DRUGI HRISTOV DOLAZAK

Ja kao postavljač ove teme, nisam zamislio da se o tome diskutuje u skladu sa onim što u Bibliji o tome piše, već u skladu sa onim delom Zakona evolucije po kojem materijalne forme - atomi kao mnoštvo elementarnih čestica ne mogu da postanu jedinstvena materijalna forma bez informatičkog sistema, tj. bez jednog posebnog elektromagnetnog polja koji telepatski povezuje sve čestice u atomu u jedinstvenu živu celinu i biće. Ovo pravilo evolucije važi i za nebeska tela kao mnoštva atoma koji se informatički povezuju međusobno i postaju celina pomoću elektromagnetnog polja (aure) Zemlje. Na isti način su povezana i sva nebeska tela u Galaksijama, kao i atomi u ćelijama i ćelije u telima biljaka, životinja i ljudi.

Dakle, po Zakonu evolucije, Materijalna tela su uvek neka mnoštva pripadnika iste vrste, koja se informatički povezuju pomoću svojih kolektivnih svesti, tj. aura, u obliku živih i svesnih elektromagnetnih polja i tako ta mnošta postaju jedinstvena živa i svesna bića, poput ljudskog organizma kao mnoštva ćelija i organa.

E, sada, poenta je u tome da i cela organska priroda zajedno sa svim ljudima sveta, imaju svoju kolektivnu svest, ali još uvek nisu informatički povezani sa njom, jer se organska priroda i čovečanstvo još uvek nisi razvili do kraja. I kad se razviju, momenat spajanja čovečanstva i organske prirode sa našom kolektivnom svešću će da bude momenat nastanka Novog doba i momenat "Drugog Hristovog dolaska."

Da bi sve ovo bolje razumeli, potrebno je objasniti i to šta je i gde je ta naša Kolektivna svest,u Jovanovom Otkrivenju nazvana imenom "Jagnje".

Pre nego je počela materijalizacija nematerijalnog Kvantnog vakuuma, tj. pre "Velikog praska", u Kvantnom vakuumu se kao ideja, tj. kao informacija, nalazio ceo Univerzum, sa svim svojim materijalnim formama, kao i svim ljudima i drugim bićima, po kojoj će da se materijalizuje i planeta Zemlja, kao i organska priroda sa čovečanstvom na Zemlji. Ta informacija o celom Univerzumu je slika Ovog istog Sadašnjeg Univerzuma, koji je postojao ranije, pa se srušio i pretvorio u nematerijalni kvantni vakuum, jer se u svom prethodnom postojanju umorio, potrošio energiju, pa je zbog toga ostareo i na kraju se srušio i raspao, da be se umirio, zaspao i malo se odmorio. Ali je i tom Kvantnom vakuumu, kao polju Svesti, ostalo znanje, tj. informacioja o svim materijalnim formama iz kojih se raniji Univerzum sastojao i ono će sada da posluži kao šablom po kojem će da se razvije isti takav Univerzum kakav je i pre toga bezroj puta bio i bezbroj puta se rušio i uvek iznova stvarao.

Ovo večito ponavljanje Univerzuma, uvek na isti način i po istoj informaciji, najbolje ćete da razumete na primeru "jaje-pile-koka" jer princip po kojem se Univerzum uvek iznova gradi i ruši, je isti i za sve materijalne forme od kojih se Univerzum sastoji, pa i za jaje-pile i koku. Gde uvek imamo živu i svesnu energiju u obliku koke kao organizacije kretanja i rada u obliku tela koke. Koja na kraju stari i raspada se, a u jajetu ostavlja informaciju iz koje će kasnije da se razvije nova koka. I tako beskonačno, pomoću informacije o koki se razvija koka, koja će na kraju da ostari i umre, koja će iza sebe da ostavi informaciju o koki, po kojoj će koka ponovo da se razvije.

Isto je i sa Univerzumom. Dakle, u Kvantnom vakuumu je pre njegovog samopokretanja sa ciljem materijalizacije, postojala i informacija o organskoj prirodi na Zemlji, kao i o čovečanstvu. Nosilac te informacije je bilo jedno posebno elektromagnetno živo i svesno polje, sastavljeno od aura svih bića i ljudi, sa informacijama o građi tela svih bića i ljudi. I to živo i svesno elektromagnetno polje je ono što za nas ima značenje našeg duhovnog sveta. Takvih duhovnih svetova kao naš duhovni svet ima mnogo u Univerzumu. A naš duhovni svet je došao na Zemlju, kada se zemlja razvila do kraja, da se na njoj materijalizuje i razvije do stanja kao što je bio razvijen u ranijem Univerzumu.

Materijalizacija tog našeg duhovnog sveta je počela tako što su se na Zemlji prvo razvili jednoćelijski organizmi. Te ćelije su bile mala elektromagnetna polja koja su sagradila svoja tela od živih i svesnih tela atoma i molekula koje su uzeli od tela planete Zemlje. Pa kad su te ćelije evoluirale do kraja, a taj njihov razvoj je trajao 4 milijarde godina, tada su i one počele da se udružuju unutar aura, tj. duša biljaka, životinja i ljudi i tako grade tela biljaka, životinja i ljudi.

Dakle, sve duše ćelija, a zatim biljaka, životinja i ljudi, dolaze i inkarniraju se i materijalizuju na Zemlji iz našeg duhovnog sveta, i kad umru, ponovo se vraćaju u duhovni svet. Zatim se uvek iznova rađaju na Zemlji i dalje usavršavaju, sve do momenta dok organska priroda i čovečanstvo se ne razviju do stepena da budu zreli da se mogu spojiti sa duhovnim svetom. Tako svi zajedno, sve ćelije, biljke, životinje i ljudi, sjedinjujući se sa duhovnim svetom, svi se telepatski informatički povežu i sve postane jedno jedinstveno živo biće, sa jednim telom i jednom dušom.

I upravo taj momenat kad se to desi, će biti momenat nastanka Novog doba i momenat "Drugog Hristovog dolaska". Tako isto je i Hristova duša, kada se ranije inkarnirala na Zemlji, došla iz tog našeg duhovnog sveta i kad je Hrist umro, ona se ponovo vratila u taj isti naš duhovni svet i ona sada boravi u njemu. Pa kada se organska priroda i taj naš duhovni svet spoje, tada će živi i umrli ljudi da žive zajedno. Moći će uzajamno da se opažaju i komuniciraju međusobno, a po potrebi i sa Hristom. I to je ono što ima značenje "Drugog Hristovog dolaska".

I sada, problem je u tome što se organska priroda ne može spojiti sa duhovnim svetom pre nego sto se Čovečanstvo razvije do kraja. I kada će to da se desi i da li će da se desi, ne zavisi ni od koga drugog nego od nas, ljudi. Što nikako ne znači da će i da se desi, jer ovakvi kakvi smo sada, može da se desi da se pre toga i samouništimo. Uostalom ni pile se ne izleže iz svakog jajeta. Neka jaja pojedu lisice, neka ljudi, a neka ostare i postanu mućak. Dakle, niko nam ne garantuje da mi ljudi na Zemlji možda već sada jesmo mućak i da ćemo da napravimo apokalipsu i sve uništimo.

I da se to ne bi desilo, ja sam i postavio ovu temu, da sve to objasnim, pa da diskutujemo, šta mi ljudi, od kojih sve zavisi, možemo da uradimo da do tog samouništenja ne dođe.

A jedino što možemo da uradimo jeste da prvo postanemo svesni šta treba da uradimo, a zatim da se damo na posao. A to nije težak posao i od nas se ne traži mnogo. Treba samo da se mi na planeti Zemlji ujedinimo i postanemo samo jedna društvena i ekonomska zajednica, sa pravednom podelom rada i rezultata rada. Dakle, treba da se organizujemo i počnemo da živimo po istim principima jedinstva, uzajamnog pomaganja, ljubavi i pravednosti, kao što to rade i žive ćelije i organi u našim telima. I kad to uradimo, tada će naše sjedinjenje sa duhovnim svetom ubrzo da se desi.

Ali pre toga treba da se dogovorimo da li želimo na tome da radimo ili ne. Taj naš dogovor može da počne odmah. Oni koji budu "ZA" i koji žele da glasaju "ZA", treba samo da se obeleže trobojnim simbolom jedinstva Svemira i jedinstva svih ljudi sveta i da dalje spontano u svojoj sredini šire ideju o tom jedinstvu i to je za početak sve. Dok brojnost ljudi nosilaca tog Božijeg simbola trojednosti ne dostigne kritičnu masu, kao uslov da se to jedinstvo desi samo od sebe. Bez ikakve revolucije i prolivanja krvi. I kad počnemo da se obeležavamo tim simbolom, to je ono što će da ima značenje pojave "naroda u čistim belim haljinama", koje je najavljeno u Otkrivenju ili pojave "Novog naroda" u Srbiji koji je najavio Mitar Tarabić.

Napominjem, da oni koji budu želeli da dalje diskutuju o ovoj temi, da prethodno pročitaju tekst koji stoji na ovom linku i u okviru toga što tu budu pročitali da diskutuju, a ne u okviru svega onoga što u Bibliji o tome piše. Zato jer ovo o čemu ja pričam može i da se proveri i razume, a to što u Bibliji piše je samo vera.

https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit

Ja kao postavljač ove teme, nisam zamislio da se o tome diskutuje u skladu sa onim što u Bibliji o tome piše, već u skladu sa onim delom Zakona evolucije po kojem materijalne forme - atomi kao mnoštvo elementarnih čestica ne mogu da postanu jedinstvena materijalna forma bez informatičkog sistema, tj. bez jednog posebnog elektromagnetnog polja koji telepatski povezuje sve čestice u atomu u jedinstvenu živu celinu i biće. Ovo pravilo evolucije važi i za nebeska tela kao mnoštva atoma koji se informatički povezuju međusobno i postaju celina pomoću elektromagnetnog polja (aure) Zemlje. Na isti način su povezana i sva nebeska tela u Galaksijama, kao i atomi u ćelijama i ćelije u telima biljaka, životinja i ljudi.

Dobro. Evo što ja o tome pišem u svojoj radnoj knjizi. Usmjeravam te na crveni dio teksta pošto ti biblija nije mila za neka dokazivanja.

Da se osvrnem još na sliku 33 koja prikazuje hologramsko heptaričko Drvo života. Prikazana struktura afirmiše i potvrđuje hologramski princip duhovnog Univerzuma. Da bi se shvatio duhovni životi u Nebu i jedinstvo svih bića u Bogu i Bogom, neophodno je vidjeti Boga kao sušti izvor i princip zračenja, te način bivstvovanja božanskih bića. »Vidjeti Boga« znači i sagledavati istog kroz izlijevanje njegovog duha na gledaoca (Ezekiel 39:29). Na to gledanje poziva se i Isus kad odgovara na zahtjev učenika: “Pokaži nam Boga”. U nebeskom postojanju sve je energija, sve je vibracija, sve je svijest, sve je zračenje, sve je polariziranost i komunikacioni princip: odašiljanje i primanje, odnosno preuzimanje i isporučivanje. Svako čisto biće zrači svoj istinski život - Boga, odnosno božansku energiju, čistoću, duhovnu svijest. Ono što duhovno biće zrači kao mikrokozmos to se kao savršena slika može vidjeti tamo gdje je odaslano ali i u svakom drugom duhovnom biću. Gdje se odašilje projekciono, tamo se i gradi kao slika i oblik. Pošto svako biće zrači u svako drugo to svako duhovno biće nosi u sebi sliku zračenja i oblik zračenja, komprimiranu projekciju svakog drugog bića. Svi su sa svime povezani. Stoički mudrac Marko Aurelije to i predpostavlja kad piše: »Moraš misliti i na isprepletenost svih stvari u kozmosu i na njihov međusobni odnos. Jer su, u izvjesnom pogledu, sve stvari međusobno povezane i tako su sve u međusobnom srodstvu. To je zato što one proizlaze jedna iz druge, da bi kretanje bilo sređeno i skladno, i da bi sve što postoji bilo jedinstveno.« ('Razmatranja o samom sebi', VI, 38 – prevod: Albin Vilhar).

PA OVO

I slika 34 koja prikazuje fraktalnu projekciju Drveta života nosi istu ideju kao i hologramska projekcija Drveta života. Pažljivo pogledajmo izgled rašljastog stabla čija se struktura u manjem obliku prenosi dalje na grane. Život u prirodi Bog stvara i po geomatrijskoj fraktalnoj šemi. Fraktali su objekti koji kad se uvećavaju sami sebe sadrže na način da jedan dio slike sadrži cijelu početnu sliku.

U duhovnom biću sve je očigledno što se događa i u drugim bićima, svaki oblik, svaka svijest. Svako biće neprestano zrači sebe, svoju svijest i svoj istinski život u Boga Duha Svetog koji nosi njegovu svijest i njegov lik u sva druga bića. Tako je svako biće po Bogu prisutno u drugom biću. Živjeti u hologramskoj svijesti, biti jedno sa bićima i sveprisutnim Bogom, ne znači razliti i rastočiti svoju osobnu svijest i svoje eterično biće u tekućem, eteričnom, impersonalnom Bivstvu, već se priključiti na Svetu Struju, na Duha Svetog.
Isus moli za takav život: »Da svi budu jedno, kao što si Ti, Oče, u Meni i Ja u Tebi, da i oni budu jedno u nama ... I slavu, koju si mi dao, ja dadoh njima, da budu jedno, kao što smo i mi jedno.« (Ivan, 17:21,22). U duhovnom svijetu nema intime kakvu imamo u ovom svijetu jer nema egoističkih i stidnih djela. Sve je otvoreno i svaka pulsirajuća svijest i radost jedne duše odzvanja u svim drugim dušama. I to je zapravo bogatstvo s kojim duše u duhovnom svijetu raspolažu ili kako nas Isus informira „Sve moje je i tvoje sine“. Svi sve istovremeno „konzumiraju“. Mi tek možemo naslućivati kako to izgleda doživjeti u duhovnoj svijesti jer arhaički ljudski um gornje napisano može shvatiti kao zbrku. Treba imati filozofskog duha.

I znanost moderne fizike naslućuje život u duhovnoj stvarnosti. Naslućuje se da je u citoplazmi Duha Svetog pohranjeno je sve što je bilo, što jeste i što će biti. U savršenom životu stvorenja u „raju“, svaka jedinka zna sve o svim drugim jedinkama i svi djele zajedničku radost života. Tu dakle vlada načelo koje je spomenuo Isus; „Sve moje je i tvoje sine“. Moderna fizika je dotakla mogućnost te stvarnosti kada je spoznala načela djelovanja holograma i kada je otkrila da subatomske čestice mogu ostati u kontaktu i znati jedna o drugoj bez obzira gdje se nalaze. Fizičar Bohm smatra da razlog zašto subatomske čestice mogu ostati u kontaktu jedni s drugima, bez obzira na udaljenost koja ih razdvajaju, nije u tome što šalju neku vrstu tajanstvenog signala naprijed-nazad, već zato što je njihova odvojenost iluzija. On tvrdi da na nekoj dubljoj razini stvarnosti takve čestice nisu pojedinačni entiteti, već su zapravo ekstenzije istog temeljnog “nečeg”.

/Ljubo prijatelju, vidiš ovaj odlomak gore sam pred 35 godina citirao u svom tekstu koji je izašao u vašem časopisu "Tajne"/

To temeljno „nešto“ je utopljenost stvorenja u Duha Svetog. Bohma je zbunjivala mogućnost strujanja informacija „napred-nazad“ neograničeno velike brzine, no doista, Duh Sveti diše fantastično velikom brzinom pa njegovim udisajem i izdisajem kolaju informacije među stvorenjima. Duh Sveti je osnov odnosa kako stvorenja među sobom tako i stvorenja sa personalnim Ocem i Sinom. Teško je ljudskom umu shvatiti milinu duhovnih stvorenja u takvoj duhovnoj stvarnosti. Čovjek bi tu stvarnost mogao shvaćati kao teško podnošljivi žamor i kaos, no istovremeno je ta stvarnost jako privlačna jer garantira sve vidjeti, sve znati, sve uživati, sve sa svima dijeliti. Takav raj koji ne garantira intimu pojedine duše svakako nije privlačan onima koji zamišljaju raj sa mnogo šatora ili vikendica u kojima ih čekaju prelijepe djevice za seks i gomile raznih pića i mesnih jela. Doista, takvim pričama Allah privlači muslimane u svoju religiju.

/Ljubo vidim da si ti na jednom mjestu u svom pisanju citirao Kuran i Allaha. Sa nivoa čiste istine to ne smiješ raditi jer Kuran je Sotonina obmanjujuća priča metodom miješanja istine i laži da bi se sve popilo zajedno/

E sad vidi da li se ja bavim vjerom ili duhovno-naučinm dokazivanjem više stvarnosti. A da vidiš tek kako objašnjavam Boga, njegov sušti impersonalni aspekt pa Oca i Sina kao njegov personalni, nesušti i emanirajući aspekt nove duhovne stvarnosti. Ja sam nova teologija. No taj nauk ovaj forum neće vidjeti...jer to je stvar složenog sistemskog dokazivanja s ahrpom slika i simbola, stvar knjige.

Poslednja izmena:
Slab888
Pročitao sam ovaj tvj poslednji gornji post, kao i one prethodne na koje ti nisam odgovor. U jednom si u pravu, kada kažeš da je to tvoje "nova teologija". Ali nije nauka i u tome je problem. Naravno, ovo što ti pišeš je opis postojećeg stanja uređenosti Univerzuma, kada je njegova evolucija pri kraju, kada su sve stvari mu njemu međusobno informatički povezane, kao je, na primer, sve hočogramski sadržano jedno u drugom - u celini je sve i celina je u svemu. I to je ono što se manje-više u nauci zna.
Ipak, žao mi je, sve ovo što si napisao malo ima veze sa postavljenom temom i ja ne bih više da razvodnjavam ovu temu nekorisnim pisanjem kojim se apsolutno ništa ne objašnjava, već se samo opisuje postojeće stbhe stvarnosti. Ne znam da li razumeš šta želim da kažem? Želim da kžem da u svemu tome što pišeš ne postoji logika, tj. nema odgovora na putanje kako to sve postoji i kako je s, ve to moguće. Kod tebe su pojmovi "Bpg", "Sin", "Otac", "sveti duh",, "Božanska trojednost", "Svijest", "energija", "život", "stvaranje sveta iz ništa" itd. i dalje samo nedokazani, neobjašnjeni i nepoznati pojmpvi, u koje možemo samo da verujemo.

Takođe kod tebe nema ni objašnjenja poikna "Drugi hristov folazak" i šta se pod tom pomom podrazumeva, zatim, šta ljudi mogu da urade da se to što pre desi i kakve prednosti života bi mogle da uslede posle toga.

Sve kad se sabere, to o čemu ti pišeš može da ima vrednost tek kad se do kraja dokaže i logički objasne pojmobi koje ti koristiš, koje samnapred pomenuo. Tako da ljudi sve to mogu lako da rovere i razumeku. Međutim, činjenica je da se U nauci još uvek ne zna ni šta je nematerijalni Kvantni vakuum iz kojeg je nastao Univerzum, niti se zna šta je energoja, ni Svest, ni život, a kamo li Bog. A to podrazumeva da tek kad do kraja usšeš da dokažeš postojanje ionjasniš sve to, da svako može da proveri da te stvari zaista postoje, i kad do kraja objasniš logiku da svako može da razume kako je moguće da sve to postoji, , tek obda možeš da pišeš to što inače pišeš.

Žao mi je, ali ovi tvoji komentari ne mogu da budu od kristi za razumevanje pojma "Drugi Hristov dolazak" i ja ti više neću davati odgovore na njih.

Suprotno tome, za razumevanje pojma "Drugi Hristov dolazak" može da bude od koristi samo razumevanje "Zakona postojanja" u kojem se, pre svega, objašnjavaju pojmovi, poput "nematerijalni Kvantni vakuum" iz kojeg je nastao Univerzum, zatim pojam "Svest", kao i pojam "Bog" i "Božanska trojednost" i na kraju se objašnjava sama mogućnost informatičkog povezivanja svih stvari i pojavba u Univerzumu, bez čeha nikakve materijalne forme ne bi bile moguće, a to su atomi, nebeska tela, galaksoje i tela biljaka. životinja i ljudi. Da bi sada mogla da se koristi ta ista mogućnost za informatičko povezivanje svih bića u organskoj prirodi u jedno živo i svesno biće poput ljudskog organizma.
Ja sam u ovoj temi dao linkove za pisane i video materijale u kojima sam objasnio sve ovo što sam naveo da naučno još uvek nije objašnjeno i besmisleno je raspravljati o "Drugom Hristovom dolasku" dok se svi ti pojmomi ne razumeju potpuno. Zato bih zamolo da nadalje ne ubacujemo u ovu temu citate iz Biblije i da o njima ne komentaršemo, jer se pomoću njih ne može proveriti, objasniti i razumeti apsolutno ništa, več samo verovati, a to nam ne treba. Raznih naučnih nedokazanih teorija, zatim filozofija, religij, ideologija i politika, koje ne objašnjavaju ništa, nam je već i preko glave i s njima do danas nismo uspeli da uradimo ništa drugo do samo se svađamo, mrzimo, ratujemo i ubijamo, sa ciljem da drugima silom dfokažemo da je samo naša vra prava, a sve druge krive.
Za ovu temu he glavno proćitai ovu skraćenu verziju Zakona postojanja.

Isus uopšte ne dolazi. Videćemo ga samo klad umremo. Ili ako uradimo ono što treba da uradimo, a to jei da mi odemo kod njega da ga vidimo. Ali tako da pronađemo način kako da to urasimo, na e izgibimo tela i ne umremo. Da ispunimo potreban uslov da bi to na taj način moglo da se desi. Da napravimo pokret svetskih razmera "Narod u čistim belim haljinama", u Otkrivrnju nazvan još i imenom "Jagnjetova nevesta". Što je ujedno i uslov za dalji opstanak Čovečanstva.

Ovaj događaj nviše ije stvar nikakve i ničije vere, već isključivo Zaakona evolucije, kada na određenom stupnju razvoja nekog mnoštva bilo koje vrste, pa i ljudi u Čovečanstvu, dođđe trenutak kada to mnoštvo može dalje da opstane samo ako je počelo da živi po Božijem zakoni jedinstva, mira, izaja,mpg pomaganja, ljubavi i pravednosti. Kao uslovu da može da bude pbuhvaćemo i prožeto jednim posebnim živim i svesnim elektromagnetnim poljem, koje će informatički, telepatski da poveže sve ljude sveta u jedinstveno živo i svesno biće. Onako kao što ljudska aura u ljudskom organizmu prožima i informatički, telepatski povezuje sve ćelije i orfane u jedinstveno živo i svesno biće.

Kada se čovek u majčinoj utrobi razvija, atomi i molekuli koji grade dečji organizam, kao svoj onformatički sistem koriste auru majke i dok su u utrobi majke znaju i osećaji sve isto i majka zna i pseća. A svoju kolektivnu svest, tj. auru, dete dobija u trenutku rođenja. I kad dete u trenutku rođenja zaplaće, to je znak da se u dečiji organizam uselila detetova duša, tj. aura i da su ćelije i organi detetovog tela postali nezavisno, jedinstveno živo i svesno biće. I ako se nekada to ne desi, dete se rodi mrtvo.

Isto je i sa Čovečanstvom. Planeta Zemlja je njegova majka i za informatičko povezivanje i razboj na Zemlji ljudi koriste auru, tj. elektomagnetno polje svoje majke planete Zemlje. Pomoću koje rade sve današnje naše elektronske tehnologije i informatički sustemi. Sve do trenutka dok se svi ljudi na Ze,lji ne ujedine i ne naprave jedinstveni svetski pravedni društveni i ekonomski poredak, kao uslov da i sve ljude sveta može da obuhvati i prožme naša zajednička Svest, a to je duhovni svet, iz kojega dolazimo kada se rađamo. Da bi od tog trenutka svi ljudi sveta postali jedinstveno živo i svesno biće, kao što je ljudski organizam. I da bi od tog trenutka, umesto elektromagnetnog polja Zemlje, počeli za sve svoje potrebe da koristimo energiju dihovnog sveta sa kojim smo se sjedinili.

I ako ljudi to ne urade na Zemlji, ako se ne ujedine i pomire, naprave trajni svetski mir, Čovečanstvo će ubrzo da propadne i nestane. Čovečanstvo se sada nalazi u razvojnoj fazi kada su naše elektromske tehnologije i informatički sistemi dovoljno razvijeni da možemo svi da se ujedinimo, pomirimo i po Hristovoj zapovesti "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe", napravimo jedinstvenu svetsku pravednu ekonomsku uniju i tako stvorimo uslov za naše sjedinjenje sa našom kolektivnom svešći. To treba da bude unija bez ikakvih drugih podelejnosti ljudi - političkih verskih, nacionalnih i klasnih - već samo pravedna podela rada i rezultata rada.

Kao što rekoh, od ljudi na Zemlji se očekuje da po zakonima Svesti, tj. po Božijim zakonima i zakonima evolicije, odmah počnu da propagiranjem ideje o totalnom ujedinjenju sveta i odmah počnu da rade na tome. Sam početak rada na tome je početak samoobeležavanja ljudi trobojnim simbolom Božanske trojednosti i simbolom jedinstva svih ljudi sveta.

Kao odejna osnova za to ujedinjenje, tj za stvaranje svetskog pokreta "Naroda u čistim belim haljinama". je "Večito evanđelje" koje je najavljeno u "Otkrivenju", koje sam ja od Boga promio i objavio pod naslovom, "Zakon postojanja". A koje sam u skraćenom obliku prezentirao u ovoj temi pod naslovom "Večita istina". A koje još uvek niko od vas nije pročitao ni komentarisao.

"Zakon Postojanja" ima značenje podizanja verskih dogmi o Bogu i večnom životu na nivo ptoverljive, objašnjive i razumljive nauke, što podrazumeva da od sada versko tumačenje pojma "DRUGI Hristov dokazak" u ovoj temi treba da bude naučno pitanje. Za šta je čitanje i razumevanje "Zakona postojanja", koje sam ovde dao pod naslovom "Večota istina", obavezno.

xjpg.1164611.jpg

NAPOMENA. za one koji nisu sigurni da je istina sve ovo što pričem, da to mogu da provere po načinu iskustvenog i logičkog proveravanja i razumevanja istinitosti svih onih "dokazi i logike" skoji su ponuđenom u tekstu naveeni prilikom objašnjavanja svega onoga što se podrazumeva pod rečju i pojmom "Večita istina".

Isus uopšte ne dolazi. Videćemo ga samo klad umremo. Ili ako uradimo ono što treba da uradimo, a to jei da mi odemo kod njega da ga vidimo. Ali tako da pronađemo način kako da to urasimo, na e izgibimo tela i ne umremo. Da ispunimo potreban uslov da bi to na taj način moglo da se desi. Da napravimo pokret svetskih razmera "Narod u čistim belim haljinama", u Otkrivrnju nazvan još i imenom "Jagnjetova nevesta". Što je ujedno i uslov za dalji opstanak Čovečanstva.

Ovaj događaj nviše ije stvar nikakve i ničije vere, već isključivo Zaakona evolucije, kada na određenom stupnju razvoja nekog mnoštva bilo koje vrste, pa i ljudi u Čovečanstvu, dođđe trenutak kada to mnoštvo može dalje da opstane samo ako je počelo da živi po Božijem zakoni jedinstva, mira, izaja,mpg pomaganja, ljubavi i pravednosti. Kao uslovu da može da bude pbuhvaćemo i prožeto jednim posebnim živim i svesnim elektromagnetnim poljem, koje će informatički, telepatski da poveže sve ljude sveta u jedinstveno živo i svesno biće. Onako kao što ljudska aura u ljudskom organizmu prožima i informatički, telepatski povezuje sve ćelije i orfane u jedinstveno živo i svesno biće.

Kada se čovek u majčinoj utrobi razvija, atomi i molekuli koji grade dečji organizam, kao svoj onformatički sistem koriste auru majke i dok su u utrobi majke znaju i osećaji sve isto i majka zna i pseća. A svoju kolektivnu svest, tj. auru, dete dobija u trenutku rođenja. I kad dete u trenutku rođenja zaplaće, to je znak da se u dečiji organizam uselila detetova duša, tj. aura i da su ćelije i organi detetovog tela postali nezavisno, jedinstveno živo i svesno biće. I ako se nekada to ne desi, dete se rodi mrtvo.

Isto je i sa Čovečanstvom. Planeta Zemlja je njegova majka i za informatičko povezivanje i razboj na Zemlji ljudi koriste auru, tj. elektomagnetno polje svoje majke planete Zemlje. Pomoću koje rade sve današnje naše elektronske tehnologije i informatički sustemi. Sve do trenutka dok se svi ljudi na Ze,lji ne ujedine i ne naprave jedinstveni svetski pravedni društveni i ekonomski poredak, kao uslov da i sve ljude sveta može da obuhvati i prožme naša zajednička Svest, a to je duhovni svet, iz kojega dolazimo kada se rađamo. Da bi od tog trenutka svi ljudi sveta postali jedinstveno živo i svesno biće, kao što je ljudski organizam. I da bi od tog trenutka, umesto elektromagnetnog polja Zemlje, počeli za sve svoje potrebe da koristimo energiju dihovnog sveta sa kojim smo se sjedinili.

I ako ljudi to ne urade na Zemlji, ako se ne ujedine i pomire, naprave trajni svetski mir, Čovečanstvo će ubrzo da propadne i nestane. Čovečanstvo se sada nalazi u razvojnoj fazi kada su naše elektromske tehnologije i informatički sistemi dovoljno razvijeni da možemo svi da se ujedinimo, pomirimo i po Hristovoj zapovesti "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe", napravimo jedinstvenu svetsku pravednu ekonomsku uniju i tako stvorimo uslov za naše sjedinjenje sa našom kolektivnom svešći. To treba da bude unija bez ikakvih drugih podelejnosti ljudi - političkih verskih, nacionalnih i klasnih - već samo pravedna podela rada i rezultata rada.

Kao što rekoh, od ljudi na Zemlji se očekuje da po zakonima Svesti, tj. po Božijim zakonima i zakonima evolicije, odmah počnu da propagiranjem ideje o totalnom ujedinjenju sveta i odmah počnu da rade na tome. Sam početak rada na tome je početak samoobeležavanja ljudi trobojnim simbolom Božanske trojednosti i simbolom jedinstva svih ljudi sveta.

Kao odejna osnova za to ujedinjenje, tj za stvaranje svetskog pokreta "Naroda u čistim belim haljinama". je "Večito evanđelje" koje je najavljeno u "Otkrivenju", koje sam ja od Boga promio i objavio pod naslovom, "Zakon postojanja". A koje sam u skraćenom obliku prezentirao u ovoj temi pod naslovom "Večita istina". A koje još uvek niko od vas nije pročitao ni komentarisao.

"Zakon Postojanja" ima značenje podizanja verskih dogmi o Bogu i večnom životu na nivo ptoverljive, objašnjive i razumljive nauke, što podrazumeva da od sada versko tumačenje pojma "DRUGI Hristov dokazak" u ovoj temi treba da bude naučno pitanje. Za šta je čitanje i razumevanje "Zakona postojanja", koje sam ovde dao pod naslovom "Večota istina", obavezno.

Pogledajte prilog 1719707
Pričaš new age gluposti o kosmičkoj svesti, tj. lažnom ujedinjenju (pod Antihristom), itd. Naravno da će Isus vidljivo doći u telu u kome je i vaznet. Tako svedoči Pismo.
Isus dolazi 100% u maju 2025.

Objasnili smo ovde: https://drive.google.com/file/d/1rRaDqpHG_szlOHJzsihfPvp_uj9-8WG4/view. Dati su mogući datumi u maju (od kojih najverovatniji 1/2.5., 4/5.5., 29.5., a moguće i 24/25.5., 11/12.5., 14.5.) i zašto vaznesenje mora da se desi u maju, a ne kasnije.

Toliko od mene na ovom forumu.
Slava Bogu za sve!
Maran ata!

Toliko od mene na ovom forumu.
Slava Bogu za sve!
Maran ata!
Sve što si napisao je samo tvoja vera i ništa od toga neće da se desi. Evo, mesec maj je počeo i u svoje zablude ćeš da se uveriš. A ovo što ja pričam je naiuka o jedinoj prirodnoj sili i pojavi koja postoji. Nauka o Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. Ujedno i nauka o njenim zakonima, mimo kojih se ništa ne dešava. Nauka u koju ne mora da se veruje, jer sve može i da se proveri i objasni i razume. Nauka koja će svim lažnim istinama i verovanjima, po kojima svet još uvek na svoju štetu živi, da učini kraj i po kojoj će svet konačno da se spasi. Drugi način da se svet spasi, ne postoji.

Sve što si napisao je samo tvoja vera i ništa od toga neće da se desi. Evo, mesec maj je počeo i u svoje zablude ćeš da se uveriš. A ovo što ja pričam je naiuka o jedinoj prirodnoj sili i pojavi koja postoji. Nauka o Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. Ujedno i nauka o njenim zakonima, mimo kojih se ništa ne dešava. Nauka u koju ne mora da se veruje, jer sve može i da se proveri i objasni i razume. Nauka koja će svim lažnim istinama i verovanjima, po kojima svet još uvek na svoju štetu živi, da učini kraj i po kojoj će svet konačno da se spasi. Drugi način da se svet spasi, ne postoji.
Postoji demonska nauka od koje ljudi stradaju (npr. od farmacije (Otkr. 18:23) kad je tokom k19 plandemije ubrizgavan žig zveri ljudima kroz bocku i PCR test), ali i božanska nauka saglasna sa verom u Isusa Hrista Nazarećanina koji je stvorio ceo svet sa Ocem i Duhom Svetim.
Gospod dolazi tačno na Spasovdan, na dan Njegovog vaznesenja po crkvenom tradicionalnom kalendaru. A to je 29. maj ove godine. Dakle, 29/30.5. oživeće prevednici i preobraziće se sa živim pravednicima tad i otići na oblake u susret Gospodu, a 1. juna ih uznosi na Nebo.
Maran ata!

Postoji demonska nauka od koje ljudi stradaju (npr. od farmacije (Otkr. 18:23) kad je tokom k19 plandemije ubrizgavan žig zveri ljudima kroz bocku i PCR test), ali i božanska nauka saglasna sa verom u Isusa Hrista Nazarećanina koji je stvorio ceo svet sa Ocem i Duhom Svetim.
Gospod dolazi tačno na Spasovdan, na dan Njegovog vaznesenja po crkvenom tradicionalnom kalendaru. A to je 29. maj ove godine. Dakle, 29/30.5. oživeće prevednici i preobraziće se sa živim pravednicima tad i otići na oblake u susret Gospodu, a 1. juna ih uznosi na Nebo.
Maran ata!
Nema ništa od toga. Isus nije spasio ni sebe, ni svet, niti će u tome da uspe, pa makar i ponovo da dođe.

Ono jedino što može spasiti svet je znanje sa značenjem VEČITE ISTINE, koje u sebi sadži rešenje o tome kako ljudi treba da žive i jedni prema drugima se odnose, da bi lako mogli da izbegnu svako zlo, a maksimalno ostvare svako dobro.

Isus je raspolagao tim znanjem i pomoću tog znanja je hteo da spasi ljude i nije on kriv što ga ljudi nisu poslušali i spasili se, već nastavili da žive po zsvome i nastavili i dalje da stradaku

I kad bi se Isus sada ponovo pojavio, ne bi mogao da učini ništa drugo, već ponovo da objašnjava ljudima kako treva da žive i jedni prema drugima se odnose, da bi tako sami mogli da se spase.

O
S obzirom da ideje vladaju svetom, a ne ljudi, svet će da bude spašen do 12 maja samo u slučaju ako do tog datuma vernivima i nevernicima širom sveta dođe iz d..... u glavi, pa se sete da je ideja Zakona postojanja jedina ideja pomoću koje mogu da se spase i po njoj postupe.

Jel se ovaj gospodin Ljubomir slučajno zove kao vi? Pitam jer ima ona izreka:” Slučajnost je Božiji trik da ostane anoniman.” 😊

S obzirom da ideje vladaju svetom, a ne ljudi, svet će da bude spašen do 12 maja samo u slučaju ako do tog datuma vernivima i nevernicima širom sveta dođe iz d..... u glavi, pa se sete da je ideja Zakona postojanja jedina ideja pomoću koje mogu da se spase i po njoj postupe.

Imam prvo pitanje u vezi videa u 9-tom minutu da svemir iz samog sebe nastaje i nestaje.
Znači li to da je sam Svemir radi na principu pulsa, kao srce samo što njegov otkucaj traje mnogo duže? Skupi se i onda vrati u svoje jezgro.

Back