Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Ovo glasanje ovde je raspolozenje koje ce se preneti na drugi krug..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo ili više ali pogledao sma malo u natalnu kartu Nikolica i nestojimalo morgen....
Evo ga jos jedanMalo ili više ali pogledao sma malo u natalnu kartu Nikolica i nestoji
čoveku da će biti predsednik..
Žao mi je ali više next election....
Malo ili više ali pogledao sma malo u natalnu kartu Nikolica i nestoji
čoveku da će biti predsednik..
Žao mi je ali više next election....
Ovo glasanje ovde je raspolozenje koje ce se preneti na drugi krug..
Vic:
Postrojava Sutanovac vojnike i pita: "Vojnice, koliko ima sati"
"2 i 15, gospodine ministre" - odgovara vojnik
Sutanovac: "Ne odgovra se tako. Po NATO standardima treba da odgovoris: Zahvaljujuci DS-u i peredsedniku Tadicu sada je 2 i 15, gospodine ministre."
Ide Sutanovac dalje pa pita sledeceg vojnika: "Ti, vojnice koliko ima sati."
Vojnik: "Zahvaljujuci DS-u i predsedniku Tadicu, ja nemam sat. "
![]()
o kakvoj zhici ti pricash? a za crtu pitaj chedu ili tachija da ti objasne![]()
A ti nisi jedan od onih ljutih LDPovaca sto namertno nece izaci da glasaju za Borisa ili ce zakoruziti Tomu ?![]()
pričam o bodljikavoj žici, kojom je tvoj "um"zarobljen od straneradikalnih
ispirača mozgova
na sreću njihovu, to i nije bio neki obiman posao :?
ps, prvo da pitam tvog lidera, koji je bio u slobinoj valasti, kada su vam u trezoru jedne banke, pronašli 500 kg heroina
ili da pitam vašeg koalicionog pratnera, arkanovog ološa, ili masovnog ubicu,legiju, koga će tvoj lider MIZANTROP da oslobodi, kad (NIKAD) dodje na vlast
а шта је са дотичним господином који је улетео у Народну банку са пушком?
а шта је са дотичним господином који је улетео у Народну банку са пушком?
vecina opstna SRbije hoce promene , hoce radikale
]![]()
Жута гуга влада још увек на појединим местима у Србији.
Не кривим их што гласају за Тадића али и они ће схватити да од овакве демократије никад неће ни један грађанин Србије боље живети...раде за плате од 200-300 евра и трипују се да им је добро....
Ne glasam za BORISA nego za bolji život ...Jeste, a i Ceda je dobio 17%, kako je stajalo u prethodnoj anketi.![]()
![]()
![]()
Odličan, uravnotežen text8-)"Boze oprosti im jer ne znaju sta rade"(Isusov cit.)
Narode zar imas toliko kratko pamcenje?!
(Neki "covek"koji bi trebalo da predstavlja menadzera Marije Serifovic, optuzuje jednu Miru Banjac da deli ljude na ljude prvog, drugog i treceg reda!Sta je s ovim covekom?, gde mu je pamet?gde srlja?, u izvrljane, prljave ulice, izginule silne ljude?, restrikcije?, prazne prodavnice?ocaj?cemer?jad?bedu?inflaciju?kriminal u cvatu?)
Javno obracanje gospodinu Tomislavu Nikolicu
Gosp.Tomislave Nikolicu obecavate invalidima dostojanstvo i pomoc?!!!Pa sto im niste pomogli pre nekolicinu godina kada ste bili slizani sa Slobodanom Milosevicem i SPS-om na vlasti, sto tada niste uveli te cuvene "promene"?!
Na Karadjordjevom trgu u Zemunu vam je jedna od poslovnica radikalne stranke. Prosetajte malo do tamo da vidite kakav vam je izlog, upljuvan, strokav ispunjen popadalim muvama iz 1999.Tesko vam je da pocistite???
Takva bi nam i zemlja bila koju bi vi vodili...upljuvana, strokava, ziveli bi u djubristu kao sto smo i ziveli...Pre nego pocistite zemunsku pijacu , pocistite tu kancelariju!(znate onu staru-prvo ispred svoga praga...)
U propagandnom programu vi se igrate sa svojim unucima u svojoj kuci u kojoj ste napravili unucima decju sobu.To je bas lepo od vas, samo bas ovih dana opremam sobu svome sinu pa znam koliko kosta jedna takva decja soba, citavo jedno malo bogatstvo za tako malu prostoriju.I neka kosta, i treba svojima obezbediti najbolje, ali nemojte napadati druge kako super zive i trose.Cutite i ne obracajte se sirotom narodu sa laznim obecanjima i napadima na neke kako sjajno zive jer "ne zive Tomice"!
Vasa kampanja pod nazivom"pohvali budalu" je krajnje degutantna i vulgarna jer svi znamo ko je obezbedio frontove na srpsko-slavonskoj granici(odatle i oni jadni ljudi bez ekstremiteta-invalidi kojima sad zelite pomoci) i cuvenu"Silerovu", u kojoj su bespravno gradili kurta i murta zahvaljujuci vasem "Aminu"....
Ima Tomislave jos mnogo toga sto bih vam sasula u lice u ime moga sina, jer je jos mali,...ali i u svoje ime, ali se ipak nadam da ce RAZUM prevladati i da ce nase pametne zene kojima pricate nebuloze na javnim obracanjima, shvatiti sovinizam koji ste nam uputili 24. Januara, a toga niste ni svesni,velika je to sramota!
Nemojte nam vi govoriti sta mi treba da radimo i koji je nas polozaj, mi zene to jako dobro znamo i by the way beba ne doji kako vi kazete na snimku u porodilistu, vec Zena-Majka!Ako niste znali!
I zato zbog nasih mladih Novaka, Jelena, Ana i sve nase dece vas prezirem i zelim da se sunovratite tamo gde i pripadate, na upljuvanu kancelariju na Karadjordjevom trgu u kojoj cete kada je pocistite mozda jednog dana i progledati!Za sve ima nade, pa mozda i za iskup vase gresne duse!
Ne kazem da je vas suparnik na izborima 03.02. fenomenalan i da je savrsen,daleko od toga, ali smatram da je bolji kao COVEK, sto je za mene kao pojedinca ovog naroda od neprocenjivog i presudnog znacaja!
Povodom toga cak mu ni ime ne spominjem, samo mu daje svoj jasan i glasan glas!
VEEEEELIKI glas za predsednickog kandidata br.2!!!
Stara Zemunka!