bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Moj avatar da niste dirali !!"Satanina" duga nije sedmobojna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj avatar da niste dirali !!"Satanina" duga nije sedmobojna![]()
Naravno, ne daj boze, moj stav prema avataru je skoro pa neutralan!Moj avatar da niste dirali !!
Znam ... No bitan je raspored boja..."Satanina" duga nije sedmobojna![]()
https://biblija.serbianforum.info/f5-otkrivenjeUzimam dva dana slobodno, kako rece @bird again, i citam! Hvala
Ovo je odlicno, ima svega. Hvala ti puno
Za raspored nisam znao.Znam ... No bitan je raspored boja...
Ja kao postavljač ove teme, nisam zamislio da se o tome diskutuje u skladu sa onim što u Bibliji o tome piše, već u skladu sa onim delom Zakona evolucije po kojem materijalne forme - atomi kao mnoštvo elementarnih čestica ne mogu da postanu jedinstvena materijalna forma bez informatičkog sistema, tj. bez jednog posebnog elektromagnetnog polja koji telepatski povezuje sve čestice u atomu u jedinstvenu živu celinu i biće. Ovo pravilo evolucije važi i za nebeska tela kao mnoštva atoma koji se informatički povezuju međusobno i postaju celina pomoću elektromagnetnog polja (aure) Zemlje. Na isti način su povezana i sva nebeska tela u Galaksijama, kao i atomi u ćelijama i ćelije u telima biljaka, životinja i ljudi.
Isus uopšte ne dolazi. Videćemo ga samo klad umremo. Ili ako uradimo ono što treba da uradimo, a to jei da mi odemo kod njega da ga vidimo. Ali tako da pronađemo način kako da to urasimo, na e izgibimo tela i ne umremo. Da ispunimo potreban uslov da bi to na taj način moglo da se desi. Da napravimo pokret svetskih razmera "Narod u čistim belim haljinama", u Otkrivrnju nazvan još i imenom "Jagnjetova nevesta". Što je ujedno i uslov za dalji opstanak Čovečanstva.O tome da Isus dolazi prekosutra:
https://drive.google.com/file/d/1-9UOgwd7ItgPZJEhdxno732ikY1q0g9J/view
Maran ata!
Pričaš new age gluposti o kosmičkoj svesti, tj. lažnom ujedinjenju (pod Antihristom), itd. Naravno da će Isus vidljivo doći u telu u kome je i vaznet. Tako svedoči Pismo.Isus uopšte ne dolazi. Videćemo ga samo klad umremo. Ili ako uradimo ono što treba da uradimo, a to jei da mi odemo kod njega da ga vidimo. Ali tako da pronađemo način kako da to urasimo, na e izgibimo tela i ne umremo. Da ispunimo potreban uslov da bi to na taj način moglo da se desi. Da napravimo pokret svetskih razmera "Narod u čistim belim haljinama", u Otkrivrnju nazvan još i imenom "Jagnjetova nevesta". Što je ujedno i uslov za dalji opstanak Čovečanstva.
Ovaj događaj nviše ije stvar nikakve i ničije vere, već isključivo Zaakona evolucije, kada na određenom stupnju razvoja nekog mnoštva bilo koje vrste, pa i ljudi u Čovečanstvu, dođđe trenutak kada to mnoštvo može dalje da opstane samo ako je počelo da živi po Božijem zakoni jedinstva, mira, izaja,mpg pomaganja, ljubavi i pravednosti. Kao uslovu da može da bude pbuhvaćemo i prožeto jednim posebnim živim i svesnim elektromagnetnim poljem, koje će informatički, telepatski da poveže sve ljude sveta u jedinstveno živo i svesno biće. Onako kao što ljudska aura u ljudskom organizmu prožima i informatički, telepatski povezuje sve ćelije i orfane u jedinstveno živo i svesno biće.
Kada se čovek u majčinoj utrobi razvija, atomi i molekuli koji grade dečji organizam, kao svoj onformatički sistem koriste auru majke i dok su u utrobi majke znaju i osećaji sve isto i majka zna i pseća. A svoju kolektivnu svest, tj. auru, dete dobija u trenutku rođenja. I kad dete u trenutku rođenja zaplaće, to je znak da se u dečiji organizam uselila detetova duša, tj. aura i da su ćelije i organi detetovog tela postali nezavisno, jedinstveno živo i svesno biće. I ako se nekada to ne desi, dete se rodi mrtvo.
Isto je i sa Čovečanstvom. Planeta Zemlja je njegova majka i za informatičko povezivanje i razboj na Zemlji ljudi koriste auru, tj. elektomagnetno polje svoje majke planete Zemlje. Pomoću koje rade sve današnje naše elektronske tehnologije i informatički sustemi. Sve do trenutka dok se svi ljudi na Ze,lji ne ujedine i ne naprave jedinstveni svetski pravedni društveni i ekonomski poredak, kao uslov da i sve ljude sveta može da obuhvati i prožme naša zajednička Svest, a to je duhovni svet, iz kojega dolazimo kada se rađamo. Da bi od tog trenutka svi ljudi sveta postali jedinstveno živo i svesno biće, kao što je ljudski organizam. I da bi od tog trenutka, umesto elektromagnetnog polja Zemlje, počeli za sve svoje potrebe da koristimo energiju dihovnog sveta sa kojim smo se sjedinili.
I ako ljudi to ne urade na Zemlji, ako se ne ujedine i pomire, naprave trajni svetski mir, Čovečanstvo će ubrzo da propadne i nestane. Čovečanstvo se sada nalazi u razvojnoj fazi kada su naše elektromske tehnologije i informatički sistemi dovoljno razvijeni da možemo svi da se ujedinimo, pomirimo i po Hristovoj zapovesti "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe", napravimo jedinstvenu svetsku pravednu ekonomsku uniju i tako stvorimo uslov za naše sjedinjenje sa našom kolektivnom svešći. To treba da bude unija bez ikakvih drugih podelejnosti ljudi - političkih verskih, nacionalnih i klasnih - već samo pravedna podela rada i rezultata rada.
Kao što rekoh, od ljudi na Zemlji se očekuje da po zakonima Svesti, tj. po Božijim zakonima i zakonima evolicije, odmah počnu da propagiranjem ideje o totalnom ujedinjenju sveta i odmah počnu da rade na tome. Sam početak rada na tome je početak samoobeležavanja ljudi trobojnim simbolom Božanske trojednosti i simbolom jedinstva svih ljudi sveta.
Kao odejna osnova za to ujedinjenje, tj za stvaranje svetskog pokreta "Naroda u čistim belim haljinama". je "Večito evanđelje" koje je najavljeno u "Otkrivenju", koje sam ja od Boga promio i objavio pod naslovom, "Zakon postojanja". A koje sam u skraćenom obliku prezentirao u ovoj temi pod naslovom "Večita istina". A koje još uvek niko od vas nije pročitao ni komentarisao.
"Zakon Postojanja" ima značenje podizanja verskih dogmi o Bogu i večnom životu na nivo ptoverljive, objašnjive i razumljive nauke, što podrazumeva da od sada versko tumačenje pojma "DRUGI Hristov dokazak" u ovoj temi treba da bude naučno pitanje. Za šta je čitanje i razumevanje "Zakona postojanja", koje sam ovde dao pod naslovom "Večota istina", obavezno.
https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit
Pogledajte prilog 1719707
Sve što si napisao je samo tvoja vera i ništa od toga neće da se desi. Evo, mesec maj je počeo i u svoje zablude ćeš da se uveriš. A ovo što ja pričam je naiuka o jedinoj prirodnoj sili i pojavi koja postoji. Nauka o Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. Ujedno i nauka o njenim zakonima, mimo kojih se ništa ne dešava. Nauka u koju ne mora da se veruje, jer sve može i da se proveri i objasni i razume. Nauka koja će svim lažnim istinama i verovanjima, po kojima svet još uvek na svoju štetu živi, da učini kraj i po kojoj će svet konačno da se spasi. Drugi način da se svet spasi, ne postoji.Toliko od mene na ovom forumu.
Slava Bogu za sve!
Maran ata!
pet godina on/i nagađa/ju.Sve što si napisao je samo tvoja vera i ništa od toga neće da se desi
Postoji demonska nauka od koje ljudi stradaju (npr. od farmacije (Otkr. 18:23) kad je tokom k19 plandemije ubrizgavan žig zveri ljudima kroz bocku i PCR test), ali i božanska nauka saglasna sa verom u Isusa Hrista Nazarećanina koji je stvorio ceo svet sa Ocem i Duhom Svetim.Sve što si napisao je samo tvoja vera i ništa od toga neće da se desi. Evo, mesec maj je počeo i u svoje zablude ćeš da se uveriš. A ovo što ja pričam je naiuka o jedinoj prirodnoj sili i pojavi koja postoji. Nauka o Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. Ujedno i nauka o njenim zakonima, mimo kojih se ništa ne dešava. Nauka u koju ne mora da se veruje, jer sve može i da se proveri i objasni i razume. Nauka koja će svim lažnim istinama i verovanjima, po kojima svet još uvek na svoju štetu živi, da učini kraj i po kojoj će svet konačno da se spasi. Drugi način da se svet spasi, ne postoji.
Nema ništa od toga. Isus nije spasio ni sebe, ni svet, niti će u tome da uspe, pa makar i ponovo da dođe.Postoji demonska nauka od koje ljudi stradaju (npr. od farmacije (Otkr. 18:23) kad je tokom k19 plandemije ubrizgavan žig zveri ljudima kroz bocku i PCR test), ali i božanska nauka saglasna sa verom u Isusa Hrista Nazarećanina koji je stvorio ceo svet sa Ocem i Duhom Svetim.
Gospod dolazi tačno na Spasovdan, na dan Njegovog vaznesenja po crkvenom tradicionalnom kalendaru. A to je 29. maj ove godine. Dakle, 29/30.5. oživeće prevednici i preobraziće se sa živim pravednicima tad i otići na oblake u susret Gospodu, a 1. juna ih uznosi na Nebo.
Maran ata!
Treba samo da izguramo do 12-tog Maja.pet godina on/i nagađa/ju.
poput ovih što igraju loto celog života i ne ubodu nikad sedmicu
S obzirom da ideje vladaju svetom, a ne ljudi, svet će da bude spašen do 12 maja samo u slučaju ako do tog datuma vernivima i nevernicima širom sveta dođe iz d..... u glavi, pa se sete da je ideja Zakona postojanja jedina ideja pomoću koje mogu da se spase i po njoj postupe.Treba samo da izguramo do 12-tog Maja.
Jel se ovaj gospodin Ljubomir slučajno zove kao vi? Pitam jer ima ona izreka:” Slučajnost je Božiji trik da ostane anoniman.”S obzirom da ideje vladaju svetom, a ne ljudi, svet će da bude spašen do 12 maja samo u slučaju ako do tog datuma vernivima i nevernicima širom sveta dođe iz d..... u glavi, pa se sete da je ideja Zakona postojanja jedina ideja pomoću koje mogu da se spase i po njoj postupe.
Imam prvo pitanje u vezi videa u 9-tom minutu da svemir iz samog sebe nastaje i nestaje.S obzirom da ideje vladaju svetom, a ne ljudi, svet će da bude spašen do 12 maja samo u slučaju ako do tog datuma vernivima i nevernicima širom sveta dođe iz d..... u glavi, pa se sete da je ideja Zakona postojanja jedina ideja pomoću koje mogu da se spase i po njoj postupe.