marksizma i ONO. Sve su to fakultetski obrazovani ljudi. Toma to zna i zato se baš ne pretrže oko ratničke retorike.

Нешо, ИЗНЕНАДИО си ме овом анализом! Да ли се то твоје политичко уверење мења? То од тебе нисам ни у сну очекивала! Сам ли ово написа, или ти још неко поможе?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back