DRUGI HRISTOV DOLAZAK

Jel se ovaj gospodin Ljubomir slučajno zove kao vi? Pitam jer ima ona izreka:” Slučajnost je Božiji trik da ostane anoniman.”
To sam ja i ne zovem se tako slučakno, već su mi to ime oditelji namerno tao ime dali.
Imam prvo pitanje u vezi videa u 9-tom minutu da svemir iz samog sebe nastaje i nestaje.
Da, nastaje iz samoga sebe i u sebi nestaje. Kao što led nastaje iz vode, a voda iz leda. Konkretno, iz Kvantnog vakuuma nastaje i u Kvantnom vakuumu nestaje.

Još konkretnije. Kvantni vakuum je poje mirujuće Svesti, A Svemir je ta ista Svest koja se napregnula, pokrenula i tako poprimilaa fizička svojstva sile i mase i postala materijalna. A zatim, počela da evoliora, tj. stvara organizacije svog kretanja u rada, popit atoma, nebeskih tela, galaksija i na kraju tela ćelija, biljaka, životinja i ljudi. Pa kad se evolucija završi, Svest će od kretanja i rada da se umori, pa će po malo početi da se opušt., stari. i kad joj snage sasvim ponestane, prestaće da se kreće i radai i tom prilikom ceo Svemir će do kraja da se sruši, a ona će neko vreme da miruje, spava i odmara. P akd se naspava, snagu povrati, odmori i probudi, ponovo će da poželi da uradi isto što je i ranije radila. I tako, kao jaje-pile-koka ili bilo šta drugo pd čega se Svemir sastoji, što važi i za ćoveka, beskonačno u prošlost i budućnost.

To sam ja i ne zovem se tako slučakno, već su mi to ime oditelji namerno tao ime dali.

Da, nastaje iz samoga sebe i u sebi nestaje. Kao što led nastaje iz vode, a voda iz leda. Konkretno, iz Kvantnog vakuuma nastaje i u Kvantnom vakuumu nestaje.

Još konkretnije. Kvantni vakuum je poje mirujuće Svesti, A Svemir je ta ista Svest koja se napregnula, pokrenula i tako poprimilaa fizička svojstva sile i mase i postala materijalna. A zatim, počela da evoliora, tj. stvara organizacije svog kretanja u rada, popit atoma, nebeskih tela, galaksija i na kraju tela ćelija, biljaka, životinja i ljudi. Pa kad se evolucija završi, Svest će od kretanja i rada da se umori, pa će po malo početi da se opušt., stari. i kad joj snage sasvim ponestane, prestaće da se kreće i radai i tom prilikom ceo Svemir će do kraja da se sruši, a ona će neko vreme da miruje, spava i odmara. P akd se naspava, snagu povrati, odmori i probudi, ponovo će da poželi da uradi isto što je i ranije radila. I tako, kao jaje-pile-koka ili bilo šta drugo pd čega se Svemir sastoji, što važi i za ćoveka, beskonačno u prošlost i budućnost.
Mislila sam na slučajnost imena čovijeka iz videa i vašeg imena ovdje u nalogu ,”Ljubo2”.

Jedinstvena svjetska religija zvuči kao jako dobra ideja ali bi naišla na mnogo otpora i zvuči neostvarivo bez mjenjanja svijesti ljudi.

Šta nam treba da bi promjenili sopstvenu svijest?
Opažanje, osjećanje,pamćenje.mišljenje i razumjevanje čine svijest.
koliko se može uticati na osjećanje tj kroćenje svojih osjećanja i kako?

Jel osjećanje uzrokovano prenaglašenim egom?
Da li je sreća spokoj sa sobom kad si zadovoljan samo zato što postojiš bez obzira gdje si i u kojim okolnostima?
Kako se to postiže?

Znate gospodine Ljubo ja sam upala zadnjih 7 dana u veliku borbu sa sobom da me navelo na razmišljanje da sam satjerana u ćošak bez izlaza usljed iscrpljujućeg lanca nemilih dogadjaja i da je postalo previše.
tražila sam odgovore i u Bogu i planetama. Odatle ovaj Maj 12-ti, pun mjesec ili cvjetni Mjesec na nebu i da bi ga mogla gledati morala sam da nadjem odgovor da se izborim.
Pogledala sam gore i rekla “Bože pomozi mi” i unutar mozga je došla misao :”Prestani da pitaš ZAŠTO MENI da se desi već KAKO SAD i šta mogu da uradim. ZAŠTO MENI dolazi iz EGA koji treba da krotiš, iz straha od posrame tudje validacije..vanjske slike koja je nebitna.
U redu je da grešiš, nemoj da se sramiš za svoje greške pred nikim jer mišljenja drugih nisu bitna i u redu je da si malo udarena, ..jer ni oni ne poznaju sebe a kamoli tebe da bi njihovo mišljenje značilo išta a koči te i gura ego.

Voli ali daj prostora i najmilijim da budu što jesu, ko sam ja da mudrujem, opominjem i mjenjam kad nisam ni sebe sredila..

I ništa, postalo je lakše disati, strahovi i strepnje kao da su izlapili , ti stražari zategnuti kao struje pred pucanje u jakoj potrebi da zaštite moj ego a mogli su me doći glave.

Nema ništa od toga. Isus nije spasio ni sebe, ni svet, niti će u tome da uspe, pa makar i ponovo da dođe.

Ono jedino što može spasiti svet je znanje sa značenjem VEČITE ISTINE, koje u sebi sadži rešenje o tome kako ljudi treba da žive i jedni prema drugima se odnose, da bi lako mogli da izbegnu svako zlo, a maksimalno ostvare svako dobro.

Isus je raspolagao tim znanjem i pomoću tog znanja je hteo da spasi ljude i nije on kriv što ga ljudi nisu poslušali i spasili se, već nastavili da žive po zsvome i nastavili i dalje da stradaku

I kad bi se Isus sada ponovo pojavio, ne bi mogao da učini ništa drugo, već ponovo da objašnjava ljudima kako treva da žive i jedni prema drugima se odnose, da bi tako sami mogli da se spase.
Isus je Bog, ne samo čovek. Pre nego što je postao čovek (po prirodi, ne i po ličnosti) bio je samo Bog po prirodi i ličnosti. Nakon što je postao čovek po prirodi ostao je Bog po ličnosti i po prirodi. On je umro jer je znao da će da vaskrsne i time i nama da večni život. Ne bi nikad išao u smrt ako bi Ga smrt pobedila. On je i došao da pobedi smrt. Jedini je koji je mogao pobediti, jer je bezgrešni Bog i tako je smrću smrt uništio. Naravno da nije kriv što Ga mnogi nisu slušali i što Ga mnogi neće poslušati. Ali zbog onih koji Ga slušaju On je i došao. Ali, i onima koji Ga ne slušaju biće oprošteno nakon 8000 godina mučenja u večnom ognju koji će od njih načiniti preumljene ljude koji će ući u spasenje tokom apokatastaze (nakon tih 8000 godina) o kojoj govoraše i sveti Grigorije Niski. Isus je jedini koji može da spase ljude, niko drugi. "Nema drugog imena kojim bi se ljudi mogli spasiti osim imena Isusa Hrista", kaže apostol Petar.
Uskoro će nuklearni rat između Pakistana i Indije:
https://economictimes.indiatimes.co...ofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst
a pre nego prva nuklearna bomba padne na Zemlju Crkva ide na Nebo, kažu mnoge vizije.

Maran ata!

Isus je Bog, ne samo čovek. Pre nego što je postao čovek (po prirodi, ne i po ličnosti) bio je samo Bog po prirodi i ličnosti. Nakon što je postao čovek po prirodi ostao je Bog po ličnosti i po prirodi. On je umro jer je znao da će da vaskrsne i time i nama da večni život. Ne bi nikad išao u smrt ako bi Ga smrt pobedila. On je i došao da pobedi smrt. Jedini je koji je mogao pobediti, jer je bezgrešni Bog i tako je smrću smrt uništio. Naravno da nije kriv što Ga mnogi nisu slušali i što Ga mnogi neće poslušati. Ali zbog onih koji Ga slušaju On je i došao. Ali, i onima koji Ga ne slušaju biće oprošteno nakon 8000 godina mučenja u večnom ognju koji će od njih načiniti preumljene ljude koji će ući u spasenje tokom apokatastaze (nakon tih 8000 godina) o kojoj govoraše i sveti Grigorije Niski. Isus je jedini koji može da spase ljude, niko drugi. "Nema drugog imena kojim bi se ljudi mogli spasiti osim imena Isusa Hrista", kaže apostol Petar.
Uskoro će nuklearni rat između Pakistana i Indije:
https://economictimes.indiatimes.co...ofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst
a pre nego prva nuklearna bomba padne na Zemlju Crkva ide na Nebo, kažu mnoge vizije.

Maran ata!
Zašto 8 000 godina? Jel misliš na život nakon velikog potopa do sada i da je vječni oganj na Zemlji ili da će grešnike da muči bukvalno negdje u nekom podrumu punih 8,000 godina?

Jedinstvena svjetska religija zvuči kao jako dobra ideja ali bi naišla na mnogo otpora i zvuči neostvarivo bez mjenjanja svijesti ljudi.
Tačno. Bez menjanja svesti ljudi, jedinstvena svetska religija neće da bude moguća. Pa se postavlja pitanje, šta je potrebno da se postigne da se prromeni svest ljudi, da bi jedinstvena svetska religija bila moguća?

Ono jedino što može da promeni svest ljudi, nije vera, već znanje koje ima značenje proverljive, objašnjive i razumljive istine. To je, naravno, ono što ima značenje nauke. A to znači da je moguće promeniti svest ljudi samo ako se pitanje postojanja uzroka sveta, ma šta on bio, naučno i logički reši do kraja, tako da svi ljudi to mogu da provere i razumeju i tako svi postanju istomišljenici.

Tri glavne stvari koje nauka još uvek nije objasnila su nematerijalni Kvantni vakuum, Svest i Uzrok koji je pokrenuo stvaranje Univerzuma i života u Univerzumu iz nematerijalnog Kvantnog vakuuma, Koji sa stanovišta fizike izgleda kao ništa, što podseća na versku dogmu po kojoj je Bog stvorio svet iz ništa.

Mi sada takvu nauku, proverljivu i razumljivu, koja je rešila problem i Kvantnog vakuuma i Svesti sa značenjem Boga, koji je stvorio svet iz Kvantnog vakuuma, već imamo. To je Zakon postojanja koji sam ja dao na gornjem videu da pogledate i poslušate. Po svojoj dokažljivosti, proverljivosti i razumljivosti, a time ujedno i neborivosti, ovaj novootkriveni zakon može da zameni sva svetska različita verska učinja i tako učiniti sve svetske religije samo jednom religijom. A time ujedno da i sve ljude sveta učiniti istomišljenicima, posle čega više neće da postoje nikakve prepreke za ujedinjenje sveta i trajni svetski mir. Što je ujedno i uslov zaa spajanje čpvečanstva sa duhovnim svetom i uslov za "drugih Hristov dolazak".
Jel osjećanje uzrokovano prenaglašenim egom?
Ako misliš na različita verska osećanja, ona su uzrokovana različitim verskim učenjima koja se ljudima čine istinitim i prihvatljivim. Pa kad uspemo da promenimo i izjednačimo sva svetska verska učenja, tada ćemo moći da promenićemo i izjednačimo i svoja verska osećanja.
Da li je sreća spokoj sa sobom kad si zadovoljan samo zato što postojiš bez obzira gdje si i u kojim okolnostima?
Kako se to postiže?
Niko ne može da bude spokojan i pomiren sa spbom i srećan, ako nije pomiren i spokojan sa svetom, zato jer je svet nedeljiv i jedan. Nespokojstvo, nemir i nesreća postoje samo zato što postoje idejne, političe, verske, nacionalne i klasne razlike, koje čine svet nejedinstvenim i unutar sebe sukobljenim, i to je glavni uzrok svih svetskih zala i nesreća. I dok god svet ne uspe idejno da se složi po pitanju cilja, svrhe i smisla života i sveukupnog postojanja i dok god svi ljudi sveta ne postanu istomišljenici, kao i istomišljenici da taj scil, svrha i smisao može da se ostvari samo zajedničkim udruženim radom, uzajamim poštovanjem, pomaganjem, ljubavlju i pravednošću, tada će svi problemi koje je svet do danas tokom cele svoje istorije imao, da nestanu.

:”Prestani da pitaš ZAŠTO MENI da se desi već KAKO SAD i šta mogu da uradim. ZAŠTO MENI dolazi iz EGA koji treba da krotiš, iz straha od posrame tudje validacije..vanjske slike koja je nebitna.
Ne znam šta da ti odgovorim na sve ovo, do samo to, da svaki čpvek na svetu, u uslovima ubeđenosti da je najbolji način da se održomo u životu i napredujemo, taj da se svi borimo jedni proti drugih, verujući da ćemo da opstabemo u bude nam dobro samo ako smo jači od druguh.

Ovakvu filozofiju života opravdava i svetska nauka i filozofija i svetske ideologije i politike, kao što i svi vernici sveta se jedni prema drugima tako odnose.

To je, naravno, pogrešna i nauka i filozofja, kao i svetzske ideologije, politike i religije. Nebitno što religije propovedaju ljubav, kad po ljubavi čak ni vernici ne žive. S obzirom da ljubavi neće noći da bude bez jedinstva sveta i jedinstvenog svetskog pravedon društvenog i ekonomskog poretka, u kojem će ljudi jedni prema drugima da se odnose kao ćelije i organi unutar ljudskog organizma.

Ja već digo vremena zagovaram takav svetski društveni i ekonomski poredak, opravdavajući ga savršenim materijalnim formama koje postoje kao visoko razvijene i napredne organizacije života i rada, poput atoma, nebeskih tela, galaksija ili tela ćelija, biljaka, životinja i ljudi, pa i društava pčela i mrava, koje su dokaz da sve te materijalne forme ne pstoje po principu borbe svega i svačega protiv svega i svačega, kako to ljudi misle, pričaju i rade, već po principu jedinstva, ljubavi uzajamnog pomaganja i pravednosti. Ali niko niti me sluša, nit razueme. Svi i dalje kukaju i teraju po svome, onako kao ih naučnici, filozofi, političari i sveštenici uče. Usmeravakući ih iči, čak često i nasilno u smrt jedne protiv drugih. I dok god pomoću Istine o postojanju materije, života i Svemira, ne bororimo sve svetske pogrešnem nauke, filozofije, ideologije, politike i religije, nema nam soasa.

Isus je Bog, ne samo čovek. Pre nego što je postao čovek (po prirodi, ne i po ličnosti) bio je samo Bog po prirodi i ličnosti.
Svest je jedina prirodna sila i pokava koja postoji. Kada se ona napregne i pokrene (teorija Bog-Bang) ona počinje fizički da se manifestuje kao ebergija, svetlost i elektricitet i od toga je napravljen ceo univerzum i život u njemu. i I sem Svesti nikakav drugi Bog ne postoji.

Ali ima i jedno posebno i dodatno shvatanje Boga. Imajući na umu da se Svest većito pretače kroz svoja tri prirodna oblika i stanja, kojom prilikom se sve uvek iznova gradi i ruši, da bi to bilo moguće, prilikom svakog rušenja svaka materijalna forma u Univerzumu, pa i Univerzum u celini, ostavlja iza sebe semenku sa svim znanjem o sebi, kako bi kasnije po tom znanju mogla ista takva lako ponovo da se sagradi. Kao na primer što koka ostavlja iza sebe jaje sa DNK informacijom o sebi, po kojoj će ponovo da se razvije ista takva koka.

I upravo te semenke imaju značenje bogova stvoritelja ili kreatora. I Čovečanstvo koje je živelo pre ovog sadašnjeg ćovečanstva je ostavilo iza sebe takve semenke sa znanjem o sebi, koje će ponovo da kreiraju isto takvo Ćovečanstvo. Te semenke su, naravno, ljudi koji su žoveli u tom ranijem inestalom čpvečanstvu. To su tzv. "Svetlosna bića", o kojima sam ja ovde govorio i ostavio video snimke. Jedno od tih Svetlosnih bića, verovatno je i Isus Hrist, koji se bio rodio u ovom našem Čovečanstvu da pomogne ljudima u svom razvoju i u tom smislu možemo i Isusa Hrista da smatramo Bogom kreatorom.

Hristova nauka i tome kako ljudi treba da žive i odnose se jedni prema druguma orilikom kreiranja čovečanstva kao bića, je jasna i ona važi uvek. Ne samo prilikom kreiranja Čovečanstva, več bilo koje druge materijalne forma.

Ako pogledamo ljudski organizam i kako se unutar njega ćelije i organi odnose jedni prema drugima da bi svima bilo dobro, tu ne veži nikakav drugi princip do upravo Hristov princip princip "Ljubi blićnjega svoga kao samoga sebe". I kad je reč o Isusu Hristo, jedino je ta njegova nauka ono što ljudima treba, pomoću koje se možemo spasiti od samouništenja. Dok sama vera u Hrista kao Boga ne znači ništa i pomoću te vere se niko se do sada nije spasio, niti može. Pa čak da i sam Hrist ponovo dođe, ni on kao čovek nas ne može spasiti, do jedino mi sami sebe možemo da spasimo pomoćun te Hristove nauke. O kojoj trube svi hrišćani već 2000 godina, a ne samo da po toj nauci do danas nisu uradili ništa, već su upravo oni do danas bili glavni kkoji su Hruistovu nauku kršili.

Pa čak da i sam Hrist ponovo dođe, ni on kao čovek nas ne može spasiti,

Nemoj reći triput.

Krist kao Bog svakako će spasiti zemlju od posljedica harmagedona ili trećeg svjetskog rata koji će izbaciti sve moguće otrove "iz boce" i koji će zemlju pretvarati u beživotnu otrovnu masu.

Zamislimo nuklearne elektrane koje će eksplodirati, nuklearne bombe, razne otrovne uskladištene industrijske kemijske tvari ...sve će to doći na otvoreno uslijed velikih ratova i prirodnih katastrofa. Samo će BOžja intervencija povratiti život zemlji.

Krist kao Bog svakako će spasiti zemlju od posljedica harmagedona ili trećeg svjetskog rata koji će izbaciti sve moguće otrove "iz boce" i koji će zemlju pretvarati u beživotnu otrovnu masu.
Neće to uraditi Isus Hrist, već ljudi koji prežive "armagedon", ako se desi, rukovodeći se Hristovom zapovesti: "Ljubi bližnjega kao samoga sebe". I tu će da pomogne naša Kolektivna svest, "Jagnje", a to je duhovni svet sa kojim će ljudi na Zemlji da se sjedine. Kojom prilikom će moći da vide i Hrista i sa njim razgovaraju. Koji neće moći ničemu drugom da ih pouči, več onome o čemu ih je već i učio.
Zamislimo nuklearne elektrane koje će eksplodirati, nuklearne bombe, razne otrovne uskladištene industrijske kemijske tvari ...sve će to doći na otvoreno uslijed velikih ratova i prirodnih katastrofa. Samo će BOžja intervencija povratiti život zemlji.
Kažeš "Božija intervencija"? Pa naravno, to je duhovni svet ("Jagnje"), ako seTtreći svetski rat zaista desi. Treba da znamo i to da su i sve naše ratne, nuklearne i druge tehnologije, takođe napravljene od živih elemenata Svesti i da će njihovo ubitačno dejstvo brzo da oslabi i prestane u dodiru sa Duhovnim svetom, koji će i za te žive i svesne nuklearne i otrovne materijale da bude spas. Koje je čovek u svom neznanju zloupotrebio, na način što je na nivou atoma i molekula narušio njihovu harmoniju i dobro i doveo ih u stanje sukoba, razaranja, haosa i zla, da bi to iskorisio kao razarajuću energiju u eventualnom Trećem svetskom ratu.

Dakle, sve, pa i to može na racionalan način da se objasni, bez potrbe da se u bilo šta veruje.

Back